Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:33, 21. 10. 2011.

Niš: izgradnja akva parka od decembra

akva-park

Više puta najavljivan početak izgradnje akva parka "Fantazija" kod Niške Banje odložen za decembar, saznaju Južne vesti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Marko

    12:03 // 21. 10. 2011.

    Po ko zna koji put odlazu radove i bacaju prasinu u oci ljudima Nisa? Te ovaj papir fali,te onaj fali....U decembru ce biti izjava da fali jos nesto pa se odlaze za prolece.Obecavali su prvo mart,pa onda kraj aprila,pa maja,pa do kraja avgusta i mi njima da verujemo da su to ozbiljni biznismeni.

    • Pravi nislija

      10:31 // 24. 10. 2011.

      Batice,

      da li bi ti uložio 1 200 000 Eura za zemljište i tek tako odustao od cele priče na samom početku? Za zemljište koje si, za razliku od drugih kupio bez mogućnosti za subvencije po broju novozapošljenih od strane države.

      Ljudi od februara pokušavaju da prenesu to zemljište na svoje ime i da konačno postanu i vlasnici, a ne samo korisnici zemljišta koje su platili.
      Pored toga, ukidanje ulica koje po prvobitnom PDR-u idu posred Loznog kalema traje od aprila pa do danas i još uvek nije završeno, a osnovni je uslov da se valjano isprojektuju svi objekti na toj lokaciji.

      Podsetiću sve kontraše da je po ugovoru rok za izgradnju prve faze tri, a za završetak celog kompleksa pet godina. I sasvim je razumljivo da investitor što je moguće pre krene da vraća uloženi novac.

      Sva od strane investitora data obećanja imala su jednu istu rezervu: Po dobijanju svih potrebnih papira...

      E, u to grmu leži zec a ti ne pratiš znakove pored puta, moj batice...

  • Nebojsa Ozimic

    14:00 // 21. 10. 2011.

    aha,naravno

  • Milovan

    16:00 // 21. 10. 2011.

    Simonović mr Miloš ih je najavljivao kao velike investitore koji će doneti silne milione i boljitak našem gradu ali od svega toga mi imamo samo silna obećanja pa kao što kaže jedna pesma: "U Oktobru biće u novembru, u novembru biće u decembru"!!! Slika i prilika rada žute nam stranke u našem gradu!

  • Stojan

    18:40 // 21. 10. 2011.

    I hoce, ali samo do izbora!

  • Davor Todorović

    22:33 // 21. 10. 2011.

    A po koj put ga grade?

    • Dragan Vukadinovic

      15:38 // 22. 10. 2011.

      po onaj put prema banju,
      uostalom decembar je pravi mesec za pocetak gradjevinskih radova, posebno na otvorenom bazenu. Uostalom, vidis, stadion poceli marta da grade i corak.

  • Milos Sekulic

    12:02 // 24. 10. 2011.

    Pa da, sada ce pred izbore sve da prave i grade, samo satro gradjanima da bude bolje, a pare se trose iz drzavnog budzeta...a grad Nis se iz dana u dan zaduzuje a taj dug ce vratiti zna se ko- mi gradjani.

  • Hronos Naissus

    02:09 // 26. 10. 2011.

    Teorije zavere... Ništa tu nema veze sa izborima. Vreme će pokazati! Posle ovolikih kašnjenja sam vrlo skeptičan, miriše na prevaru (ili sam postao fobičan zbog svih dosadašnjih "veštih" privatizacija?), ali, nadam se najboljem. Sačekajmo malo... Nadam se da me instikt vara i da će biti sve u redu. Voleo bih da se taj akva park napravi. I zbog niša, ali i zbog nesrećne i zapuštene Niške Banje. Niška Banja je ogroman potencijal, samo nekima to nije jasno.

  • JJ

    14:35 // 26. 10. 2011.

    Cinjenica je da je u danasnje vreme tesko za poverovati da svaki tekuci projekat nije obavijen velom licnih i politickih interesa. Ali, ipak, zar je toliko tesko makar i na trenutak dati sansu necemu novom, necemu sto ce gradu doneti kako prepoznatljivost, tako i novi potencijal, necemu cime cemo i kao nepozicionirani gradjani biti zadovoljni. Zato, pre nego sto osudimo unapred, razmislimo, proucimo, saznajmo. I dajmo sansu.

  • Jelena Milovanovic

    22:23 // 26. 10. 2011.

    Dok mi mesecima postavljamo kamen temeljac u Sokobanji vec zavrsili Akva park!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: