Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:29, 12. 12. 2017.

"Niš ekspres" zloupotrebljava Gradsku autobusku stanicu?

Glavna autobuska stanica Da li će biti smanjene cene peronskih karata; Foto: wikipwdia; autor: CrniBombarder!!!

Zato što različito naplaćuju peronske karte putnicima, Komisija za zaštitu konkurencije pokrenula je postupak 17. novembra protiv “Niš ekspresa” da bi utvrdila da li je ovo preduzeće zloupotrebilo svoj monopolski položaj.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Naissus

    12:24 // 12. 12. 2017.

    Baš me lepo štite naplaćujući mi ulazak na gradsko zemljište. Isto kao kad bi nas terli da plaćamo što se krećemo gradom jer i to je gradsko zemljište

  • Kum

    18:08 // 12. 12. 2017.

    Ulaz na autobuskoj stanici se posle dvanest uvece ne naplacuje,razlog je taj sto ste ga preplatili preko dana. :D A to da gledaju bezbodnost je prica za malu decu.

  • ime mi na tatka

    19:08 // 12. 12. 2017.

    sramota je velika kad trazis od nekog drugog prevoznika nece da ti proda kartu ako e gradska stanica dajte i druge buseve na sta pokusavaju da zarade sramota

  • Numancia

    20:07 // 12. 12. 2017.

    Do skoro sam razmiljao kao lokal-patriota,pa ajde da svoje putovanje poverim Nis-expresu.Nikada vise,karta najskuplja,bezobrazna i nevaspitana posada autobusa,nema Wi-fi,najskuplja peronska karta,Wc ,sa placenom peronskom kartom +40 dinara,autobusi strokavi i zagusljivi,sedista neudobna i neispravna...
    Difektore,posaljite nekog pismenog da se vozi sa konkurencijom,da vidite kako to drugi rade!

  • Slavko Kristović

    21:18 // 12. 12. 2017.

    Postoji još jedsn "interesantan" detalj - naime, ako hoćete da kupite kartu koja košta manje od 300 dinara, možete da je kupite najranije 15 minuta pre polaska!!! Na peimer, putujem do Supovca autobusom koji polazi u 11:50 kartu, koja košta oko 100 dinara, mogu da kupim najranije u 11:35!!! Verovatno zato da ne bih kupio tu kartu i ušao na peron,a da ne platim 300 dinara!!!

  • Kole Rabota

    00:27 // 13. 12. 2017.

    Nek si prenesu zgradu, a grad od ovog rugla i dela velike pijace neka napravi gradsko parkiralište. Bus stanice mogu na buvljak OTC i kod Ei. I grad da naplaćuje stajalište busevima. A, ne da staju na parkinge raznih TC.

    • MARJAN

      09:15 // 13. 12. 2017.

      Bravo za komentar.Pod hitno resiti onaj prostor,ima mesta oko grada za novu autobusku.Novo preduzece pod imenom NAS ,eto para ,novih lokala,pristojan restoran,dosta bre ovih iz Nisekspresa I njihovih neobrazovanih vozaca.Nisu oni izmislili nauku o prevozu.

  • Vladimir

    17:39 // 13. 12. 2017.

    Ha ha ha strašna im je fora...štite putnike sa 300 dinara. To je kao i kada sam ja putovao 2011 za Arandjelovac morao sam uz kartu da platim i 40 dinara za crveni krst.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: