Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:50, 28. 8. 2020.

Niška Infektivna klinika samo ambulanta dok ne završe razvod gasova i srede kanalizaciju

infektivna klinika Radovi još nisu počeli, ne zna se ni kada će biti završeni; foto: Vanja Keser

Razvođenje medicinskih gasova na Klinici za infektivne bolesti u Nišu, koje su još pre više od decenije tražili lekari, konačno bi trebalo da bude završeno, jer Klinički centar traži izvođača za taj posao. Rok da se ponuđači jave ističe za 4 dana, a najavljeno je i rešavanje problema kanalizacije i dok sve to ne bude završeno Infektivna klinika će biti samo ambulanta.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • aca

    13:18 // 28. 8. 2020.

    Do tada je skoro potpuno blokiran rad ostalih internih grana u novom KC, koje su "na aparatima" rasporedjene po improvizovanim odeljenjima.

    • Doktor

      15:40 // 28. 8. 2020.

      Potpuno tacno...Klinika za infektivne bolesti ne radi od pocetka avgusta (otisli na kolektivni godisnji odmor u vreme pandemiej?) dok njihov posao rade fizijatri, dermatolozi, internisti...

  • Milenko

    14:07 // 28. 8. 2020.

    U skladu sa starim srpskim običajem, rađeno je po principu...ma šta će im to...može i bez toga. E pa kao što vidite, ne može bez toga. Uvek postoji bitan razlog zbog čega nešto treba uraditi na neki način. Ništa ne može ofrlje i ništa ne može preko kolena. Sad radite dupli posao, a narod će kao i uvek da plaća i pokriva vaše brljotine.

  • nisliski mohikanac

    14:32 // 28. 8. 2020.

    zasto poziv ponudjacima nije mogao biti objavjen bar neki dan pre zatvaranje klinike.zasto kanalizacija i vodovod ne istovremeno.za 60dana cela

  • ђура

    12:59 // 28. 8. 2020.

    Невероватно. Клиника преопасна са лекаре и запослене .Covid 19 се радује . Министар , Влада , Председник државе ?!. Да ли "претерујете " бригом

  • Mika

    17:36 // 30. 8. 2020.

    U sred PANDEMIJE korone po celom svetu i Sbriji- infektivna klinika ZATVORENA?!?! Ovo je zaista za objavljivanje u rubrici "verovali ili ne" i to po celom svetu! Gde se lece i leze oboleli od ostalih zaraznih bolesti?? Ili odjednom nema ostalih zaraznih bolesti i niko nije oboleo od zutice, meningitisa, kolere, tularemije, lajmske bolesti, side...???

  • elektricar

    09:27 // 30. 8. 2020.

    Vrbic je nesposoban i nije dorastao ovoj situaciji.Njegov poso je da obezbedi adekvatne uslove za rad i lečenje a ne da figurira i prima dobru platu

  • Vrbicu obn9vi tender sa uslovima od 100% avansa

    23:53 // 28. 8. 2020.

    Od tog posla nema nista jel nemate novac. A ekstra sto ste duzni i drugima.Nemate 100% avans.Bez avamsa puca tender.

  • Mara

    12:23 // 28. 8. 2020.

    Nema ovome kraja

  • Bas je infektivno

    12:50 // 30. 8. 2020.

    Pa Rankovic je godinama bio direktor.Sto to nije zavrsavao.Njegovi drzalu vlast.Sramota kakvo nedomacinsko direktorovanje.Bitno deca da rade.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: