Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:04, 10. 12. 2021.

| Društvo

Niška inspekcija naložila SBB-u da ukloni promo postere, posteri konkurenata ostali

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
sbb ruter T. T.
SBB podneo prijavu protiv MTS-a; foto: T. T.

Komunalna inspekcija Opštine Pantelej naložila je kompaniji SBB da u roku od 24 sata uklone postere sa javnih površina ili će protiv njih biti pokrenut prekršajni postupak uz naplatu kazne od 150.000 dinara. Iz SBB-a ovo komentarišu kao favorizovanje Telekoma čiji su promo plakati ostali, dok iz inspekcije nema konkretnog odgovora, samo kažu da postupaju po prijavama.

Iz SBB-a kažu da su postupili po nalogu inspekcije i uklonili postere, ali da to ne važi i za ostale konkurente, jer su posteri MTS-a i daje zalepljeni. Da li se odluka odnosi i na ostale kompanije, iz komunalne inspekcije nisu odgovorili, već su samo naveli da reklamni materijal kompanije SBB nije bio postavljen u skladu sa odlukom o oglašavanju na teritoriji grada Niša.

Komunalna inspekcija Gradske opštine Pantelej u okviru svojih nadležnosti i zakonskih ovlašćenja, postupa po prijavama gradjana, privrednih subjekata i institucija, bez izuzetaka - navela je Šefica Komunalne inspekcije Slovenka Pavlović.

Iz SBB-a kažu da ih postupanje komunalnih inspektora u Nišu ne čudi i da je nastavak progona njihove kompanije i favorizovanje državnog Telekoma, kao još jedna potvrda da pravila i zakoni nisu isti za sve. 1638976511693 Iz SBB-a kažu da MTS nije uklonio svoje plakate: foto: Privatna arhiva SBB

Poslednjih nekoliko godina svedoci smo opstrukcija širenja i rasta SBB kompanije na različitim nivoima, od nemogućnosti pružanja fiksnih telekomunikacionih usluga u mnogim gradovima u našoj zemlji poput Vranja, Loznice, Inđije, do nemogućnosti širenja naše mreže u gradovima u kojima već postoji naša infrastruktura kao što je Subotica, ali isto tako onemogućava se naš rad od strane raznih nivoa vlasti, popisivanje naših korisnika koji su zaposleni u javnim preduzećima ili nejednaka primene zakona za nas kao privatnu kompaniju i državni Telekom - navode iz kompanije.

Zato što reklamni posteri konkurenta nisu uklonjeni SBB je istoj komunalnoj inspekciji podneo prijavu protiv MTS-a, a da li će po njoj postupati, iz Inspekcije nisu odgovorili.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Država laži i obmana

    11:58 // 12. 12. 2021.

    SBB je jadan ako mora da se reklamira po banderama i razvodnim ormarima. Korisnik sam SBB-a, ali me nerviraju njihove žalopojke. U SM su bez dozvole kopali i betonirali šahtove pa su kukali kada su ih zaustavili u nelegalnom poslu. Gospodo iz SBB-a isti ste kao i radikaljerosi.

  • Nišlija

    23:54 // 10. 12. 2021.

    Na ovoj slici se nalazi Mts-ova mini centrala ( IPan) i na njoj su zalepljeni posteri mts-a. Hoćete da kažete da na Telekomovoj infrastrukturi treba da stoje plakati konkurencije?! To veze s mozgom nema. Ovo je čista politizacija i manipulacija javnosti u korist sbb-a da se predstavi kao žrtva na štetu Telekoma. Demantujete sami sebe. Jadno i bedno.

    • Zlobnik

      10:53 // 11. 12. 2021.

      @Nišlija : Lepo te beše neko "pročitao" - nit' se teraš nit' se vodiš !

  • ime

    18:44 // 10. 12. 2021.

    Uklanjam MTS-ove redovno jer mnogo ruže izgled bandera

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: