Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:30, 6. 9. 2022.

Niška “Mediana” planira da veći prihod od usluga koristi za jubilarne nagrade i odštete za ujede pasa

Kamion smeće Mediana Izmene poslovanja usvojene na Gradskom veću; Ilustracija; Foto: Vanja Keser

Umesto 5,61, Nišlije sakupljanje i odnošenje otpada od 1. avgusta plaćaju 7,3 dinara po kvadratnom metru stambenog prostora. Direktor JKP "Mediana" Ivan Mihajlović tvrdi da će povećanje prihoda to preduzeće iskoristiti, između ostalog, za energente, opremu, isplatu jubilarnih nagrada radnicima, kao i za odštete za ujede pasa i mačaka i padove na ledu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • mj

    08:38 // 6. 9. 2022.

    A da kupe nova vozila a ne da kad dođu za smeće curi smrdljiva tečnost iz kamiona po celom naselju i sve usmrdi. Odma' da smene direktora za primer

  • Joka

    09:01 // 6. 9. 2022.

    Bravo za ideju cuvara parkova!
    Nocu se omladina izivljava, lomi klupe, skida kante za otpad i dr.
    Samo napred!

  • milos

    09:07 // 6. 9. 2022.

    Centar Niša je prljaviji od bilo koje najudaljenije periferije Beograda ili Novog Sada. Nislije su izgleda navikle da zive u djubretu. Ogromna je kolicina plasticnih kesa, flasa, casa od jogurta, papira, kesa od čipsa po trotoarima i travnjacima u centru grada! Oko Donine cesme se stvara mini deponija! Nislije bacaju djubre po ulici, Medijana ne cisti, a Komunalna policija nista ne radi! Dno dna!

  • tutufruti

    09:18 // 6. 9. 2022.

    Znaci nema ulaganja, samo odrzavanje raspalog preduzeca...

  • Naissus

    09:32 // 6. 9. 2022.

    Njima treba nova organizacija. Novih kamiona ima, svi smo videli vozne parkove kojima se hvale svake sezone .... ima tu i smecara, ima i cistaca, ima i cisterni ... Njima treba organizacija posla, da svaki sektor radi posao za koji je placen. Pa ako znaju da podignu cene za usluge, onda treba da znaju i kako da rasporede posao da niko u gradu ne trpi. Smena rukovodstva na prvom mestu!

    • ***

      15:15 // 6. 9. 2022.

      Mozda bi trebali da ociste groblje.Trava do pojasa, kontejneri puni...

  • Mikac

    09:56 // 6. 9. 2022.

    Preduzeće koje niko ne zna kako još uvek nije bankrotiralo. A pritom ništa ne rade, ulice nikad prljavije, ovi što treba da čiste nigde ih nema ili samo vuku ona kolica sa točkovima, kriju se negde dok ne dođe kraj radnog vremena. Užas od neorganizacije, kamioni cure, ništa inovativno da uvedu npr da se selektira otpad, reciklaža postoji u tragovima...dno.

    • Antibot

      12:26 // 6. 9. 2022.

      Kako perfidno ubacite tu pricu o reciklazi a svi znaju da pripadnici jedne nacionalne manjine kao i sirotinja sve skupljaju, sortiraju i nose na otkup. Sve se to reciklira ali je problem u tome sto je neko blizak vlastima tu video potencijalnu zaradu i resio da stavi sape na taj biznis. Pa skoro su uhapsili coveka koji je odneo 50 tona olova u otkupnu stanicu.

  • Dragan

    10:24 // 6. 9. 2022.

    Tovari magare dok su mu noge u blatu !

  • Mrki

    10:43 // 6. 9. 2022.

    Resite se supljih kamiona. Kamioni vam cure gde se deca igraju. Smrdi danima gde god prodjete dok kisa ne opere. Vi ste bruka i sramota ovog grada. Stranci se zgrazavaju haosom koji vasi kamioni ostavljaju a izgleda da ste vi navikli da zivite u sopstvenom djubretu. Vase rukovodioce treba kazniti i otpustiti zbog nesposobnosti jer dodatno zagadjujete ionako prljav grad.

  • Срба

    13:47 // 6. 9. 2022.

    Kako vas bre nije sramota?? Dokle više sa tim praznim pričama o ujedima?!? KOGA to napadaju i ujedaju mačke?? Da li ste vi normalni da plasirate takve nebuloze?? A, ako preispitate svaki slučaj prijave/tužbe za ujed psa- lako ćete utvrditi ko je kriv i da je LAŽIRANO zbog para! Ovo je kriminal na državnom nivou zbog mediokriteta u foteljama!

  • Var tehnolog

    15:24 // 6. 9. 2022.

    Idila! Vecina predsednika sindikata clanovi sns i aktivni u svojim mesnim odborima, zene i deca zaposleni i mora da bude, kako gradonacelnica i menadzment kazu !

  • Peca

    19:14 // 6. 9. 2022.

    Koji bezobrazluk? Za jubilarne nagrade a narod gladuje dok oni pumpaju cene usluga.Ko dajw nagrade u privatnom sektoru? Urazumite se narodu je dosta

  • Vera

    19:18 // 6. 9. 2022.

    To su drzavna jasla.Kako ih nije sramota da pomisle a ne prwflog da daju za jubilarne nagrade kad je u celim svetu kriza a pogotovu kod nas.Smece.

  • Bg. je upoznat

    20:44 // 6. 9. 2022.

    Bahatosti nema kraja.Misle ds ce Nislije slepo placati racune da bi oni delili plate.Kamijoni suplji- krs.Ksko i gde se registruju.Procicete lose.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: