Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

01:09, 20. 10. 2011.

Niš: Ajnštajn postao Anštajn

anstajn foto: Blic

Gradske službe Niša prekrstile su jednog od najvećih umova u istoriji sveta Alberta Ajnštajna i njegovu suprugu Milevu Marić Ajnštajn. Nadležni ćute.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Goran Ćirić

    11:51 // 20. 10. 2011.

    A zašto se čuditi ovakvim stvarima, i u Nišu i u Srbiji? Pa zar nam skoro svi mediji, koji sada tako zdušno uočavaju problem, imaju i te kako problem sa osnovnim postulatom kulture i pismenosti: pismom! Meni je na neki način i drago da je napisano ANŠTAJN. Bar znam na čemu sam. Za razliku od onih koji misle da su pismeni, obrazovani i kulturni, da ne kažem "svetski", a koji su u stvari isti kao i ovi što pišu Anštajn. I jedni i drugi polupismeni.

  • ivica kolektor

    07:47 // 20. 10. 2011.

    sasvim normalna pojava za nis i instituciju koja se time bavi, verovatno su i tamo veliki strucnjaci zaposleni preko ujke sa nedovrsenim fakultetom.da nije tuzno bilo bi smesno, prosle ili preprosle godine sam se odusevio kada su u jagodin mali postavili tablu sa natpisom KAMENICKI HILL, znaci tuzno da tuznije ne moze biti . posle su je promenili neznam sta sada pise ali nebi me cudilo da je opet neka nebuloza.ali to je nasa realnost.pozdrav

    • Marica korektor

      07:35 // 21. 10. 2011.

      Neznam i nebi se piše odvojeno. ;) Pošto već pričamo o pismenosti... Doduše, ako nisi u upravi neke od gradskih institucija, prašta ti se.

  • Mika

    02:25 // 20. 10. 2011.

    Jos jedan dokaz da NEPISMENI upravljaju Nisom! SRAMOTA!

  • mikica

    08:25 // 20. 10. 2011.

    gradska uprava za komunalne delatnosti nije znala za ovu gresku??? da naravno, odmah smeniti nacelnika uprave i sve sefove pa ce valjda ti novi sefovi i nacelnik znati ubuduce sta radi uprava, ali onda ode koalicija niz vodu !! ma kome to odgovara,ajde batali to !

    • Jelena

      08:22 // 21. 10. 2011.

      Da li ti uopšte znaš ko šta je Uprava za kom.delatnosti, ko i šta radi tamo? Ako neznaš nemaš prava da ovako pričaš. Najlakše je da kao ovce čim neko zableji vi svi krenete da blejite za njim. ukucaj na netu i videćeš da ovo i nije neka greška.

  • The Doktor

    09:26 // 20. 10. 2011.

    Kada idete od pumpe na Obilicevom vencu ka bivsem Eltimu, sa desne strane videcete znak na kome pise na srpskom da je sa desne strane Saborna crkva i engleski prevod "Cathedral" ?!?!?!? ŠKK ??!?!

  • Milos Djokic

    09:50 // 20. 10. 2011.

    Evo ga jos jedan dokaz od mnogih d anepismeni ljudi vladaju Nisom. Zube sam istupeo pricajuci i ukazujuci kada je direktorka OS Cele kula, bahati, neobrazovani i nepismeni kursadzija iz Leposavica koji se na svakom javnom dokumentu potpisuje kao C.Sonja isterala na potpuno nezakonit i bespravan nacin jednog od najboljih i narocito najpismenijih radnika iz skole. Dosla je vladavina nepismenih. Tesko nama i nasoj deci ko ih sve sada uci (cast izuzecima).NA zalost to je nasa realnost a mislim da nas, na jos vecu ali nasu zalost, cekaju sve vece i vece gluposti.

  • Vlax

    14:09 // 20. 10. 2011.

    Da nije tuzno bilo bi smesno !

  • Aca

    19:16 // 20. 10. 2011.

    Kad može "Burekžijada" i Kamenički hill" što da ne i "Anštajn"

  • Slobodan

    21:11 // 20. 10. 2011.

    Ih, nije to nista, pa imamo i Sveto-Savsku:

    http://imgur.com/WHm84

  • Davor Todorović

    03:33 // 21. 10. 2011.

    Hahaha, dobro da su pogodili gde da okače tu tablu! Mogla je da se nađe na pogrešnoj ulici. Kakvi su ovi naši nebi bilo čudno uopšte!

    • Marko

      05:34 // 21. 10. 2011.

      Da smo, svako, u svom okruzenju ispravljali ono sto je pogresno i pogresne ljude, aaaa, ups...
      Nek'se zove ulica Anstajna, to nekako zvuci pametno.
      Opet se neka Sladja(n) zbunila(o)!

  • Dragoljub Ilic

    09:30 // 21. 10. 2011.

    Ništa novo, poznato Dečije odmaralište u blizini Bele Palanke, koje nosi naziv "Divljana", neko je prihvatio kao "Divljane" i sa tim natpisom stoji putokaz u Beloj Palanci.

  • ivica kolektor

    19:47 // 21. 10. 2011.

    za maricu korektorku!!!
    slusaj marice, ja nisam zavrsio ni srednju skolu a ako bas hoces imam samo 6 razreda osnovne skole, ne primam platu iz budzeta kao mozda ti ili kao ovi strucnjaci iz te uprave koji su na mojim ledjima i ledjima svih gradjana.tako da marice srce bolje pokusaj da ispravljas one koji su na grbaci svih nas a ne mene koji sam samo skrenuo paznju na neverovatne stvari koje se ovde desavaju

  • mikica

    19:54 // 21. 10. 2011.

    za jelenu. nemoj da se brecas bez potrebe i za tvoju upravu iste stvari vaze.primate plate a ne radi se nista ili skoro nista. koliko vas ima tamo? kolike su plate?koliko sefova i podsefova , koordinatora i zamenika ima?koliko kafa dnevno popijete, kada imate i koliko traje pauza? e vidis kod mog gazde toga nema, samo gazda i mi ovce kako ti to rece!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: