Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:24, 23. 8. 2011.

Niš: otvorena Sigurna kuća

nis, sigurna kuca

Prva regionalna sigurna kuća u Nišu zvanično je otvorena. U kuću se već uselilo jedanaest žena i osmoro dece koji su boravili u Prihvatilištu za žene i decu žrtve nasilja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Marija Pavlovic

    14:12 // 7. 10. 2012.

    Nadam se da ce neko procitati ovo i bar malo se zainteresovati.Trpela sam nailje i fizicko i psihicko 10 godina...Napokon sam smogla snage da ga ostavim i odem sa decom.Njega su zatvorili nakon pokusaja da me ubije,ali uz veze izasao je nakon mesec dana.Sada mi preti i dalje,zove telefonom i uznemirava...Da li postoji u nasoj zemlji ustanova kojoj mogu da se obratim za pomoc,plasim se za decu i za svoj zivot.Unapred zahvalna!!!

  • vida popovic

    20:12 // 23. 8. 2011.

    Sada je Dusica Davidovic glavna i to je dobro jer nije zaboravila kljuc kao prosle godine.Medjutim,danas je nedostajala jedna izuzetna zena,mr.Zdravka Gigov koja je pre mnogo godina pokrenula ceo projekat sigurne kuce i pomogla svim zlostavljanim zenama/Pa gospodo ,nije li vas sramota sto je ne spomenuste i ne pozvaste na otvaranje.Ove dve bez dva grama skole se sepure s tudjim parama i idejama.Sram vas bilo

    • Ja

      14:01 // 24. 8. 2011.

      Gospodja Davidovic je bila na otvaranju samo da bi videla gde ce snajku da zaposli, da vidi njeno buduce radno mesto gde je uglavila gospodja gradski vecnik. Mi ostali nek pocrkamo.......

  • maja krstic

    03:41 // 20. 5. 2012.

    aj kazite mi kome da se obratim ako sam zrtva nasilja nekoga koga stiti ta sigurna kuca ...kazite mi gde da se zalim kada je osoba koja je sa svojim prevarama unistila porodicu i pobegla u sigurnu kucu sada preti nekome neduznom..a o gospodji davidovic necu sada samo da kazem da voli jako da se slika pored svih mogucih projekata i tudjih muka ..znamo je dobro svi....nikome nije nista licno pomogla i zahvalna sam joj na tome ...

  • Goran Janic

    21:32 // 9. 5. 2013.

    kome da se obratim za pomoc jednoj napacenoj zeni koja trpi bivseg muza

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: