Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:15, 17. 9. 2012.

Niš: o direktorima po hitnom postupku

skupstina.jpg Crvena sala Skupštine grada

Već sutra će se na dnevnom redu sednice gradskog Parlamenta naći predlog za smenu starih i izbor novih direktora niških javnih preduzeća i ustanova, saznaju Južne vesti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • dragan

    14:39 // 17. 9. 2012.

    Na sednici odbora je predložena smena SKORO svih Direktora iz Demokratske stranke. Baš se pitam, ako je skoro svih ko je ostao. Ja ću Vam reći . NIKO. Da li je moguće da niko nije dobro radio ili je želja da se dođe do vlasti bila iznad svega .

    • Ovidije

      20:26 // 17. 9. 2012.

      Odgovor je tacan... Vlast iznad (i pre) svega...

  • Petar Petar

    00:08 // 18. 9. 2012.

    Trebalo bi da redakcija Juznih vesti posle sednice Skupstine grada izdvoji one ustanove koje su imale dobre rezultate i pozitivne bilanse, a ima takvih, pa da vidimo da li ce njihovi naslednici napraviti bolje ili gore rezultate. Cisto radi **departizacije** i pracenja efekta skolovanja na menagement fakultetima

  • zivkovic

    07:04 // 18. 9. 2012.

    A da li ce biti hapsenja po hitnom postupku starih direktora koji su urnisali firme, vodovod, toplana , parking servis itd.

  • Aleksandra

    07:38 // 18. 9. 2012.

    Da li se ovaj, valjda, gospodin Jovanović uvek ovako izražava? Interesantno...
    I kao što reče Petar Petar, građanima treba predstaviti rezultate dosadašnjih direktora, a ne ovako divljački smenjivati direktore samo zato što je došlo do promene vlasti. Može se samo zaključiti da su naši funkcioneri na veoma niskom političkom nivou, amateri koji ne znaju kako se dobijaju politički poeni i podrška birača. Najobičniji diletanti i autsajderi koji imaju kratkoročne planove.

  • jelena

    08:26 // 18. 9. 2012.

    Tačno je ,u prošlom sazivu bilo je i direktora koji su dobro radili.npr.svetao primer je Zavod za urbanizam Niš.Za protekle četri godine zavod je od jednog učmalog preduzeča postao ustanova od ugleda na nivou čitave Srbije,lider u oblasti urbanizma u regionu.Svaka čast! Ali politika je to,sa prljavom vodom često se izbace i deca!

    • arh. Miroljub Stankovic

      17:49 // 18. 9. 2012.

      Strasno, pa on je najgori. Vrsio je mobing 4 godine nad celim Zavodom, primoravao je radnike da slave njegov rodjendan, u njegovom mandatu je usvojeno najmanje planova u istoriji Nisa... I moj problem: ukrao mi je autorstvo za GUP Nisa 2010-2025 i potpisao se na mom 21 crtezu iako nije arhitekte nego strucnjak za kanalizaciju i vodovod. Organizovao je falsifikovanje GUP-a po nalogu organizovane kriminalne grupe, licno je obezbedio zapisnik sa najvaznijeg sastanka koji uopste nije odrzan... Dve godine sam se tome zestoko suprotstavljao i zbog njega se isclanio iz DS 04.10.2010., a otkaz sam dobio 11.10.2010.!!!

  • marija

    08:38 // 18. 9. 2012.

    Bane Jovenoviću, kojim si interesima vođen kada predlažeš ovakve kandidate?Šta vas je spojilo, kakvi viši ciljevi?Sve kandidati pod krivičnim prijavama i pokupismeni, doškolovavani....Samo je važno da su poslušnici.

    • Tami

      15:15 // 22. 9. 2012.

      A najbolji mu je kadar medicinska sestra (+ jos 2 godine menadzmenta u zdravstvu na Zajecarskom megatrendu) koju je postavio za direktora medicine rada, protiv zakona i koju promovise lazuci da je magistar ekonomskih nauka. Ona ima iz oblasti turizma to, a medicina rada se ne bavi turizmom.

  • Zoran

    10:21 // 18. 9. 2012.

    E vala i treba! Po sto hitnijem postupku da postave sve one "strucne i nestranacke" kadrove! Jadna li si zemljo Srbijo i jadna li si palanko od grada koju svakim danom sve vise unistavaju dodjosi koji su spletom razlicitih nesrecnih okolnosti zaseli na rukovodece pozicije u gradu. Dragi sugradjani, ako malo bolje pogledate biografije ljudi koji vode grad (gradonacelnik, zamenik, vecnici) cini se da je elementarni preduslov za svaku poziciju bio da taj neko nije rodjen u Nisu. Ako je neko ne daj Boze rodjeni Nislija, dobija vise kaznenih poena pa ni sve druge natprosecne sposobnosti i rezultati ne mogu da nadomeste ovaj nedostatak. Da ne bude zabune, ni ja nisam rodjen ovde, ali mislim da ne bi bilo lose da su cisto malo prosarali i na bilo koju funkciju postavili i nekoga kome kao mesto rodjenja pise Nis.

  • Aleksandra

    11:05 // 18. 9. 2012.

    Da li to namerno ili slučajno nema prenosa Skupštine? Meni, ipak, deluje da je namerno...

  • Po ko zna koji put svi u isti krug

    14:01 // 18. 9. 2012.

    Radoje Domanović:
    "Разних чуда бива у свету, а наша је земља, као што многи веле, плодна чудима у толикој мери да већ више и чуда нису чуда. Код нас има људи са врло великим положајима који ништа не мисле, а у накнаду за то, или можда из других разлога, почео је размишљати један обичан сељачки во, који се ништа не разликује од осталих српских волова. Бог ће знати шта је било да се тај генијални брав одважи на тако дрско предузеће - мишљење, јер се досад доказало да се од тог несрећног заната у Србији само могло имати штете..."

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: