Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:37, 6. 4. 2018.

Niška Skupština odlaže sednicu zbog “dezinformacija interesnih grupa”

gradska uprava Odloženo zbog interesnih grupa; foto: JV

Zbog dezinformacija koje iznose pojedinci i interesne grupe, kako piše u saopštenju niškog parlamenta, odlučeno je da se odloži sednica Skupštine na kojoj je trebalo da se odlučuje o tome da li će Grad Niš pokloniti Aerodrom "Konstantin Veliki" Državi. Novi datum zasedanja i dalje nepoznat.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Alex

    12:54 // 6. 4. 2018.

    Opa,vuna Kićo ! Hvata ih panika ne ide kako su zamislili!Tvrd orah su Nišlije! Ma odlažite koliko hoćete ,ne damo vam Aerodrom i kraj priče!

  • lili

    13:54 // 6. 4. 2018.

    Previše su se zaneli misleći da mogu da potcenjuju nas sa juga. To što uvek idemo u rat, ne znači da smo glupi!

  • Gaga

    14:17 // 6. 4. 2018.

    Nemojte da nas bezocno lazete, providni ste.Vidimo se 10.!

  • bidza

    14:12 // 6. 4. 2018.

    Ovo je prevrsilo svaku meru! Oce da daju Aerodrom bez ikakvog glasanja!

  • Dejan Dimitrijević

    13:01 // 6. 4. 2018.

    Jasno je da će napad režima na niški aerodrom uskoro biti nastavljen - podmuklijim sredstvima, nakon kampanje ispiranja mozga građana koja nam predstoji. Ali još je jasnije da je narod odneo prvu pobedu nad svojom drčnom i bezobzirnom vlašću u Srbiji još od 2012. godine! To pokazuje da slogu, odlučnost i jaku volju organizovanog naroda ne može slomiti ni najbezočnija kampanja.

    Istrajmo, Nišlije!

  • Zavejani grad

    13:38 // 6. 4. 2018.

    Pa kad mislite I dokle da zamajavate narod...odlazite kolko hocete...dolazi na red I toplana,medijana,parking servis,eps...ovo je tek pocetak...gledacemo se jos

  • nislija

    12:59 // 6. 4. 2018.

    Najodvratnije je kad lokalni beskicmenjanici ucestvuju u beogradizaciji Srbije i Nisa i ovoj otimacini da bi SNS nahranio svoje BG kadrove.

  • Kimi

    13:03 // 6. 4. 2018.

    Ja sam da se ipak protest održi, čisto da vide šta ih čeka kada zakažu tu sednicu. Jer je ovo nameran potez kako bi zakazali sednicu u drugom terminu, računajući da se narod neće skupiti u dovoljnom broju.
    Svima je jasno da nemaju šta oni objašnjavati narodu, jer su već samim načinom poklanjanja aerodroma i postupcima predsednika, sve objasnili. Nema predaje, jer su prevršili svaku meru.

  • Nemanja Nis

    13:24 // 6. 4. 2018.

    Hahhahaha....pa osetio veciti prec..da to nece da prodje u trenutnoj situa...u Nisu pa bolje da odlozi i dodje sa svojom pojavom izvrsi pritisak isprica bajke malo zapreti jer ne planiraju da ostanu bez aerodr....u Nisu tako da sve one price neka ostane u vlas..Nisa ali nema para za upaganje padaju u vodu...milom ili silom uzece ga...

  • ja

    16:04 // 6. 4. 2018.

    Sta se bunite je l rekao svevisnji kako su obnovili tolike fasade i mostove po Nisu...a mi iz Nisa tako vracamo...jao, gde mi zivimo...pa novac od parking servisa u Nisu ide za Beograd...sta vise pricati...

  • Oliver D.

    17:47 // 6. 4. 2018.

    Zvezdan koji je rekao da sastanka u Bg nece biti.. "Ne. Ne. " sada je potvrdio. Gube se u svojim izmisljotinama. I da, kupuju vreme.

  • Leskovac

    14:50 // 6. 4. 2018.

    Ne verujte nista nazadnim mutiranim radikalima. I rodjenu majku bi prodali da im njihov vodja to naredi. Dajte spisak i slike sns poslanika u skupstini Nisa, cisto da ih pozdravimo kada ih vidimo.

  • slevko

    15:27 // 6. 4. 2018.

    A sad ste ipak bili u Bg na uputstva?Sram vas bilo lazovi i kukavice!Dole SNS,dole Vucic,Bulatovicu is iz Nis!

  • Kole

    15:40 // 6. 4. 2018.

    KAd jedan univerzitetski Profesor koji vozi najnoviji Range Rover Zapadne proizvodnje, priča o interesnim grupama, verovatno stranim agenturama, ali ne Zapadnim jer su oni kupili Bg aerodrom, onda mora da je to vrlo ozbiljno. I borce ratova i radnike propalih firmi sigurno organizuju neke interesne grupe kojima Niški rukovodioci sigurno ne pripadaju.

    • Cobi

      14:38 // 7. 4. 2018.

      Ako misliš na onog "tender profesora" onda si u zabludi.
      Njega ni u njegov Negotin neće da prime,a kamoli neki ozbiljan Univerzitet.

  • JA

    14:25 // 6. 4. 2018.

    Samo me interesuje da li ce smeti AV da dodje bez pojacanja stotine autobusa svojih poslusnika!!! Ajmo da odmerimo snage u Nisu samo - koliko ima onih za a koliko protiv - bez sendvicara sirom Srbije? Cik preCednice!

  • Sfera Niš

    14:37 // 6. 4. 2018.

    Postoje samo dve interesne sfere: SNS sa jedne strane i Niš sa druge strane

  • Numancia

    21:03 // 6. 4. 2018.

    Pa,ima li vece interesne grupe,od SNS-a i njihovih koalicionih partnera?
    Skup preletaca,samozivnika,lihvara i lelemuda,koji gaze sve redom,zbog svojih interesa!

  • Smuk

    19:17 // 6. 4. 2018.

    "Oni" su najjachi kada su u vecini i kada vide se protivnik dvoumi... av, av nece smeti da dodje u Nish jer zna kako ce biti dochekan ! Ako bude doshao to ce biti u pratnji 1000 autobusa i , po mogucstvu, u sali "Simfonijskog orkestra" ili u "Sinagogi" ! Sve drugo bice porazno za njega i njegovu psihu , koja bash i nije na zavidnom nivou!
    E , pa ...videce da ga pravi Nish prezire!

  • milisav

    19:01 // 6. 4. 2018.

    Nekako, mada mi je teško da komentarišem, mogu da razumem otimačinu na Kosovu, ali ovde nikako. Pa ovo je silovanje demokratije, prava glasa, uterivanje straha. Pretnje. Užas. Atak na zdravu pamet. Na pripadnost naciji. Na rodoljublje. Znaju li akteri, kvazi političari, koliko su omraženi,koliko je nezadovoljnika ovim događajima, koji će,uz ostale nepovoljnosti, koliko sutra otići preko "grane".

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: