Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:44, 26. 4. 2011.

Niš: polomljen mobiljar u Čairu

Proleće je počelo pre više od mesec dana, u gradskim parkovima u Nišu i dalje se nalaze polomljene ljuljaške i klackalice, a trava je do kolena.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Milos

    14:07 // 26. 4. 2011.

    Polomiti ruke onima koji su lomili, za nauk ostalima!

  • Perko

    14:29 // 26. 4. 2011.

    Nis je po prljavstini i unistavanju svega vrednog pretekao i pristinu. Ko iz evrope nije bio u africi, moze da doje u Nis i da proseta izmedju zgrada, parkovima(narocito ujutru) i okolnim "izletistima" i da vidi ruglo od prljavstine i polomnjenog mobilijara. A provereno, mladi lome i prljaju, a stari uglavnom prljaju.

  • Nexa

    21:22 // 26. 4. 2011.

    Boravio sam sluzbeno u Nisu 7 dana.Ono sto sam video pocev od glavne autobuske,centra grada,t.c.Kalca,nemojte se ljutiti katastrofa.Mentalitet ljudi morao bi se promeniti hitno.

  • Nataly

    00:58 // 27. 4. 2011.

    Ne da nisu popravili pre praznika, nego je "cuveni" i jedini mobilijar u Cairu polomljen sigurno godinu dana.

    SVAKODNEVNO ga gledam i cudim se nebrizi "Gorice", opstinske i gradske vlasti, koja je , kad se radi o odraslima ponizavajuca, a kad su u pitanju deca-bolna.

    Pre 8 meseci sam zvala "Goricu" da prijavim polomljeni mobilijar i rekli su mi -da nemaju novaca za to, da idem u Raiffaisen banku da trazim donaciju, jer su oni prvobitno dotirali novac za mobilijar, a na moj odgovor da smatram da to nije moj posao, gospodin iz "Gorice" me slao i do Direkcije da pitam da li mozda oni imaju da izdvoje novac i na kraju je dosao do ideje da on i ja uzmemo cekic i daske i da zakujemo polusruseni mobilijar.

    KOJA JE TO INVESTICIJA ZA GORICU , OPSTINU MEDIJANU I GRAD NIS KOJA IZISKUJE 7 DASAKA I 14 EKSERA ? ...a moze nekom detetu spasiti glavu

  • NatalijaZivanovic

    01:06 // 27. 4. 2011.

    Mobilijar u Cairu stoji polomljen skoro godinu dana. Niko ga u tom periodu nije popravljao.

    SVAKODNEVNO ga gledam i cudim se nebrizi Gorice, opstinske i gradske vlasti, koja je , kad su odrasli u pitanju ponizavajuca, a kada se radi o deci - bolna.

    Pre 8 meseci sam pozvala Goricu da prijavim polomljeni mobilijar i gospodin me je prvo slao u Raiffaisen banku po novac, jer oni nemaju izdvojena sredstva za popravku mobilijara, ili ev da odem do Direkcije, mozda oni imaju nesto za tu namenu, a ako nista ne uspem da uzmemo nas dvoje cekic i daske i da kujemo. Pa i da kujemo sami ako treba samo da neko ne polomi glavu.

    KOLIKA JE TO INVESTICIJA ZA JEDAN GRAD, OPSTINU MEDIJANU I GORICU KOJA IZISKUJE 7 DASAKA i 14 EKSERA?

  • MDS

    04:30 // 27. 4. 2011.

    Pa lepo je znati ovako neke stvari. Da organizujem i ja jednu vandalsku akciju po gradu, jer ako niko ne bude podneo prijavu protiv mene, proćiću nekažnjeno. Koliko je ovo doooobro. Da sam pre znao, ne bi me tamo bilo ko pretekao i polomio sve ove stvari. Stvarno smo super vaspitan narod. Mislimo na okolinu i svoju decu. Zamisli da sve te ljuljaške nisu polomljene, pa se slučajno neko dete zaraduje i dodje da se ljulja. To bi stvarno bruka bila za jedan grad.

    Zamolio bih samo ove što popravljaju da mi jave čim postave nove stvari, da me ne preteknu ponovo.

    A hvala i policiji što tako revnosno i uz punu pažnju čeka ove prijave, jer da nije njih ne bi imao ko da ih sačeka, pa da to posle obraaaadi i prooooosledi dalje na utvrdjivanje naaaadležnosti.

    E da. Zaboravih da vam kažem. Evo stiže i Godo, a Elvisa sam jutros video u samoposluzi.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: