Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:11, 3. 12. 2014.

Niška novinarka "nepoželjna" u sokobanjskoj bolnici

Dragana-Sotirovski.jpg

Urednica niškog dopisništva RTS-a Dragana Sotirovski, koja godinu dana istražuje korupciju i nezakonitosti u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti u Sokobanji, ponovo trpi pretnje, ovog puta dopisom njenom uredništvu koji potpisuju predsednici sindikata.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Mladen Jovanovic

    18:15 // 3. 12. 2014.

    Podrska za Draganu! Prekidanje lanca nepotizma u zdravstvu je i borba protiv korupcije i borba za bolje zdravstvo!!! Dragana se bori za sve nas i moramo da je podrzimo!

    • Aca

      18:44 // 3. 12. 2014.

      Samo napred Dragana imas podrsku Nisa.Ne sme Vama niko da preti, ko preti zna se gde zavrsi!

    • shaft

      19:44 // 3. 12. 2014.

      Apsolutno!skrecem paznju na kvazi "predsednike" sindikata,cankolisce,kojima ce inkriminisana direktorka povecati platu ili zaposliti nekog!stidite se!

    • Sizifov posao

      21:39 // 3. 12. 2014.

      Sta treba jos da se desi da bi nekome palo na pamet da postuje zakon.Mislim na ove gore,jer ocito je da od njih potice ovo sve
      Nije ta direktorka bez zaledjine. Bolesno
      drustvo ovo radja,nikad zdravo!

    • imenjakinja

      23:35 // 3. 12. 2014.

      Gospoda u belim mantilima zaboravljaju da su servis građana i umesto da opslužuju građane oni sprovode samovlašće.OVO TREBA DA SE DIGNE NA VIŠI NIVO NE SAMO NOVINARI VEĆ I GRAĐANI.

    • da sam novinarka,

      08:50 // 4. 12. 2014.

      sada bih se paralelno sa nepotizmom u zdravstvu bavila i rodbinskim vezama niškog i aleksinačkog pravosuđa. Možda tužioci Niškog suda imaju supružnike u Aleksinačkom...

    • Dusan Ostojic

      18:31 // 5. 12. 2014.

      Dragana je jedan od najboljih i najpostenijih novinara. Apel za novinarska udruzenja i NVO da neguju i zastite ovakve i objektivne novinare poput Dragane.
      Moja iskrena podrska Ostojic

  • bane

    09:48 // 4. 12. 2014.

    Bolnica je u jadnom stanju, usluga nikakva,vrata ormana ispred restorana godinama stoje odvaljena i naslonjena pored,mora postojati neko odgovaran za sve to.

  • Branislav Petrović

    08:44 // 4. 12. 2014.

    Danas nije lako biti novinar u "demokratskoj" Srbiji!!Podrška Dragani.

  • Petar Petrovic

    11:26 // 4. 12. 2014.

    Pored Zorice Miladinovic,nesumnjivo najbolje novinarke u ovom delu Srbije, jos jedna hrabra i profesionalna zena.Samo napred!Jos kada bi vas bilo vise u tom poslu a ne da knjiga spadne na dva slova

  • Goran

    18:42 // 3. 12. 2014.

    Podrska Dragani i objektivnom novinarstvu! Stop korupciji!

    • "Stop korupciji!"

      08:54 // 4. 12. 2014.

      Koliko je izvodljivo? Da zagrebe na fakultetima, u školama, u KC Niš, Domu zdravlja, javnim preduzećima, lokalnoj samoupravi, pravpsuđu, MUPu...svuda bi isplivalo porodično zbrinjavanje.

  • bogos

    22:57 // 3. 12. 2014.

    Dragana je oličenje hrabrosti i istrajnosti koje se pre svega ogleda u objektivnosti i profesionalizmu - šteta što nema više takvih novinara

  • MM

    23:16 // 3. 12. 2014.

    Velika podrška novinarki Dragani. Ona je pravi novinar, a Ljiljana je Šojić, a ne Isaković. Dalje pisanje je nepotrebno, a objašnjenje suvišno. Napred Dragana!

  • Suncica

    22:05 // 3. 12. 2014.

    G-dja Sotirovska je primer kvalitetnog i nepristrasnog novinara,prelepe i vaspitane zene,prave dame.Doticna Isakovicka (nikako g-dja) ne moze ni vodu da joj prinese...

  • mimi

    08:38 // 4. 12. 2014.

    Novinarka je hrabra zena.Dir.Soko Banje, samo zna da preti.SNS cuti,zasto? Promenila sve partije,.Soko banja zna sve i cuti.Pa sto je dosta dosta.Molim Novinarku Draganu,ostani profesionalac i hvala.

  • ana

    08:42 // 4. 12. 2014.

    Ko jos veruje u sudsku pravdu?Politika i samo politika.ZAsto su sporovi u nedogled? Ko sme da se suprostavi vlasti,ode, ko da ga nije ni bilo. DRAGANA,ostanite to sto jeste.Opstace te ,postujemo VAS.

  • drda

    23:48 // 3. 12. 2014.

    Lepa i hrabra zena

  • Dragana

    00:19 // 4. 12. 2014.

    To su obične kukavice, slabići koji to rade iz straha za svoje fotelje ! Zato nema razloga za brigu. Nastavite sa onim čega se drugi boje, pogotovo u Nišu. Imate našu podršku ! Dragana, Aleksina mama

  • Vjuer

    18:44 // 4. 12. 2014.

    Školski primer zloupotrebe je tzv. "klinika za majku i dete" na kojoj bi trebalo da se leče bolesti oka, to se radi u privatnoj odrinaciji Optika moja ćerka a ćerka i sin napreduju u karijeri.

  • ivana janačković

    20:47 // 3. 12. 2014.

    Isakovićka je član SNS, direktor fonda u Nišu je iz SNS i lična prijateljica Ljiljanina, pola inspekcije zdravlja je iz SNS, ministar Lončar iz SNS, tužioci idu niz dlaku vlastima...pa šta očekujete?

  • Luka

    21:16 // 3. 12. 2014.

    Ljiljana Isakovic......zapamtite to ime......Češlja se njen predmet......

  • Ivan

    22:48 // 3. 12. 2014.

    ovakvim ponašanjem ljiljane isaković, koja je pravi primer partokrate-mediokriteta i njenih-kućnih sindikata nisam iznenađen ni malo jer je to nešto sa čime se radnici ove Ustanove svakodnevno susreću

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: