Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:52, 4. 12. 2012.

Niš: Pojačana kontrola urodila plodom

490x370-490x370-t-busovi-1.jpg Arhivska fotografija, foto: jgpnis.rs

Od kada je Direkcija za javni gradski prevoz angažovala dodatne kontrolore povećala se prodaja karata u autobusima, kaže gradski većnik Mihajlo Zdravković.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • ime i prezime

    14:02 // 4. 12. 2012.

    pozdrav za konduktere koji prodaju jednu kartu po dva puta. instalirati kamere, pa da vidite kako skupljaju bacene karte.

    • beba simic

      18:04 // 4. 12. 2012.

      I ja sam to videla par puta. Sledeci put cu da slikam!

  • supervizor kontole

    11:44 // 4. 12. 2012.

    Kako vas nije sramota vi Zdravkovicu, Jovanovicu, razne Guske i kompanije, pa dok nije postojala direkcija prodavalo se preko 1,1milion karata mesecno sa 12kontrolora a sada od 600 do 700 hiljada sa 50 kontrolora i vi se time hvalite da vam je uspeh.

  • BATA žIVIĆ

    14:13 // 4. 12. 2012.

    kako vas bre nije sramota ta vaša pojačana kontrola juče ujutru 03.12.2012.godine malretira jednu nedužnu ženu na zadnjoj platformi autobusa na relaciji Brzi Brod nebitno dokle medved od sto pedest kila se okomio na nedužnu ženu a ona pošla negde da radi za hleb (to je bilo oko 7 i 20 ujutru) na liniji jedan,pola autobusa mu se švercuje a on zapeo da je uzme podatke i da je naplati kaznu kako ga bre nije sramota,pokraše državu i sve u njoj a on jadnik se utripovao da poboljša gradski Budžet sramota,ništa se ne postiže strahovladom platila bi žena da ima odakle,treba da zaradi prvo(najverovatnije kod Kineza 500 dinara,gde će ih pre)

  • igor

    16:03 // 4. 12. 2012.

    Upadam u bus, druga vrata, kondukter na kraju busa. Sa mnom na stanici su bili i kontrolori, znaci videli kad sam usao u bus. Onda krecu da me smaraju gde mi je karta. Automati za karte na svim stanica, karte da vaze recimo 60 minuta i niskopodne autobuse na svim linijama mozemo samo da sanjamo.

  • Nikolaaa

    16:38 // 4. 12. 2012.

    Ceo oktobar i novembar je bilo lepo vreme, ljudi su šetali, a manje se vozili. Moguće da je ovo povećanje prodaje karata zbog pogoršanja vremena u zadnjih par dana.

  • Sinisa Lazarevic

    11:50 // 5. 12. 2012.

    Posto ste izmedju ostalih zaposlili i pojedine nasilne i drske kontrolore,a jos im i dali podrsku Komunalne Policije nama putnicima jedino preostaje da angazujemo privatno obezbedjenje........Strasno .

  • Lazarevic Sinisa

    11:39 // 5. 12. 2012.

    Posto ste ubacili pojedine nasilne i drske kontrolore i dali im jos podrsku Komunalne Policije nama putnicima jedino preostaje da iznajmimo privatno obezbedjene...........

  • Gradjanin

    11:40 // 5. 12. 2012.

    Jedna stvar me mnogo uzasava...selekcija konduktera...juce sam se vozio linijom 9 I kondukter(covek srednjih godina) je sve vreme pitajuci putnike za kartu govorio "neko bez kartu?".

  • Djoka Paracinac

    21:21 // 4. 12. 2012.

    "Zbog loše prodaje karata i gubitka od 18,5 miliona dinara na mesečnom nivou, Direkcija je početkom oktobra angažovala 20 novih kontrolora."

    Sta vise kosta gubitak od nenaplacenih karata ili dvadeset novih kontrolora !?

  • Nikolaaa

    16:37 // 4. 12. 2012.

    Ja kartu ne kupujem, niti ću kupovati. U zadnjih par godina nisam naišao na kontrolu. Imam 3 kazne od ranije i to naravno nikd nisam platio. Uglavnom odbijam da im dam podatke dok ne pozovu miliciju, onda pandurima dam ličnu kartu. Merak mi je da zajebavam kontrolore i da ih zadržavam, jer znam da ni oni ne mogu večno da zadržavaju autobus zbog jedne karte. Ranije nisu izbacivali iz autobusa pa da se sa putnicima bez karte obračunavaju napolju, ne znam sad kako je.

    • Strahinja

      03:55 // 20. 12. 2012.

      Zbog takvih vucibatina smo i propali. Zato sto samo pametujete i mislite da sve znate.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: