Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

01:09, 20. 10. 2011.

| Društvo

Niš: Ajnštajn postao Anštajn

Autor:Izvor:Blic
anstajn
foto: Blic

Gradske službe Niša prekrstile su jednog od najvećih umova u istoriji sveta, fizičara Alberta Ajnštajna i njegovu suprugu, matematičarku, Milevu Marić Ajnštajn.

Na tablama u dvema ulicama u naselju Stevan Sinđelić koje su postavljene pre nekoliko dana, pogrešno su napisana njihova prezimena tako da ispada da se prezivaju Anštajn umesto Ajnštajn, piše Blic.

Table su postavljene po nalogu Gradske uprave za komunalne delatnosti u kojoj nisu znali za ovu grešku, ali se pravdaju da su postupili po skupštinskoj odluci.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • mikica

    19:54 // 21. 10. 2011.

    za jelenu. nemoj da se brecas bez potrebe i za tvoju upravu iste stvari vaze.primate plate a ne radi se nista ili skoro nista. koliko vas ima tamo? kolike su plate?koliko sefova i podsefova , koordinatora i zamenika ima?koliko kafa dnevno popijete, kada imate i koliko traje pauza? e vidis kod mog gazde toga nema, samo gazda i mi ovce kako ti to rece!

  • ivica kolektor

    19:47 // 21. 10. 2011.

    za maricu korektorku!!!
    slusaj marice, ja nisam zavrsio ni srednju skolu a ako bas hoces imam samo 6 razreda osnovne skole, ne primam platu iz budzeta kao mozda ti ili kao ovi strucnjaci iz te uprave koji su na mojim ledjima i ledjima svih gradjana.tako da marice srce bolje pokusaj da ispravljas one koji su na grbaci svih nas a ne mene koji sam samo skrenuo paznju na neverovatne stvari koje se ovde desavaju

  • Dragoljub Ilic

    09:30 // 21. 10. 2011.

    Ništa novo, poznato Dečije odmaralište u blizini Bele Palanke, koje nosi naziv "Divljana", neko je prihvatio kao "Divljane" i sa tim natpisom stoji putokaz u Beloj Palanci.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: