Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:46, 8. 8. 2013.

| Društvo

Niš dobija “Ekstra” zonu za parkiranje

Autor:Aleksandar StankovIzvor:Južne vesti
parking-znak1.jpg

Niš dobija još jednu parking zonu koja će obuhvatiti parkirališta u samom centru grada.

Gradska uprava za saobraćaj odlučila je da deo Prve (crvene) zone "prepravi" u Ekstra zonu. Reč je o delu ulica Nikole Pašića, Nade Tomić, Pop Luke Lazarevića i Trgu Republike.

Tačnije, u novoj zoni naći će se parkirališta u Nikole Pašića od raskrsnice sa Nade Tomić (kod "Opštine") do raskrsnice sa Milorada Veljkovića Špaje (kod AIK banke), u ulici koja spaja Nikole Pašića i Dušanovu pored kafane "Stara Srbija", kao i na parkingu preko puta "Opštine". ekstra zona NIš parking Buduća "Extra" zona

Odlukom je predviđeno da je parkiranje u Ekstra zoni ograničeno na 60 minuta, dok u u I i II zoni ostalo je nepromenjeno, 120, odnosno 180 minuta.

Ipak, za sada nije poznato kada će početi primena ove Odluke, niti koliko će koštati, s obzirom da je potrebno da je potvrdi i Gradskog veća, kada bi trebalo da budu određene i cene parkiranja.

Južne vesti nisu uspele da dobiju komentar u vezi sa razlozima za uvođenje Ekstra zone. Načelnik Uprave za komunalne delatnosti MIodrag Brešković je na odmoru i uputio nas je na Odsek za saobraćaj.

Međutim, načelnik ovog odseka Veljko Radičević nije odgovarao na telefonske pozive novinara Južnih vesti, a na telefon se nije javljao ni Mihjalo Zdravković, gradski većnik resorno zadužen za saobraćaj.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dusan Vuckovic

    01:20 // 30. 10. 2013.

    Pedja, aj follow up za ovo pls .

    Hvala

  • Marina Savovic

    14:20 // 11. 9. 2013.

    Sramota, počnite da naplaćujete i vazduh koji udišemo, a pri tome nemojte rešavati pitanje zaposlenosti i ostale goruće probleme sa kojima smo suočeni

  • Marko Pitic

    15:26 // 5. 9. 2013.

    Kad se ne otvaraju radna mesta,mora da se puni budzet i puni i puni...nek nas jebu kad ih glasamo/te,dok ponovo ne ustane narod,nema nista od Srbije...Ajde pozurire,cekamo vas i mi u brzome brodu ;)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: