Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:34, 31. 5. 2012.

Otkaz za novinarku NTV

vidojkovic Milena Vidojković u redakciji Južnih vesti

Dugogodišnja niška novinarka Milena Vidojković dobila je otkaz na Niškoj televiziji zbog, kako kaže, vređanja poslodavca. Direktorka ne želi da komentariše.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Sanja Vidojkovic

    13:26 // 1. 6. 2012.

    Ja sam cerka Milene Vidojkovic. Diplomiran sam novinar. I jedini sa spiska novinara(sestoro ih je bilo)koje je Nacionalna sluzba za zaposljavanje uputila NTV-u na strucnu praksu,koja nije primljena. Obrazlozenje direktorke NSZ je-direktorka Niske televizije je rekla "SANJA VIDOJKOVIC ne dolazi u obzir".Dakle, ja sam otpustena pre nego sto sam primljena:)...Usput napominjem-strucnu praksu finansira drzava, ne Niska televizija. Toliko o coveku i zlu u njemu.Ponosna sam sto sam cerka Milene Vidojkovic.

    • uh

      21:48 // 1. 6. 2012.

      Eto...kome smeta ovo dete, koje samo prica istinu.Ovih 11 minuseva su plod necije nezdrave logike.Sta je ovde lose?Sta neistina?lepo...ajd jos neko iz familije neka se potpise minusom

    • dragan miljkovic

      23:28 // 1. 6. 2012.

      POSTOVANA SANJA MNOGO DUGO SARADJUJEM SA TVOJOM MAJKOM I IMALI SMO I LEPE I MANJE LEPE TRENUTKE ALI ONO STOSI TI DOŽIVELA JE BLAGO RECENO SULUDO PUNO POZDRAVA I AKO IMAS SAMO POLA TALENTA SVOJE MAJKE ZA NOVINARSTVO SIGURAN SAM DA CES USPETI UZGRED NEKE VREMESNE GOSPODJE NISU LJUTE NA TEBE VEC NA MEDICINU JER JE UTVRDILA IME ZA TU BOLJKU

    • Svetlana Spasic-Vukadinovic

      22:25 // 24. 6. 2012.

      Postovana Sanja, posto sam pre mnogo godina upoznala tvoje roditelje, drago mi je sto si krenula njihovim stopama.Na zalaost u ovom momentu mogu pruziti samo moralnu podrsku porodici Vidojkovic, koja je mnogo zaduzila Nis svojim radom i dodatnim nenaplacenim pravim volonterskim aktivnostima.Nadam se da postoji jos neko ko je ostao u tom gradu sa dobrim pamcenjem.

    • bi

      09:37 // 19. 9. 2012.

      I mene je otpustila sa strucne prakse , tako da nisi jedina!

  • milena sipiic

    17:14 // 1. 6. 2012.

    Milena Vidojkovic je jedna jako obrazovana i profesionalna zena i nikada sebi ne bi dozvolila tako nesto, a gospodja direktorka je toliko ocajna da nije mogla da nadje bolji razlog da je otpusti..To je i previse ocigledno!

  • Dragoljub Stamenković

    17:42 // 31. 5. 2012.

    Dragana, Dragana... Postaješ gora od Ace Vučića i Gorana Matića. Nisam to očekivao od tebe. Podrška Mileni Vidojković ! PS Milena Vidojković je , kao novinar Radio Niša, još devedesetih (što je tada bilo opasno), pozivala u svoje emisije predstavnike svih opozicionih političkih stranaka. Emisija je išla direktno i nije bilo cenzure. Tadašnji direktor Radio Niša je bio pok. g. Milisavljević (otac sadašnjeg narodnog poslanika DS Dušana) a glavni urednik g.dja Stančevski. Tek toliko da se zna !

    • Seka Nikolić

      20:11 // 31. 5. 2012.

      Gospodine STAMENKOVICU,ne postaje ona zlo,zlo je postala odavno,cim je postala urednik u Novinama - pokazalaa je tu, do tada sakrivenu stranu svoje licnosti sumljivog moralnog koda.Nema casne osobe koja u Novinama nije proplakala ili propatila zbog nje, ali je ocito sumnjivim uslugama zaduzila one koji ne dozvoljavaju da joj,i pored svega, niko ne moze nista.Garantujem da i sire od ovog grada nema necasnije novinarske licnosti, jer je utemeljenje zla i pakosti.Ne zelim da je b ranim ni malo, ali je cinjenica da je u jednom periodu bila dobar novinar i to joj se ne moze osporiti.Kao i to da je bila zqavodljiva zena,koja je svoje cari dobro iskoristila.Koliko znam, sukob u NTV je i zacinjen tim,davno ugasenim carima, sto ona nikako ne moze da preboli.

    • Stefan

      23:19 // 1. 6. 2012.

      Izvini, ko je 90-ih slušao Radio Niš? Mogla je da dovede i Dalaj Lamu - niko to ne bi čuo. FAST radio, Belle Amie i Radio 5 su bili ubedljivo najslušaniji. U poredjenjeu sa njihovim voditeljima i emisijama - Radio Niš je delovao kao program iz 1946-te. Ne znam kakava je diretkorka NTV-a, ali vidim da je program srednje žalostan.

  • Koleginica

    00:07 // 1. 6. 2012.

    Mene samo zanima draga gospodo, da li i nama mozda preti otkaz zbog ovakvih komentara? Izricanje licnog stava ne predstavlja uvredu, a ako je to zakonom regulisano, onda cemo svi mi gore potpisani i oni koji su ocenili pozitivno komentare, dobiti otkaz! U pravu je gospodja koja je rekla da Dragani Nikolic uskoro niko nece reci dobar dan, ali sam sigurna da ce biti puno njih koji ce joj reci zbogom. Kako je krenulo NTV ce uskoro liciti na trafiku sa jednim prodavcem!
    Niz godina pratim rad moje koleginice Milene, i primetila sam da je uvek na strani prognanih i nezasticenih. Sada kada je postala jedan od njih, dajem joj punu podrsku. Iskreno se nadam da u tom direktorkinom zakonu postoji jos neki glupi clan koji ce biti na Mileninoj strani. Izgleda da drugacije ne moze.

  • Radiša Spasić

    19:13 // 31. 5. 2012.

    Milena Vidojković je jedan od najboljih novinara s kojim sam sarađivao u borbi za prava ugroženih radnika u 20-ogodišnjoj sindikalnoj karijeri. Takav profesionalac i humanista da dobije otkaz iz ovakvog razloga je pogubno za radnike i sindikate a sramota za novinarstvo.

  • Nislija

    19:50 // 31. 5. 2012.

    Ovo je velika SRAMOTA za NTV. Izdrazite gospodjo Milena do kraja, pobedite zlo.

    • Pravda

      01:34 // 1. 6. 2012.

      A ovih sedamnest negativnih sigurno je direktorka sa rodbinom i kompanjerosima. Hahhaah! Smesni ste! Daj osvestite se preporucujem Yogu za pocetak!

  • Acko

    23:45 // 31. 5. 2012.

    Milena je vrhunski novinar kome pola "novinara" ne moze da prismrdi. Zena ne pise tekstove kako bi ih posle citala u of kabili vec to radi iz glave, jbg preko 20 godina iskustva. Radili smo zajedno, ucio sam od nje. Nemam reci, verovatno nije htela da se politicki aktivira ili tome slicno. A garantujem da ta direktorka ne da nema veze sa novinarstvom vec nema veze sa zivotom. Prosto kao pasulj, ukloni sposobne novinare, ostavi sljam i uzivaj. SRAMOTA BRE !!!

  • Seka Nikolić

    19:05 // 31. 5. 2012.

    Milena, izdrzi i bori se do kraja.Vremena su se promenila, a isuvise ljudi je ojadila i doslo je vreme da joj se stane na put.Zagorcala je zivot ljudima u Novinama, sada je presla na televiziju.Mozda je nekada i bila azasticena,ali je valjda kraj svsima onima koji zlo iz sebe zele da izbace nanoseci zlo i drugima.

  • DraganaZluCudNeMenja

    18:42 // 31. 5. 2012.

    Zlu cud nije promenila, pa izgleda da uskoro nece imati nikoga ko ce joj reci dobar dan.Rec je o osobi koja ima ozbiljne probleme sopstvenog autoriteta, koji zeli da nametne proganjanjem svih onih koji nesto znaju.Novinari Narodnih su proslavili dan kada je , pokunjena repa, otisla na novo radno mesto, koje je stekla dostavljajuci direktoru te firme fotografije strajkaca.Valjda ce ovom zlu oid zene nekada neko stati na put.Mileni puna poldrska...bori se, pravda je dostizna.

    • ujce Dine

      00:00 // 9. 6. 2012.

      pa tolko li je bre pokvarena taj DRAGANA, DECO,KUDE SU VOJ MAJKA I TATKO, IMA li MUZA I FAMILUJU, sto gu nisu vaspitali...lelelel, mukicka....kako da se izdrzi taj muka....bruko,da voj nesam u kozu na tatka

  • Znala sam

    23:55 // 31. 5. 2012.

    Nista cudno od osobe koja se odavno dokazala po pakosti i zlobi.Najpre je ,kao urednica u N.novinama, progonila sve one koji su iole nesto znali,ostavsi tako bez prijatelja, koji su propatili od nje i zbog nje.Posvadjala se cak i sa bratom, koji ju je i doveo u novin e.Okruzila se nesposobnima, koji su joj aplaudirali dok nije pala.kada su joj svi redom okrenuli ledja.Zena bez moralnog kredibiliteta, osoba sa tako mnogo repova za sobo, uvej je u nekoj vlasti imala nekoga za...zastitu.Moze li neko ikada ovom zlu da stane na put?

    • kazi...

      19:31 // 8. 6. 2012.

      Onda sigurno znas i to da je cak i sestru od rodjenog ujaka lisavala stimulacije, iako je bila dobar i odgovoran radnik. I to samo zato sto je stimulaciju dobijala od svoje sefice kojoj DN nije mogla nista, iako se iz petnih zila upinjala da joj smesti otkaz.

  • Dajana

    16:26 // 3. 6. 2012.

    Novinarka specificne boje glasa i posebne kreativnosti! Uvek je znala da u svoje emisije dovede prave goste i izabere realne, zivotne teme! Kada se isticete posebnoscu i kreativnom inicijativom kao i inicijativom za novim, svezim drugacijim tipom emisija i tema,uglavnom zavrsite ovako! Atmosfera price je skoro pa kafkijanska, a u svakom slucaju podrska Mileni!

  • Prica se ponavlja

    14:42 // 1. 6. 2012.

    Milena Vidojkovic je odlican novinar-to uostalom znaju svi, pa i oni koji je mozda ne vole. Smesno reci da ona nije dobra u svom poslu, jer su tu dela koja govore. SRAMOTA VELIKA za NTV. Dragana samo ponavljas iste greske. Nadam se da ces sada drugacije proci, jer ono sto si RADILA i radis je strasno. Samo mi nije jasno kako se ne bojis da ce ti se vratiti...Ima Boga-on sve gleda.

  • Boro Trnavac

    21:10 // 8. 6. 2012.

    Milena nema kud...ona mora da nastavi svoju borbu, u kojoj su mnogi do sada poklekli,a neki nisu ni smeli da udju u nju.

  • Milan

    14:18 // 1. 6. 2012.

    MILENA VIDOJKOVIC - NOVINAR???
    Ma dajte molim vas, sve su to primljeno preko stranacke knjizice, sto je ne pitate ko joj je muz? Sto niste napisali i kako izvestava sa terena (ako ste je nekad videli). U zanosu od uvlacenja sa politicarima ne primecuje ostele kolege na lokalu...Milena sigurno mesto ti je u Bankeru gde si cini mi se vodila neku emisiju.

  • Nikola

    22:45 // 31. 5. 2012.

    Moja podrska! Milena je odlican novinar i pravi borac. Sigurno ce dobiti na sudu, ali je zalosno sto ce ceh platiti firma, a ne direktorka, koja je svoju (ne)sposobnost vec dokazala u Nis-ekspresu. Vecina zaposlenih na NTV zbog nje pije lekove za smirenje. Sramota je da neko ko nema sposobnosti i kome je jedina preporuka za mesto direktora bila strancka pripadnost radi ovakve stvari.

  • Maja

    11:36 // 1. 6. 2012.

    Sramota je za ovaj grad sve ovo sto se desava u NTV vec duze vreme.Svedoci smo da se na rukovodeca mesta zaposljavaju ljudi koji nisu dorasli tim funkcijama i zbog toga umesto jake TV kuce dobijamo beskorisnu i najnegledaniju gradsku TV kucu sa nemotivisanim ljudima za rad.

    Milena cestitam na hrabrosti i nadam se da ce ovo promeniti stvari u NTV!

  • Joe

    11:53 // 1. 6. 2012.

    Samo napred, rasteraj neradnike koji su se navukli po državni firmama i misle da su nedodirljivi.

  • brane

    02:11 // 5. 6. 2012.

    Samo fali jos Bilja bajka - narodno pozoriste upravnica da na tu temu uradi neki performans posto samo to i radi i niko drugi osim nje, e to je pravo olicenje nerada i oligarha, pravi primer nestrucnosti i nerada i isfrustriranosti. I u sve pore drustva su se uvukli takvi ljudi

    A novinarka Milena, divna osoba, srela sam je na stanici i samoinicijativno prisla i popricala sa zenom o problemima u gradu. To je bilo prosle godine, jos tada je rekla da ima vezane ruke i kad god je neko samoinicijativan i kreativan da mu se krila seku i to je tacno

  • AmoS Pravedni

    20:43 // 31. 5. 2012.

    Sadašnja vlast, u prvom redu DS, kao nekada i SPS, je ranjeni besni pas, koji ujeda sve oko sebe, pre nego što konačno CRKNE!

    • Hm

      07:54 // 1. 6. 2012.

      Direktorka nije iz DS, nego se radi o URS-u, a i inače se u gradu priča da je neljubazna i nadrndana osoba...

    • weflex

      08:48 // 1. 6. 2012.

      Gospodja Nikolic je koliko znam kadar G17..
      Bezrezervna podrska Mileni Vidojkovic - vrsnom novinaru i jos boljem coveku!

    • lozni kalem

      12:45 // 1. 6. 2012.

      @Hm i @weflex, bilo bi dobro da je za sve u Nišu kriv URS.Odlaskom bivšeg direktora NTV-a, DS je ULTIMATIVNO TRAŽIO NTV tako da je sadašnji direktor došao kao kadar DS-a, tačnije Miloša Simonovića.E,sad, koliko je to rešenje srećno, to je druga stvar

    • bibi

      14:59 // 4. 6. 2012.

      Mesto direktora NTV po koalicionom sporazumu pripada stranci G 17 , a on se ne menja ultimativno ,narociti ne na kraju mandata.

  • НЕБОЈША

    08:00 // 1. 6. 2012.

    Милена не дај се. Надам се да ово није почетак обрачуна са свим онима који имају храбрости да се супротставе бахатим лјудима који мисле да могу да раде шта хоће. Мада, и до сада су то радили, само на перфиднији начин, а сада је то директно. Да ли то значи да почиње поједине да хвата паника због могућег губитка власти?

  • anonimus

    11:49 // 5. 6. 2012.

    crvenkapa je pomislila da je postala vuk! ako je sredjivanje wc-a i krecenje njen kvalitet, trbalo je u gradjevinar da je posalju...da ih rasturi skroz. cujem da je spremaju za muzej. logor na crvenom krstu joj mentalno odgovara..posto se tako ponasa prema ,,ljudima,, sa kojima radi. zena promasila vreme!

  • marija

    00:21 // 7. 6. 2012.

    Dragana je moralno i posteno bice, a vi koji joj zelite zlo, zlo ce vam se vratiti!

    • baci kletvu

      13:24 // 7. 6. 2012.

      Najvece zlo se vec desilo pa ti skroz deplasiran komentar ali mozes u nastavku da koristis kletve ili bacas sandale ko ona poslanica u skupstini.

    • IstomMerom

      20:55 // 7. 6. 2012.

      Super, Marija.Mi, koji znamo istinu, mozemo da ti kazemo kako ti zelimo zivot omedjen njenim moralnim kodeksima i njenim postenjem i dobrotom.No, mi nismo toliko zli i ne kunemo.Mi ti zelimo samo to, da nikada ne osetis njenu dobrotu,njen moral i njeno postenje na svojim ledjima.

    • Boro Trnavac

      21:08 // 8. 6. 2012.

      Marija, da sam na Vasem mestu, ja bih se ozbiljno zabrinuo...da samo znate koliko sitine ima u ovim recima cija poenta nije u kletvi,vec u istini.

  • Niko Cedar

    17:45 // 31. 5. 2012.

    Nažalost, obistinilo se ono što sam predpostavljao. Mileninu emisiju sam rado pratio, a kad je ukinuta čuo sam o sukobu sa novom direktorkom. Ta nova direktorka je kadar Zorana Jovanovića iz *Nišekspresa* i oni, uglavnom tako znaju da rade - zastrašivanjem i maltretiranjem. Ništa me ne čudi jer se i u *Nišekspresu* sprovodi svojevrsni mobing, a nepotizam je zastupljen preko 80%. To se može lako proveriti jer im ništa ne može ni Inspekcija rada. Isti je slučaj sada i u NTV. Ta direktorka niti je neki stručnjak, niti je dobar čovek. To je jedna osoba koja se zamišlja da nešto zna i koja je po političkoj liniji došla tu. To se može potvrditi anonimnim testiranjem zaposlenih. No, najbolje bi bilo da se založimo da se NTV ukine, jer i onako narod mnogo košta a ničemu ne služi. Pored ovoliko privatnih TVa, ona je suvišna. Otpustenoj novinarki savetujem da se ne sekira jer će je na sudu svakako dobiti, ali se pitam šta treba raditi direktorki ako je sud vrati - ko će platiti štetu?

  • Upucena

    10:42 // 13. 6. 2012.

    Na zalost, pakosni se uvek snadju, imaju zaledjinu, pa i DN...Postenje, rad i kvalitet se u ovom drustvu ne cene, pa takvi kao Dragana Nikolic mogu da haraju neometano.

  • Bojan

    13:43 // 6. 6. 2012.

    Po svim relevantnim agencijama znacajno je uvecana gledanost NTV-a. Milena Vidojkovic je poslednja osoba koja ima pravo da bilo sta prigovori Dragani Nikolic. Ona je i pored upozorenja pred otkaz radila na elektronskom mediju koji je konkurencija NTV-u. Imala je upozorenja pred otkaz i od bivseg direktora Slavise Popovica, koji je i doveo na NTV bez dana honorarskog staza kroz koji su drugi zaposleni na NTV godinama prolazili. Zato mi sve ovo lici na hajku na NTV, a Milena je samo orudje u rukama onih za koje je radila sve ovo vreme, vlasnika privatnih medija koji su konkurencija NTV.

    • Kolega NTV

      20:04 // 6. 6. 2012.

      E moj Bojane,nemoj zbog poltronstva da izgovaraš tolike nistine. Ja sam tu,pored tebe, ali nisam Draganin poltron. Ćutao sam, ali si me sada iznervirao totalno.Mi jesmo vrlo gledana televizija po naručenom istraživanju od strane direktorke kod "uglednog" analitičara Zdravka Stojnića. Uuups, još jedna nezakonita radnja naše gazdarice. Inače smoposlednji među poslednjima. NAŽALOST. Jer imamo emisije o sistemu - KAKO JE MALI PERICA ZAMIŠLJAO TELEVIZIJU. I voditelje koji vode emisije svih žanrova -od zabavnih, do mrtvo ozbiljnih, koji takođeliče na zabavne jer oni to ne rade baš kako valja. Da ne kažem LOŠE (pa da popijem kaznu zbog uvrede ako me uhvate). Iskreno - žao mi je zbog toga,jer volim svoju televiziju, ali ne i diletante u njoj.Posađene ljubičice na terasi su u redu.

  • Miroslav

    23:32 // 31. 5. 2012.

    Kako Vas nije sramota Dragana!? dosta sam dugo upoznat sa sauticijom u NTV-u! Da Vam nije bilo Milene nikada od Vas direktor nebi mogao da bude. Setite se samo koliko je po Vasem dolasku u NTV Mileni zazvonio mobilni? Koliko ste je puta zvali da pitate kako Miko ovo... Kako Miko ono? Kada joj je majka bila u bolnickoj postelji pokazali ste pravo lice, Smanjenje 30 odsto od plate?

    Sklonite se odatle Dragana... Sram Vas bilo!

  • MILE PETROVIC-VESELI ROMI

    09:45 // 5. 6. 2012.

    POZDRAV-SVI ZA NIS-POSTO SVAKE GODINE NASTUPAMO U NISWILU-MISLIM I OVE GODINE BI TREBALO PO TRECI PUT DA BUDEMO NA NISKOJ DJEZ POZORNICI I KAO I JEDINI PROFESIONALNI ORKESTAR -VESELI ROMI-KOJI IZA SEBE IMA MNOGO IZDATIH PLOCA I KASETA -JEDINI ORKESTAR POZNAT U NISU I SIRE I U EVROPI-OVIH DANA TREBA DA SE POJAVI NOVI CD- ORA I COCECI -VESELI ROMI-TU JE NAJNOVI HIT NISWILLE COCEK-MISLIM DA POLAKO SE VRACAMO U TRENDU NASE MUZIKE-PRVO CD CE SE POJAVITI U EVROPI PA CEMO POSLE PONUDITI U SRBIJI -NACI IZDAVACA PUNO SRECE I USPEHA-VIDIMO SE NA NISWILLU 2012-pozdrav

  • mile

    18:20 // 1. 6. 2012.

    da li neko razmislja da je vrlo opasna stvar igrati se Boga i odlucivati da li ce neko danas imati posao ili ne na osnovu bahatosti ili samo zato sto mi se ne svidja tvoje misljenje. Da li neko razmislja da su ljudi na ivici egzistencije i da u ovakvim slucajevima moze nekome da se "otkaci opruga" u glavi i onda... Podrska Mileni i svim slobodoumnim novinarima ako ih jos ima. (Juzne vesti su za sada opravdale svoje postojanje).

  • lex specialliss

    12:00 // 1. 6. 2012.

    "Pandora", najtacniji komentar!

  • bane

    19:48 // 2. 6. 2012.

    Milena Vidojkovic je dobila otkaz u Radio Nisu. Sada joj se to ponovilo u NTV. Cuo sam da je u obe medijske kuce veoma cesto ulazila u konflikte sa kolegama, a Slavisu Popovica koji je primio u NTV zestoko kritikovala gde god je imala prilike za to.
    Cujem od ljudi iz NTV-a da je imala 3 upozorenja pred otkaz, da je dobijala bezbroj opomena zbog rada i u drugim medijskim kucama i da je imala jos mnogo drugih neopreznih i bahatih postupaka. Kao i svaka prica, ocigledno i ova ima dve medalje.

    • Senka

      21:48 // 2. 6. 2012.

      Poslednja dva komentara su, ocito, narucena od sire familije, pa da obajasnim...u novinarskim krugovima se sve zna.Pa i to da je Milena otisla kao i svi ostali iz radija, a bar ih je tridesetak, ako ne i vise.Dakle, prva laz...da je otpustena.Drugo, buduci da u ovoj zemlji niko nije prosao lustraciju, ko bi sada da samo Milenu proziva?Jel bila jedina?Neke njene koleginice, koje su mnogo vise galamile u istom stilu, ne da nisu lustrirane nego su kod nove vlasti,mada su je prethodno pljuvale,dobile su jos bolje i placenije uhlebljenje.Dakle,druga necasna primedba.A sada objasnjenje...znate kako se radi kada se nekome smesta otkaz?TAKO STO SE MOBIRA... ne da mu se da radi, kriju mu se prilozi,sprecava na svaki nacin da radi i provocira do bola.E,za sve to Dragana je velemajstor.Svaku necasnu stvar dovodi do vrhunskog izvodjenja.Nikada covek od nje nece biti,ali zlotvor i kabadahija najnize vrste....za to je prvak.

    • Stop Zlu

      21:58 // 2. 6. 2012.

      Koliko znam, Milenu Dragana nije otpustila zbog izvestavanja tokom demokratskih promena,koliko se mi (ne)slagali sa njenim tadasnjim stavom.Otpustila ju je zato sto sada ima stav.Kojeg mnogi nemaju, jer nemaju ni znanje , ni zanat.Milena ima oboje.I sme. Da se suprostavi zlu, pre svega.Inace, DN je napisala dva otkaza, ali je jedan povukla, opipavajuci teren sa Milenom.Onaj drugi zavisi od razvoja dogadjaja sa Milenom.U medjuvremenu, program prave losi novinari, pocetnici i laici.Vazno je da honorarac Ivko, njen licni, svaki dan po 15 puta DN vozika na relaciji kuca-poso.Vazno je da kvalitetni novinari ne smeju da rade.Vazno je da zlo koje je posejala u Novinama , nesmetano seje po TV.Ljudima bez obraza, casti i morala,nije dosta sto im se na licu nije isusila pljuvacka kojom su ispraceni u jednoj sredini.Mazohisticke se njom polivaju gde god kroce.Dokle?!

    • luka laban

      13:07 // 3. 6. 2012.

      Koliko je meni poznato ovde je jedinio bahata Dragana Nikolic koja se usudila da zbog vredjanja njenog lika i dela odlicnom radniku NTV/a da otkaz. I umesto da svi jdenodusno osudimo ovaj cin URS direktora koja je zamislila da je Svevisnji mi se bavimo osobom koja je stradala u napadu sizofrene bahatosti.

      Bruka je i sramota to sto nismo na strani slabijeg nego podrzavamo uvek jaceg. Gde je tu covecnost

    • Svetlana Spasic-Vukadinovic

      22:30 // 24. 6. 2012.

      Ne sme u novinarstvu da postoji cujem...cujem...sta je sa cinjenicama...

  • Pandora

    21:19 // 31. 5. 2012.

    Ostaviti nekog bez posla u danasnje vreme je zlocin.Vredjanje poslodavca?Istina koju je gospodja Vidojkovic (kako se prepricava po gradu)rekla svojoj direktorki "zasto se sada zatvaras u kancelariju,izadji i pogledaj ljude u oci"? Gospodje Vidojkovic i Nikolic, pri dolasku Nikoliceve u NTV, bile su skoro najbolje prijateljice,oslovljavale se sa Miko i Gago i zajednickom odlukom smenjivale i kaznjavale ljude.Jedna je izdavala naredjenja,a druga ih je sprovodila.Do sukoba"dobrih druga"doslo je kada je Nikoliceva izneverila ocekivanja svoje prijateljice i na mesto direktora programa postavila coveka sa boljim poltronskim referencama.Onda su kola krenula nizbrdo.

  • A.S.

    10:25 // 6. 6. 2012.

    Zasto Milenu brane politicari?
    Zasto je brani njen poslodavac JUZNE VESTI?
    Zasto je NE brane njene kolege iz NTV?

    • braneJeKolege

      21:27 // 7. 6. 2012.

      Boze, pa mi se ubismo pisuci i pisuci i pisuci....a svi smo joj kolege.

  • mare

    18:02 // 31. 5. 2012.

    I sta na sve ovo kaze Bane Banana, vlasnik ovog Kerbera iz Niske Televizije?
    Tako Vam i treba gospodo novinari kad se kacite sa njim prosle godine. Brvno a?

    • lozni kalem

      07:33 // 1. 6. 2012.

      @Mare, vlasnik tzv.Kerbera je DS, ne G17/URS

  • sava lesic

    14:20 // 2. 6. 2012.

    milenaje petog oktobra izjavila na radiju dase na ulici skupila stoka imam dokaz u vidu audio snimka i ne samo to i dokaze o mnogim drugim nehumanim stvarima kojeje cinila da akoje dobila otkaz nije ni trebala raditi na ntv

    • nislija

      13:03 // 3. 6. 2012.

      Zaista je sramota da neko ne osudi bahati i bezobrazni cin pomahnitale direktorke nego da se ustremi na zrtvu.
      Sramota je sto jos ima ljudi koji zive od krilatice Da komsiji crkne krava. Treba da se stite Savo pred narastajima koji dolaze svoje malicijoznosti i izopacenosti

    • Znatizeljna

      15:09 // 26. 9. 2012.

      Ne mogu a da gospodinu koji se potpisao kao "nislija" ne skrenem paznju da se ne kaze maliciJoznost... j je visak, kao kod aviJona....

  • nislija

    02:11 // 8. 6. 2012.

    gđa Milena, ne uzimajte u usta tuđu decu.

    • DaJePrebioTvojeDete?

      19:25 // 8. 6. 2012.

      Nislija, da li bi to rekao da je prebio i tvoje dete?

  • Pandora

    21:23 // 31. 5. 2012.

    Istina je da Nikoliceva mobinguje sve zaposlene,da se vodi logikom "zavadi pa vladaj" i da je u svom zastrasivanju i Vidojkovicevu kaznjavala(kao uostalom i sve radnike do dana danasnjeg).Vidojkoviceva jeste dokazano dobar novinar i poslednje sto joj se moze staviti kao primedba jeste da je neradnik.Kaznjavanje zbog paralelnog rada na drugom mediju je sa pokricem jer je statutom NTV zabranjen rad u bransi,a Vidojkoviceva se oglusila o ovu zabranu igrajuci na kartu "prijateljstva".Zato valjda i ne spominje to.U svakom slucaju,dati otkaz nekom u danasnje vreme bez valjanog razloga je zlocin.Ali ozloglasena gospodja Nikoli i nijenista drugo do zla!
    Ovo je igra dva vrlo slicna igraca i zato je veliki rizik "privoleti se nekom carstvu" cega je svestan i glavni "sudija" kog su ove dve dame svojatale i kome su stope ljubile.Naravno,na ovoj nasoj gradskoj kaldrmi svaka tajna mora biti javna ;)

    • Simic

      14:44 // 3. 6. 2012.

      Ma otpustite obe, pa nek se cupaju i sude do mile volje. Kokoske obicne. A NTV je katastrofalno losa kuca, narocito kadar, pogledajte i poslusajte informativne emisije i vesti koje citaju neki pijacari, sa papirica, u odelima vecim za 3 broja. A mi to placamo, "niski javni servis". Hvala im lepo, servis biramo sami, takav nam ne treba. Ko to gleda.

  • MK

    15:20 // 1. 6. 2012.

    Da li vas postupak Dragane Nikolic cudi?! Bila i ostala prava vestica.

  • nislija

    11:37 // 9. 6. 2012.

    gđa Milena mislio/mislila sam da vam je inteligencija na višem nivou. bolje ćutite i ne pišite više komentare predstavljajući se različitim imenima, samo ne svojim.

    • NeVredjajPrave Pisce

      12:46 // 9. 6. 2012.

      Nislijo, ja se osecam uvredjenom i trazim da mi se izvinis ...JA NISAM MILENA I ZNAM MNOGE KOJI NISU MILENA, A OVDE PISU.Nisam njuen advokat i ne zanima me sta ona pise niti da li ona pise,ali zelim da se zna...MENI JE DRAGANA MNOGO ZLA NANELA u Narodnim, ali ne pisem zbog sebe, niti zbog Milene, kako sma vec rekla, vec u zelji i nameri da se svakom novom klonu Dragne NIkolic stane na put, da zastitimo nove generacije zla koje im ugrozava zivot i narusava zdravlje.Ako ne verujes, daj mi telefon da ti sve ovo i potvrdim.I ne samo ja...

    • Nislijo, sad si mene naljutio

      12:56 // 9. 6. 2012.

      Nislijo,sad sam ja uvredjena...nisamo mi iz Narodnih novina kojima je tvoja sticenica agoecavala zivot nepismeni,pa Milena da nam pise.Uostalom,ona je novinar koji bolje prica, a mi bolje pisemo od nje, sto je sasvim razumljivo i po izboru redkacije.Dakle, nemoj da me provociras pa da sednem tri sata i da napisem feljton o tvojoj sticenici Dragani...javnost bi se seirila, a verujem da bi Juzne vesti bile popularnije od jutjuba.Dakle, nemoj da me vuces za jezik, da ti sticenica ne proplace...ko sto sma ja proplakala od nje.

  • GLODUR

    22:19 // 31. 5. 2012.

    UVEK TREBA PODRŽATI KOLEGE A PITAM SE GDE SU U KOMENTARIMA RADNICI NTV , STARI I NOVI , IMA VISE AUTOBUSKIH PREDUZEECA, SINDIKATA I BUDUCNOSTI .... CEKAM KOMENTARE I MOLIM DA SVAKO NAVEDE STVRNO IME I PREZIME A AKO NEMA HRABROSTI NEKA DOJE U NTV DA BUDE RADNIK PO UGOVORU O DELU ILI KAKO SE VEC KAŽE POSTO NISAM SIGURAN UVEK PITAJTE PRAVNU SLUŽB JAVOG GRDSKOG SERVISA

    • Da se kladimo?

      12:53 // 1. 6. 2012.

      Glodur, potpuno razumem ljude koji ne smeju da progovore, hleb je u pitanju, a tamo radi puno ljudi sa vrlo oskudnim kvalifikacijama i znanjem. Mene cudi nesto drugo - ovoliki minusevi za komentare protiv DN, a jos se NIKO, ali BAS NIKO, nije javio sa bar dve reci u njenu odbranu.Dobro,znam da se to zlo i ne moze braniti, nicim.Ali, nudim opkladu-ako se ijedna osoba javi sa pohvalama doticne,spremna sam da u emisiji bilo koje TV, SUCELIMO ARGUMENTE. Juzne vesti, takodje, od juce imaju moju ponudu da ispricam sve o onome sta je doticna radila dok je bila u Novinama.A toga ima ne samo za novinsku stranu, vec za citavu knjigu.Njeno zlo je nedostizno.Ona je toliko ljudi ojadila, tolikima se svetila samo zato sto su dostojanstveni,a kvalitetni, sto ona ne moze da podnese.I da podsetim, u ovoj prici i to je vazno-majka je momka koji je toliko pretukao svog druga, da je ovaj zavrsio sa otvaranjem glave na hirurgiji. Da li je mozda osudjen?

    • kladjenje

      19:06 // 8. 6. 2012.

      Da se kladimo, necemo da se kladimo. Necija deca , ipak, imaju pravo da nekaznjeno prebijaju neciju decu.Njihove mame misle da, po toj logici, maltretiraju tudje mame i d aih ostavljaju bez hleba.Vrzino kolo...

  • zacudjena

    20:59 // 6. 6. 2012.

    Ne razumem zasto je ova vest privukla toliku paznju. U Nisu ljudi svakodnevno gube posao, na stotine njih je npr otpusteno iz MIN-a i nisam primetila da se pisalo o tome, da su se pljuvali direktori koji su potpisali te otkaze, o tome da nisu primali plate po 5-6 meseci, ko je mislio o njihovoj egzistenciji? Lako je glumite zrtvu i kriviti drugog za svoje greske, ali molim vas radite to u svojoj kuci, nemojte javno. I jos nesto, kada neko nema novca, on svojoj deci ne moze da priusti izlaske po diskotekama, kafanama, profesionalnu sminku svakog vikenda, skupu garderobu... Znam ,,gospodjo" Milena da mislite da ce uloga zrtve promeniti tok radnje, ali ta uloga nije pisana za vas.

    • Zavidis?

      20:40 // 7. 6. 2012.

      E, sada smo dosli i do zavisti, rodjene sestre pakosti i zlobe.Neko ne sme da ima dete sposobnije od tudje dece, dete koje lepo izgleda, pametno je i uspesno,pa se snadje i da zaradi svoj dzeparac.Pa,ako mama radi u firmi gde su lose plate, ne sedi i ne kuka, nego svoj talenat,pamet i lepotu iskoristi da se joj se skine sa grbace.A i to nekima smeta.Verovatno se isplati prebijati tudju decu po kaficima i prci nekaznjeno, ali na svu srecu, vise je humanih ljudi od dece ovakvih kao sto je DN.Zasto o tome neko ne pise?

  • Pravda

    01:41 // 1. 6. 2012.

    Novinarstvo jeste sujetna profesija, medjutim ovo je i previse. Ja bih da podsetim "gdju" direktorku koja pre svega nije ni novinar nema garant diplomu novinara. A nije ni njena televizija da sa bicem hara po televiziji!

    • novinarka

      09:39 // 1. 6. 2012.

      Ruku na srce, Dragana je nekada bila dobar novinar.Za to da si dobar novinar ne treba ti zurnalistika, sa koje je izasao retko ko kao dobar novinar, sto se vidi po tome iz koje su struke dobrsi srpski novinari.Ali, to je druga tema.Ovde se radi o tome da osoba koja seje zlo gde god stigne,od koje su svi koji su imali posla sa njom proplakali,sve to nesmetano radi i dalje.Kao da je nedodirljiva.A tacno je...njoj trebaju samo nesposobni,kako bi ona mogla da bude velika...u svojim ocima.Ne postuje znanje, rad, kvalitet...ceni samo ulizice, poltrone,neznalice, mada joj i oni zabiju noz u ledja,cim im vise nije potrebna.Ponovice se to i ovoga puta , videcete...tako necasnoj osobi nista drugo i ne sleduje.

  • Slobodan Strelac

    11:31 // 1. 6. 2012.

    Licno poznajem "gospodju", vec duzi niz godina, njenog "muza", ceru i svalera! Koga zanimaju njeni poslovi sa B.B. , SNS-om, kvazi verskim organizacijama i nevladinim institucijama koje samo peru novac, neka mi se javi na mail:
    [email protected]

    • radoznala

      11:44 // 1. 6. 2012.

      Slobodan strelac, objasni nam na koju gdju si mislio...

  • anonimus

    21:56 // 3. 6. 2012.

    dragana, batina ima dva kraja!!!!

  • Davor Todorović

    20:09 // 11. 6. 2012.

    Dijaspora, da ti kažem ja nešto.
    Pravda će biti zadovoljena tek kada narod u ovom gradu uzeo pravdu u svoje ruke, jer od zakona očigledno nema ništa a tek od njegovog sprovođenja!
    Ovde svako vršlja ko kako stigne.

  • Marija,ona seje zlo i njen sin seje zlo

    20:44 // 7. 6. 2012.

    Ima li veceg zla od toga da vase dete prebije skoro na smrt tudje dete, a vi sve ucinite da za to cak ne bude ni osudjeno?Kome ce se to zlo vratiti?Ko ce to i na koji nacin otpatiti?Sad, kad je istina izasla na videlo,vi cete da kunete?Koga?Zenu koja koja svaki dan ugrozava po nekoliko ljudi, koja je to nekaznjeno radila sve dok nije smenjena i u Novinama?Ona je za vas moralna?E sad cu ja da kunhem...neka Vam Bog da da vam zivot i srecu vase porodice zauvek odredjuju ljudi moralni koliko i Dragana Nikolic.Nisam vam uvredila, zar ne?

  • Milenko Jovanović

    19:44 // 1. 6. 2012.

    Vidim da ima dosta anonimnih stručnjaka za situaciju na NTV-u.

    • Informisana

      19:48 // 1. 6. 2012.

      Ja sam pisala komentare i nemam nista protiv toga da se identifikujem, gde god i kad god je to potrebno.Stojim iza svake svoje reci, a ako bude prilike da to kazem i javno...licem u lice, bice to mnogo gore i sa mnogo tezih reci od ovih koje sam, poluanonimno, vec rekla.Pisem uz povecu dozu autocenzure bas zato sto ce neko pomisliti sto i Vi...da je ovo istina, rekli bi je javno,a ne iza pseudonima.Vi ne mozete da zamislite sta su sve ljudi propatili od nje..vazno je da ima Boga, kad tad.

  • nislija

    19:53 // 8. 6. 2012.

    gđa Milena mislio/mislila sam da Vam je inteligencija na malo višem nivou. bolje ćutite, i ne pišite više komentare predstavljajući se raznim, samo ne Vašim imenom.

  • nislija

    11:39 // 9. 6. 2012.

    molim da se svi komentari objavljuju!

  • ljubazna komsinica

    21:37 // 3. 6. 2012.

    zasto juzne novine uopste objavljuju kad neko dobije otkaz?sad ste mi zalicili na ognjena amidzica koji se ozenio i evo ga,sad na pinku pusta kasete...ko neka tetka u selo da ga vide...ja sam dobila dva puta otkaz(isto novine ako je to vazno)pa to niko nije objavio...a i sto bi...a najureni smo mnogo gore od milene...

    • Da se ne ponovi

      09:42 // 4. 6. 2012.

      Pokusacu da ti ja odgovorim...zato sto je ovde rec o mobingu. Kojem je od strane jednog novinara izlozen drugi novinar, dobro de, novinarka. A obe bi trebalo da se bore za istinu!I zato sto ovo NE SME VISE DA SE DOGADJA, jer to nije u redu. I jedino na ovaj nacin,glasno, to moze da se postigne. Da oni koji mobiraju, imaju strah od suda javnosti,kad ga vec nemaju od Boga!Inace, niko od novinara nije dobio otkaz dva puta u Novinama - bice da niste novinar.

  • Milos Djokic

    19:01 // 17. 6. 2012.

    Pitam se dokle vise. Pre nepunu godinu, jedan isto ovako bahati direktor, nepismeni kursadzija sa cuvenog univerziteta u Leposavicu, C. Sonja, potpuno protivzakonito oterala je daleko najboljeg radnika iz skole, ciji je jedini greh bio sto je sa visokim prosekom zavrsila fakultet u Beogradu-redovno, sto je imala objavljene naucne radove i sto nije imala nikakvu mrlju na svojoj profesionalnoj karijeri.O tome su JV pisale, bilo je mnogo komentara kao i sada i NISTA se nije desilo. Bahati kursadzija i dalje zari i pali OS Cele kulom dok ne ostane toliko djaka da se na prste mogu izbrojati. Isti slucaj je i sa novinarkom. Sta jos treba da nam se desi pa da ovi bahati, nepismeni, novopriuceni polutani prestanu da nas jasu i terorisu????

    • Stanko Misic

      14:34 // 25. 6. 2012.

      Ja cu Milose da Vam kazem dokle. Kad svi ovi nepravedno oterani, obespravljeni, oskrnavljeni i ponizeni odu u neku Kanadu,Ameriku, Nemacku a nama ostanu pomenuti polutani da nas lece, obrazuju i da sa njima napredujemo, e, onda cemo uzeti mocugu pa udri-samo se bojim da ce tada biti kasno jer cemo bitu u g..., pardon blatu, ne do guse nego i preko guse.

    • Pera peric

      13:21 // 5. 9. 2012.

      Pitajte najboljeg ministra prosvete Obradovica,i sve ce Vam biti jasno,on je Dacicev kadar...

  • KletvaPravednika

    20:50 // 7. 6. 2012.

    Sugradjanko Marija, ja Vama nista ne bih da pozelim, osim da Vam zivot obeleze osobe kakva je ona za koju kazete da je moralna.Neka Vam zivot donese onoliko srece koliko je ona srece donela ljudima sa kojima saradjuje.Neka Vam na radnom mestu bude lepo onoliko koliko je velikoj vecini ljudi kojima je ona bila ili jeste sef.Neka Vam ceo zivot bude srecan, taman onoliko koliko su srecni ljudi koji su morali nju da imaju u svom okruzenju.I, da ne budem bas toliko zlobna, verujete, zelim Vam ipak bar malo bolje dane od onih koje biste imali kada bi moje i molbe ostalih stradalnika bile uslisene.

    • Znatizeljna

      15:04 // 26. 9. 2012.

      Gospodjo Milena, kao profesionalac za kakvog se predstavljate, trebalo bi da znate da je "velika vecina" izraz koji je nedopustiv nekome ko je hleb duzi niz godina zaradjivao baveci se novinarskim poslom.

  • Medicinska sestra-Dom zdravlja

    23:47 // 5. 6. 2012.

    Ovo pisem na molbu prijateljice, koja je medicinska sestra u Domu zdravlja. Zahvaljujuci zastitniku prava pacijenata, Dragana Nikolic je danas dobila svu dokumentaciju o bolovanjima radnika Niske televizije.Mozete pretpostaviti kakva haranga sada sledi.
    PS - ZASTITNIK PRAVA PACIJENATA, CIJI SE ZADATAK VIDI IZ SAME FUNKCIJE, U OVOJ PRICI JE MUZ PRAVNICE U NTV, prve saradnice DN u pisanju otkaza.Svo troje, ocito, jako lepo rade na podizanju svoje produktivnosti.Zastitnik lepo i azurno stiti prava pacijenata, direktorka je sredila program , gledanost i p;oslovanje televizije, a pravnica pise li pise....otkaze...o svemu tome bicemo obavesteni narednih dana.Iz prve ruke,naravno.

    • boro

      10:34 // 6. 6. 2012.

      Koliko ja znam,u Domu zdravlja radi jedan divan doktor, neuropsihijatar Tugomir, kojem svaki progonjeni i mobirani radnik iz ovog grada moze da se obrati...ne samo za lekarsku strucnu pomoc, vec stoga sto Dom zdravlja ima socijalnu sluzbu koja moze da se ukljuci.Mnogi to ne znaju, pa zato moberi i imaju ovoliko sansi da rade to sto rade.Dakle,ako vec neki iz Doma sdravlja neovlasteno pomazu moberki, red je da se mobiranima objasni da mogu da se jave onima koji su ovlasteni da pomazu njima.Jedino tako se svim Draganama moze stati na put.

    • MeneNijeUbila

      13:31 // 6. 6. 2012.

      Bolovanje je legalni i dozvoljeni vid borbe protiv mobinga.Mobing ljude tera u bolest, sto odmah, kroz depresiju, glavobolje,obeljenje stitne zlezde i jos kojecega, sto mnogo godina kasnije, kada tek placate ceh ako ste zrtva.Svaki psihijatar ce vam dati ne bas kratko bolovanje,ako sazna da prozivljavate ono sto Dragana Nikolic radi svojim zrtvama.To sam saznala, na zalost, tek kada sam pisala o mobingovanju, posle nje.A priznajem, evo-i ja sam morala na bolovanje.Zbog toga sto me je sprecavala da radim, sto mi je krila tekstove, sto je svojim poslunicima nalagala da moje tekstove "izgube"...s vremena na vreme sam morala na bolovanje, bas kad bi pomislila da je zadovoljila formu.Srecom,moja agonija je prestala kad se preracunala, pa direktoru podnela zahtev da dobijem otkaz.Priznao je da sve zna i reko - biraj mesto koje hoces, ja cu ti ga izmisliti.Spasla sam se tiome sto sam prihvatila upraznjeno rukovodoece radno mesto u drugoj sluzbi.Ko ce spasiti one koji znaju samo novinarstvo?

  • ujce Dine

    00:04 // 9. 6. 2012.

    pa nal ce Bane sag da smeni Draganu il ce istera milenu, el ce gi obe isteruje da se ne zveri narod.A sto ja imam unuku, poubava od nji obe, ono, ne znam dal moze, al ako je na lepotu,ona moz da bude direktorka .al neje baksuz nit pakosna, pa moz i ne ispunjava uslovi

  • Sonja Cadic

    22:55 // 3. 6. 2012.

    Obe dotične "dame" su članice URS-a.Milena je aktivni član, a Dragana skriveni igrač, koji se nikada u URS-u nije založio ni za šta, ali je postala direktor NTV-a, kada je jedna druga osoba , kojoj je to ponudjeno, tu ponudu odbila.
    Da se u NTV-u "navuklo" sa svih strana, činjenica je.Da je većina novinarčina i novinarčića imala urednička mesta - i to je činjanica. Da Dragana pokušava da zavodi red- pokušava, ali izgleda da ipak u svom zanosu zaboravlja da može da se oklizne na "b(B)ananu"!. Činjenica je i da je bezobrazna i da je bahata i da misli da može sve. Zaboravlja da njeno ime u novinarskim krugovima, van Niša ne znači ništa.A što se tiče Milene, ona je pre svega voditelj. Niko ovde nije rekao suštinu problema. Na svim medijima, pa i na NTV-u ZABRANJENO je radnicima, naročito novinarima, voditeljima i spikerima DA RADE ZA KONKURENTSKU kuću. Milena je u isto vreme bila i na Bankeru!

  • Dr Jakov Zlatar

    10:28 // 1. 6. 2012.

    Bitno je da idu one neukusne emisije one vlasnice butika/kafića, o deci sa hendikepom.Emisije su ispod svakog nivoa.NTV je postala niški PINK

  • ljubazna komsinica

    18:51 // 4. 6. 2012.

    Da se ne ponovi...jesam novinar,i jesam dva puta u novinama dobijala otkaz.Eto,draga Da se ne ponovi prica za Juzne,ali ne znam cemu sve to i koga je danas za to briga.
    Dragana Nikolic je i meni svojevremeno bila glavni urednik,upoznala sam njene i lose i dobre strane. Milenu Vidojkovic takodje odlicno poznajem iako nikada nismo radile u istoj redakciji.Da se ne ponovi,draga moja,dakle ne pricam nista na pamet. Obe vode svoj privatni rat mnooogo davno i zato zaista jos jednom pitam:zasto bi to bila tema za javnost? Ocigledno je da pojam mobinga shvatamo potpuno razlicito. Uostalom,svoje pravo Milena i svako drugi moze da potrazi na sudu i ja je u tome podrzavam,ali ovakvo prepucavanje je suvisno.Cisto sumnjam da bi Juzne vesti objavljivale price na hiljade otpustenih iz EI,MIN-a,Jastrepca...a bilo je i tamo sikaniranja,i te kako...

    • kolegenici

      12:27 // 5. 6. 2012.

      Evo zasto treba da se prica...mobing je najotrovnije drustveno zlo.Sama sam ga iskusila od DN, bila sam njena prva zrtva i pojela mi je tri godine profesionalnog zivota.Sada vec sigurno znas ko sam,a ja ne znam ko si ti,jer se ne secam da je iko dobio otkaz, cak ni ja, kojoj ga je podmetala vise puta.Nije ovde vazna Milena, vazno je da ovakvim pojavama i ovakvim ljudima koji seju zlo gde god stignu, mora da se stane na put.Ako moberi,sadasnji i potencijalni, znaju da ih ceka osuda javnosti i suda,ako okolina koja ih podrzava i nista ne cini da ih zaustavi, i dalje cuti,ovakvi kao Dragana Nikolic ce nesmetano narusavati zivote i zdravlje ne samo svojih zrtava, vec i njihovih porodica.Ona je vec proslost, njoj ce s everovatno stati na put, a li s enikada ne zna u kome lezi neka nova DRAGANA NIKOLIC, koja ce pokusati nekim novim Milenama da smesti otkaz.

  • A.S.

    01:37 // 2. 6. 2012.

    Kako sejes tako i zanjes, zar ne?

  • Istinoljubivi

    22:20 // 31. 5. 2012.

    Ovo preduzeće je pod ingerencijom G17 tj. URS koji se ponaša kao ranjena zver jer neće biti u vlasti ni na republičkom ni na lokalnom nivou

  • Dijaspora

    16:10 // 10. 6. 2012.

    Na zalost, ovakve vesti stizu i u dijasporu, zahvaljujuci dostupnosti informacija. Kazem 'na zalost' jer postoje ovakvi dogadjaji, koji bi, da nisu tragicni, bili komicni.

    Podrzavam sve profesionalce u svom poslu koji, uz profesionalizam, ne odstupaju od pravog sistema vrednosti. Pitanje je principa i mnogo je vece i vaznije od svakog pojedinca.

    Nadam se da ce pravda biti zadovoljena!

  • lola

    23:28 // 14. 6. 2012.

    Ne verujem da je trenutak za sud.Nije to crkva gde se mozes prekrstiti.

  • Darko Z.

    08:41 // 14. 10. 2014.

    Pozdrav iz inostranstva. Skocih kratko do vas da se samo uverim da se nista nije promenilo. Meni je vas zaista zao. Promene nikada nece doci od vrha. One nastaju iznutra.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: