Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:10, 12. 4. 2013.

Niš konkuriše projektima od milijardu dinara

Dragan-Karlicic-1.jpg Dragan Karličić, foto: infobiro.tv

Ukupna vrednost projekata, kojima će Grad Niš konkurisati za sredstva Ministarstva regionalnog razvoja i lokalne samouprave, iznosi skoro milijardu dinara.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • ENOLOG

    15:23 // 13. 4. 2013.

    Ako je prethodna vlast pravila gluposti, ova bar ne bi trebala time da se hvali. Niš je imao respektabolne podrume: Sićevo, Matejevac i Malču. Kamenica nema tu tradiciju, a ovo u Staroj školi je sprdnja sa vinarijama.

    • Enolog 2

      23:00 // 2. 5. 2013.

      Kažete imala "respektabolne" da bili su bolni zato ih sada i nema. A "Imao".... Šta se to desilo i kako su propadali? I kad su propali ? Ako ste enolog onda bi trebali da znate.Kao enolog bi trebalo da dajete ozbiljnije komentare, vidim izražavate se, ja bi vam uzeo diplomu zbog tolikog neznanja. Vi nastavite , a nama treba takvo mesto i ps kakve veze brajko ima gde je. Ubi me više ovoliko neznanje.

  • Произвођач из Просека

    08:30 // 15. 4. 2013.

    Савет Карличићу, да на стару школу у Каменици не баце 26 милиона, јер то нема никакве сврхе. Околна села Ниша имају винарску традицију и запуштене подруме, а овај циркус треба избећи.

    • Jakov

      18:58 // 2. 5. 2013.

      Kolega, pošto kažeš da si proizvodjač iz Proseka, ja bi voleo da mi kažeš koliko to ti imaš vinograda u Proseku?, pa onda da razgovaramo kao domaćini kao što i dolikuje a ne ovako. Prvo niko ne baca 26 miliona, a svrhe ima itekako.Da si malo prošo našom Srbijom video bi kako rade u vinogradarskim delovima , a javimi se da ti objasnim taj cirkus kako kažeš.E vidiš mnogo malih podruma imamo koji i nemogu da se nazovu podrumima a gde su ti brale standardi, pa de ti je enolog možeš li ti to sam? Ajde javise da ti pomognemo da zasadiš nešto pa da i ti budeš vinar.Pozdrav druže moj

    • vinar iz brzog broda

      19:11 // 4. 5. 2013.

      Ako Karličić za savetnike ima takve iz Proseka pa se još nazivaju i proizvođačima, bolje mu je da pita Iliju jocovića i kako je bio uspešan sa pikom, pa izmedju dva... nek ne izabere ni jedno.

  • Ljuba

    20:18 // 2. 5. 2013.

    E pusto srpsko, ništa nevalja ovom narodu e što nisam kad sam mogo karta u jednom pravcu za Australiju

  • Zlatko

    02:06 // 3. 5. 2013.

    Aman ljudi. Trebaju nam škole trebaju nam ulice, obdaništa, treba nam i vinarija centar, kamo sreće da imamo gotove projekte pa da smo mogli da konkurišemo sa još nečim. U mojoj opštini samo pričaju, tehničku dokumentaciju niko ne radi pa kad izadje neki konkurs onda jao.Gledao sam prezentaciju vinarije pre godinu dana i kako je zamišljeno da radi mogu da kažem samo svaka čast.Kamo lepe sreće da imamo još deset takvih i u drugim opštinama.

  • Jerko

    10:30 // 3. 5. 2013.

    Treba nam još tri puta toliko, samo ovaj naš narod ima protiv deklarativno po uputstvu pa se pitamo onda što nam je ovako
    Svaka investicija je preko potrebna i kad bi mogli da se manemo da sa nama počinjenje istorija

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: