Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:59, 13. 1. 2022.

| Društvo

Niška Žandarmerija 10. godinu zaredom donela paketiće mališanima na dečijim klinikama

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
1642081579096
Preko 50 paketića za decu; foto: T. T.

Preko 50 paketica sa igračkama i slatkisima doneli su pripadnici jedinice niške Žandarmerije mališanima koja će srpsku Novu godinu provesti na Odeljenju za dečiju hematologiju i onkologiju i na Klinici za dečiju hirurgiju i ortopediju.

I ove godine mnoga deca koja borave na dečijim klinikama u Nišu nisu bila u prilicu da novogodišnje i božićne praznike provedu sa porodicom i u svojim domovima. Zbog toga, desetu godinu zaredom, niški žandarmi im za pravoslavnu Novu godinu donose paketiće, kako bi im ulepšali preznike.

1642081579085 Ovo je njihov način da im ulepšaju praznike; foto: T. T.Ove godine pripremili su 41 paketić za Odeljenje dečije hematologije i onkologije i 13 paketića za dečiju hirurgiju i ortopediju.

Želimo da deci olakšamo boravak ovde, da im poželimo srećnu Novu godinu i da što pre ozdrave. Mi smo ove paketiće pripremili od srca, svaki paketić je namenjen svakom detetu ponaosob, bilo da je dečak ili devojčica ili ima 2 ili 10 godina - rekao je Kostadinović pripadnik Žandarmerije.

Pored paketića, oni su Dečijoj klinici poklonili i štampač, a kako su rekli nastaviće sa ovom, sada već tradicijom, i narednih godina.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Kokain

    23:07 // 13. 1. 2022.

    Super, sad nek idu da hapse dilere kokaina da bi ta ista deca imala neku budućnost sutra. Dileri divljaju po gradu u svojim dzipovima, nikad nije bilo ovokiko droge na ulici i ovako otvoreno dostupna. Najgore sto je medju klincima kokain postao neka vrsta kul droge. Potpuno je dekriminalizovana.

  • Vesna

    23:03 // 13. 1. 2022.

    Svaka čast momci. Pravi potez. Deci koja boluju od malignih bolesti to mnogo znači. Barem da im se ulepša današnji dan ako im je život već ionako težak. Bravo još jednom.

  • Pera

    17:27 // 13. 1. 2022.

    Mene zanima da li će opet biti onih zajedničkih patrola sa SUP Niš. Tada je jedino žandarmerija zaustavljala i kontrolisala džipove i skupe automobile. Ovi obični policajci ne smeju da rade svoj posao jer se plaše da ih mafijaši ne stepaju a ne plaše se što ne rade svoj posao a primaju platu za nerad.

    • Srecko Sojic

      16:39 // 14. 1. 2022.

      Kadasu DzANDARMERCI zaustavljali djipove tadasu se bogatili i primali mito

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: