Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:04, 26. 12. 2012.

Niš: Smene u Upravnim odborima

490x370-toplana.jpg Toplana, arhivska fotografija

Nove predsednike Upravnih odbora dobili su Toplana,  “Gradska stambena agencija” i Predškolska ustanova “Pčelica”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Marija

    15:42 // 26. 12. 2012.

    Vala bas! Naso se ko da prica o "kvalifikacionim strukturama"!!!!!

  • Jova

    14:25 // 26. 12. 2012.

    Kada je reč o kvalifikacijama članov UO u prethodnom sazivu, i kvalifikacija članova UO koje je ova koalicija postavila, bolje bi vam bilo da se: "Pokrijete ušima i ćutite", nego da dajete ovako neodgovorne izjave !!!

  • Ivan Milovanovic

    18:13 // 26. 12. 2012.

    Zar nije donet zakon po kome se od 1.januara ukidaju Upravni odbori u javnim preduzecima??

  • Dr.Pravnic

    23:40 // 26. 12. 2012.

    Zoran Pavlovic je mogao da postane pravnik jedino ako je pravo prelazno,pa mu je preslo od kuma Mileta Ilica.Na listi SPS-a na proslim izborima je bio masinac verovatno je i to zvanje dobio jer je rastao pored Masinske industrije. Restoran Sindjelic cini mi se da drzi aktuelni potpresednig FS srbije ,ili neko iz njegove familije,Dragan Djordjevic koji cini mi se bese hapsen pa pustan zbog neke utaje poreza a i tu je ovaj Pavlovic direktor, mislim na FK Sindjelic.Nesto ga bas ima svuda gde je lova u pitanju.Proverite diplome da vidimo sta covek ima.Prava, masinstvo ili neki menadzment za koji sada uzurbano" polaze" ispite na Megatrendu.

  • Boško

    00:32 // 28. 12. 2012.

    Zato se u "Pčelici" prethodnih meseci primalo i šakom i kapom.Takođe,dojučerašnje servirke i čistačice sa završenom frizerskom ili manikirsko-pedikirskom školom su preko noći dobijale prekvalifikaciju i prešle na posao vaspitanja dece tj.vaspitačica !Tako dragi roditelji da znate ko vam čuva decu,dok su odlikaši koji su završili medicinsku školu koja je potrebna za taj posao na birou i dalje !

    • Legolas From the forest

      16:54 // 20. 1. 2013.

      Uzeo im Jonic pare i obecao da ih preskoluje za vaspitacice. Jos jedna njegova mahinacija. Od svakog konkursa je bio dobar po nekolko desetina hiljada evra.Radnici koji su primani se javno hvale tom cinjenicom.
      To zna i policija i gradonacelnik i Jonicev dobar prijatelj Ljuba Slavkovic, ali to su "interesi od preduzece", a mi smo nemocni da to promenimo.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: