Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:15, 11. 7. 2013.

| Društvo

Niš poklanja vozila policiji

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
orlando.jpg
Uskoro na niškim ulicama "Ševrloet Orlando", foto: georgiancollege.ca

Zbog, kako je rečeno, bolje bezbednosti svih Nišlija, Grad je kupio 4 nova automobila Policijskoj upravi koja će im biti uručena na trajno korišćenje.

Reč je o vozilima marke “Ševrolet” čija je cena, prema rečima gradonačelnika Zorana Perišića, bila manja od 15.000 evra. U pitanju su kombi vozila tipa “Orlando” sa sedam sedišta.

- Tri vozila će dobiti interventne jedinice Grada Niša i na bokovima vozila će biti grb policije i grb grada. Jedno vozilo će dobiti ekipa koja ide na uviđaje za teška krivična dela - rekao je gradonačelnik.

Javna nabavka je bila raspisana za kupovinu 6 vozila, a Perišić objašnjava da će jedno vozilo dobiti i Gradska uprava, dok se od kupovine šestog vozila odustalo i tender je poništen.

- Nemamo takvo vozilo i često smo pozajmljivali kombi Opštine Crveni Krst, a mi smo davali bonove za gorivo. Tako nam je bilo isplativije, ali smo se onda suočili sa povećanom potrošnjom koja mora negde da se prikaže i zbog toga smo imali problema sa revizijom. Ovo vozilo će nam omogućiti da taj, ali i problem putovanja više ljudi rešimo - objasnio je Perišić.

On dodaje da su se on i predsednik Skupštine Grada Mile Ilić odrekli kupovine vozila kako bi se modernizovao vozni park policije.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Grad pomaže nišku policiju. Krajem prošle godine gradskim parama kupljene su zimske gume za vozila niške saobraćajne policije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • stevan sindjelic

    16:25 // 23. 7. 2013.

    a mogao bi grad i hitnoj pomoci da pokloni neki sanitet sa opremom mislim da je to potrebnije.

  • irena milic milenkovic

    08:53 // 13. 7. 2013.

    Sramota!!!!!A gde su pare Za porodilje!!!!!!Cekaju i po godinu dana!!!!!Sramota!!!!!

  • Dragana

    12:46 // 12. 7. 2013.

    Je l' to neko nekome nešto dužan ili neko treba da zažmuri zbog nečeg pa dele automobile ? S'kojim pravom oni završavaju jedni drugome posao od naših para ?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: