Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:06, 10. 2. 2022.

Niška "Objedinjena naplata" nije formirala komisiju za rešavanje reklamacija i savetodavno telo

Račun Objedinjena naplata Kažu da ne odlučuju po reklamacijama; foto: JV/M.J.

Da u JKP "Objedinjena naplata" nisu postupili po obavezama iz novog Zakona o zaštiti potrpošača, po kome su trgovci dužni da formiraju savetodavno telo i komisiju za rešavanje reklamacija, kaže predsednik Centra "Forum" koji ih zato optužuje da ne poštuju zakon. Iz ovog javnog preduzeća odgovaraju da to i nije njihova, već obaveza njihovih partnera koji pružaju usluge.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Des - pot

    09:51 // 10. 2. 2022.

    Lepo vam kažu da nisu trgovci, oni su matrapazi koji trguju sa "stokom" (umesto stokom) tuđom robom i uslugama na crno i baš ih briga za reklamacije!

    • Владета Понош

      10:36 // 10. 2. 2022.

      Ма, колко им га одрежу, толко им је!

    • Des - pot

      11:41 // 10. 2. 2022.

      Понош, misliš kol'ko nam ga zacepe, a gde su tu prava potrošača? Ma firma smišljena odavno, samo sad usavršila metode zamajavanja zatupljene mase!

    • Владета Понош

      12:25 // 10. 2. 2022.

      Сад си био умеренији, уместо СТОКА, МАСА :-)

    • Des - pot

      13:49 // 10. 2. 2022.

      Nije mi bila namera da vređam stoku,jer je pametnija od ljudi,ne žali se, poštuje hijerahiju,red i rad, umerena je u jelu i piću i za to je nagrađena!

  • dhbm

    10:32 // 10. 2. 2022.

    Znači kadija te tuži, kadija ti sudi. Kad te utuže, duguje se objed. naplati,kad treba da se formira telo, oni ne odgovaraju. I nikom ništa. Strašno.

  • VAR tehnolog

    15:29 // 10. 2. 2022.

    Objedinjena naplata je krpelj Toplane, Vodovoda i Medijane ! Treba ih rasturiti, jer su nastali da bi se uhlebili direktori po koalicionom sporazumu ! Preduzeca mogu sama da vrse naplatu na svojim blagajnama ,preko e- bankinga ili trajnim nalozima !

  • Robin Hud

    15:49 // 10. 2. 2022.

    Na pocetku pandemije odobrili su nam da ne placamo racune, ali ja platio online sa informacijom da se to ne odnosi na odredjeni racun koji ne placam. Oni su to "prevideli" i rasporedili sav novac na sve racune, tako da mnogi racuni nisu evidentirani kao placeni potpuno. Zalio se sa svom documentacijom, nista. Onda se zalio online OPET NISTA VEC GODINU DANA. Sada cekam da me tuze ako smeju za dug

    • PERCE

      17:33 // 10. 2. 2022.

      KAKAV CRNI ONLINE... U JKP RADE IT-PRVOUHLEBLJENI KOJI NI KOMPJUTER DA UKLJUCE - CITAJU UPUTSTVO.... DAKLE... PRIZNANICA , POTPIS , PECAT... DO TRIDESET PRVOG VEKA...

  • George Smuti

    20:14 // 10. 2. 2022.

    A tek kako im izgledaju racuni. Kad preracunam npr. za vodu kolicinu puta jedinicnu cenu, retko dobijem ukupan iznos koji je na racunu. Uvek nekoliko para gore/dole. Vise i ne racunam, dzaba se nerviram

  • Niš, a ne Jagodina

    04:56 // 11. 2. 2022.

    J.S. nije dostojna funkcije direktora "Objedinjene naplate"! Došla je iz Jagodine da komanduje nama Nišlijama!

  • dr

    11:45 // 11. 2. 2022.

    Nije ni cudo sto njihivi poslovni partneri, bez prethodnog upozorenja korisnika, dostavljaju izvrsiteljima papire, po kojima za 400 do 500 dinara na ime ukupnog duga, narodu uzimaju po 13.000,00 dinara.
    To samo dovodi do zakljucka da su ti "partneri" u dilu sa isto takvim lopovima i bagrom "izvrsitelja", jer nezaradene pare dele medjusobno, a "Objedinjena naplata" ima svoj procenat.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: