Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:54, 28. 8. 2012.

Niš dobija novi LAF?

490x370-gradovi-protiv-korupcije.jpg

Lokalni antikorupcijski forum trebalo bi da bude formiran u septembru, kaže gradonačelnik Niša. Aktuelni koordinator LAF-a i bivša većnica Biljana Jovanović kaže da LAF već postoji.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Danko

    12:43 // 28. 8. 2012.

    Ovi iz BIROA ne znaju da se oko korupcije sve pita Banana, a ovaj Perisic samo aminuje!

  • Boban

    13:06 // 28. 8. 2012.

    U NOVOM LAFU ce biti i rodjeni brat SERIFA(Milos Randjelovic),produzena ruka Milosa Simonovica,koji je ogrezao u korupciji(Serif imao 3 plate,kao vecnik Mediane,dir.Agencije za restituciju i posao u EPSu).Milos Randjelovi je zaposlen nedavno u Vodovodu,njegova snaha u Upravi za komunalne delatnosti,a zena u Telekomu(IMA LI TU KORUPCIJE)........Perisic ce izgleda biti GORI cak i od MILOSA SIMONOVICA...KUD PLOVI OVAJ GRAD

    • Predrag Blagojevic

      20:26 // 28. 8. 2012.

      Čekajte, još se ne zna ko će da odlučuje o rezultatima konkursa!
      Ne zna se ni koliko članova se bira, ni po kojim kriterijuima. Ništa se živo ne zna.
      Da ne komplikujem. Konkurs MORA biti poništen, a LAF da nastavi da radi onako kako je SKupština Grada i predvidela.

  • Miki

    16:52 // 28. 8. 2012.

    E jadan je taj LAF kad ga formira vlast. Pa koga ce on to da kontrolise????

  • Dragan Vukadinovic

    20:00 // 28. 8. 2012.

    LAF je u proslom skupstinskom sazivu bio opstruiran. Licno imam utisak da je gospodja Biljana Jovanovic imala iskrenu nameru da LAF obavlja svoju funkciju i da bi za nju trebalo naci mesto i u novom sazivu. Ona je prilicno u toku sta se radilo u predhodne cetri godine (npr. izvestaj revizorska komisije), a ni ovim novim sigurno nista nece da oprosti. Uostalom ovu komisiju treba sastaviti od opozicije.

    • Predrag Blagojevic

      20:24 // 28. 8. 2012.

      Slažem se što se tiče Biljane, ali u suštini je moja kritika od samog početka bila upućena na činjenicu da je predstavnik vlasti (Gradski većnik) pogodan da bude član, a još manje da predvodi antikorupcijsko telo. Ali, Biljana više nije Većnik, pa više ne vidim prepreku.
      Inače, veoma sam protiv toga da LAF treba da čini opozicija. Opozicija neka radi svoj posao u Parlamentu, a Skupština Grada je (ako ne grešim jednoglasno) usvojila Lokalni antikorupcijski plan, gde je jasno napisano ko treba da čini LAF, kako on radi itd..

    • Dragan Vukadinovic

      22:04 // 29. 8. 2012.

      У регуларним условима господине Благојевићу били би сте у праву што се тиче Скупштине и опозиције, али ако скупштина настави да се састаје овом динамиком (скупили се само једном да се конституишу и поделе функције, а ни дан данас појма немају када ће бити наредна а ево га септембар месец) онада опозицији остаје само да чисти улице као у Прокупљу. Него бирали сте их ... гледајте.
      Идеја предлога је била да их пар опозиционара, макар кроз ЛАФ поткаче у ситна ребра. Мада у суштини и ова садашња градска опозиција- мало руку, малена и снага...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: