Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:17, 1. 10. 2015.

Niš konačno dobio glavnog urbanistu

nis Glavni urbanisata konačno izabran; foto: wikipedia.org

Posle nekoliko godina bez glavnog urbaniste i neuspelog imenovanja kandidatkinje koja nije ispunjavala uslove, na ovo važno mesto za dalji urbanistički razvoj grada imenovana je Dragana Sinobad Petrović.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Sima

    13:10 // 1. 10. 2015.

    Super, Niš će procveta.Dobismo iskusnu.

  • Miksa

    13:48 // 1. 10. 2015.

    Unece mladalacku snagu i nove ideje u razvoj grada Nisa sa svojih 47 godina radnog staza i 75 god zivota. IDI BRE U PENZIJU, I NE KACI NAM SE NA GRBACU!!!

  • Zlobnik

    14:06 // 1. 10. 2015.

    "Tako mlada , tako mlada..." !!!!
    "Narodu se ne može ugoditi"! Možda bi oni zaposlili i mladje ljude ali ... otišli u EU i niko od njih neće u SNS! Osim nesposobnih !

  • CVETKO prvi

    14:07 // 1. 10. 2015.

    Dok ga izabraše - svi prestareše !

  • Ne razumem

    15:33 // 1. 10. 2015.

    Zašto ljudi sebi dozvoljavaju da se srozavaju u godinama kada bi samo trebalo da uživaju plodove svoga rada I da sa najvoljenijima provode opuštene trenutke? Pa zar smo zaboravili da svet na mladjima ostaje? Ali kako kad se starosna granica pomera na 80 MLADIH godina?

    • stari nislija

      19:34 // 1. 10. 2015.

      Dosadno gospodji,zivi sama.A i nije bila plodan arhitekta.Ona je vec nekoliko godina penzioner.Sta se moze ocekivati od nje?

  • bidza

    17:28 // 1. 10. 2015.

    Glavni arhitekta ili urbanista? Jos jedna prepreka i povecanje korupcije za investitore. Ovo pisem iz iskustva jer sam cekao godinu dana da mi gradjevinsku dozvolu potpise glavni arhitekta. On mi je savetovao da nadjem vezu tj da ucinim krivicno delo !

  • Ljubisa

    19:36 // 1. 10. 2015.

    Sto niste naveli informaciju da je penzioner i koliko godina ima? Sta ovo znaci? Znaci da su maladji nesposobni ili da ne zele da rade sa ovima iz Gradske strukture ili da nemaju kavlifikacije da bi bili na odgovornim mestima.
    A znam, da imamo sposobne u najboljim godinama i kavlifikovane i sa radnim sikustvom, a to gospodin CIRIC. Ali on nema nameru niti da se sedla niti da se vodi on je LICNOST.

  • sugradjanin

    19:40 // 1. 10. 2015.

    Milic direktor Galerije,Gospodja Sinobad Petrovic glavni urbanista?Pa oni su penzioneri vec godinama,pa sad im dosadno.Znate li vi koliko godina oni imaju?Cuvajte unucad i sedite kuci.

  • stari nislija

    19:47 // 1. 10. 2015.

    Kad je neko penzioner-nije sposoban za rad,a ova gospodja je to vec nekoliko godina.

  • Milenko

    20:50 // 1. 10. 2015.

    Mozda je bolje bilo da postave na tu poziciju onog predsednika komisije za imenovanje ulica, sta god to znacilo. Covek bi sigurno znao sta da radi da je na toj poziciji.

  • Posmatrac

    21:37 // 1. 10. 2015.

    Znaci, sada penzionere izvlacimo iz penzija umesto da dajemo sansu mladjim kolegama koji se jos nisu penzionisali?? Ne verujem da ni u Nisu ni okolini ni bilo gde drugde na jugu ne postoje mladi kvalifikovani ljudi. Takodje, da li ce doticna uporedo primati i penziju u platu??

  • jof

    06:39 // 2. 10. 2015.

    Gospodja Dragana je rodjena u Nisu,u Nisu zavrsila skolu,u Nisu radila,iz casne je porodice.O njoj sve najlepse,ali zar nemadoste nekog mladjeg.

  • Nislija

    09:45 // 2. 10. 2015.

    A da li znate da je ona tvorac cuvenog Plana iz 2003., kojim se osim postojece predvidja jos jedna pruga kroz Palilulu?

    • CVETKO prvi

      10:10 // 2. 10. 2015.

      @Nislija : Svaka čast gospodji na viziji iz 2003.god. i razmišljanju u pravom pravcu , samo... obrukaće se pristupi li ovoj vlasti . Kada mladji i perspektivniji od nje /izvinjavam se gospodji/, nisu prihvatili - nije ni ona trebala da se lati tog posla!
      Evo , već su počele sprdačine na njen račun !

  • Bulevarac

    10:19 // 2. 10. 2015.

    Možda će ona da reši problem sa čvorcima u ul. Pariske komune na 200m od opštine medijana koji prave ogroman problem stanarima u zgradama. Niko neće da reši ovaj problem, svi beže od problema, niko ništa ne radi.

    • NN-1

      14:56 // 2. 10. 2015.

      @Bulevarac : Čvorci ili čvarci ? I jedno i drugo su problem za Nišlije ! Za prvi - što ih ima mnogo , godža, isuviše a za ovi drugi tj. čvarci , što ih nemamo ič ,nimalo ..

    • Ви што лупате минусе

      19:25 // 2. 10. 2015.

      немате појма који је то проблем! Стотине птица су у крошњама дрвећа на 2-3м од прозора, праве ужасну буку.Станари лупају моткама у олуке да их отерају, бацају петарде, ал ништа не помаже...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: