Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:06, 10. 8. 2021.

Niš bliži prvom ovogodišnjem zaprašivanju protiv insekata, zatvara se tender

komarac Komarci se u Nišu dugo nisu osećali slobodnije; foto: Wallpaper Flare

Dok je u nekim gradovima završeno i treće zaprašivanje protiv komaraca i krpelja, u Nišu traje tender raspisan pre tri nedelje, a danas je poslednji dan za prijavu. Tretmani će u najvećem gradu na jugu Srbije početi tek po okončanju prijava i izbora firme. Iako je praksa da zaprašivanje počne u proleće,u Nišu će se to dogoditi u kasno leto, a prema rečima stručnjaka, to može da ima nekog efekta jer su komarci koji prenose virus Zapadnog Nila aktivni i do kraja septembra. Međutim, nebezbedno je i neefikasno, kažu, da se u ovom periodu prska iz vazduha.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • NABUKODONOSOR

    13:29 // 10. 8. 2021.

    Taman da nemamo komarce na dočeku Nove godine! U pravo vreme...

  • Nislija

    14:16 // 10. 8. 2021.

    nemoj da trose pare, jos malo i pocrkace sami

  • Dule

    15:06 // 10. 8. 2021.

    Neka bre,sačekajte zimu,tad su komarci najopasniji,leti ne ujedaju. Ovo je postalo stvarno komično šta rade ovi "stručnjaci" što nam vode grad.

  • Markoni

    14:55 // 10. 8. 2021.

    Kod nas u Nisu se sve radi temeljno da ne kazem zakasnelo..
    Vode nas najsposobniji, najobrazovaniji sa najlepsim frizurama..
    Narod Nisa izabrao sve preletace da dodju na vlast i svojim znanjem nam kroje sudbinu i sto se komaraca i insekata tice.
    Plate u toj upravi prima njih preko 800 sa po 60-70000 prosek a rade toliko mnogo da se to primecuje na svakom koraku u gradu.
    Hvala i nastavite tako.

  • Срба

    15:25 // 10. 8. 2021.

    Стручности моја београдска!Па Ниш има и реку у сред града и гомиле притока уз огромна устајала језера које се налазе по старом кориту Нишаве пре него што је река премештена!Сва та мала језера-депоније(код броја 6)су стагнантни резервоари за размножавање комараца и налазе се у оквиру града.А, да не причам о осталим телима устајале воде по целом граду, по двориштима.Ал’ добро- ће буде за 14. Јан 22.

  • Stojko

    16:58 // 10. 8. 2021.

    Ženo, baviš se perifernim pitanjima, fontanom, zelenilom nekakvim pored Nišave, da ne nabrajam. Takođe stolarijom, za stotinak korisnika. Umesto, TOPLANOM te sekundarnom mrežom i pune iskorišćenosti Južnog toka /ruski gas/. Čekaš tutore političke iz Beograda. Sad izbija na videlo priča o KOMARCIMA. Toliko nesposobnosti !? Da je se tako poneo gradonačelnik Ljubljane /g-din Zoran .../ krivično bi

  • Roki

    16:49 // 10. 8. 2021.

    0ni vec odleteli.Sta ce praskaju.

  • DaZablejimo

    01:35 // 11. 8. 2021.

    Ne smatraju nas gradjanima koji zasluzuju takav kvalitet zivota? Znaci ovako: gradjani i privrednici placaju javnim preduzecima i ustanovama da urede kvalitet zivljenja u gradu po nekakvim standardima. Da kanalisu taj novac za dobrobit svih, a za to primaju platu. Gde je dobrobit? Zasto nas apaju komarci? Zasto su krndavi trotoari? Gde su kante za djubre u Durlanu? A plate primaju.

  • Pera ždera

    09:20 // 11. 8. 2021.

    Prvo pokosite i sredite travnjake trava i samoniklo drveće vam je zauzelo trotoare od stopšopa ka Disu radite nešto šta se to događa u gradu.

    • Robin Hud

      10:15 // 11. 8. 2021.

      Tu bi mogli i da zasade drvored da bar za 10-ak godina narod bude zasticen od bahatih vozaca, a mozda bude i malo hladovine leti

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: