Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:31, 13. 1. 2017.

Niška uprava dobila privremene sekretare

opstina Gradska uprva sa novim-starim sekretarima; foto: JV arhiva

Nekada načelnici uprava, a danas, nakon izmene Statuta Grada i objedinjavanja svih uprava u jednu, sekretari sekretarijata. Sa službama i komunalnom policijom ima ih ukupno 19 i prema rečima načelnika Gradske uprave Ljubiše Janića, imenovani su privremeno, do kraja januara.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • bravo za SNS

    11:25 // 13. 1. 2017.

    E sada ste prevazisli sami sebe postavili ste one protiv kojih smo se borili da bi vi SNS došli na vlast još jednom bravo za vas pa Vi ste prakticno predali vlast onima koji su Vas pljuvali. Ali zapamtite gradjani pamte i kaznjavaju jer nevole da cuju da je neko optuzen za nesto a onda bude prvi covek uprave sekretarijata itd ovim ste prakticno potpisali kapitulaciju steta NISLIJE su vam verovale

    • stvarno

      14:35 // 13. 1. 2017.

      jadno

    • polako razočarani

      17:22 // 13. 1. 2017.

      ja mislim da će ih ponovo glasamo

      živi bili pa videli

    • Oliver D.

      18:39 // 13. 1. 2017.

      Upravo tako. A za pomocnike tih nazovi sekretara se planiraju uglavnom likovi koje je od 2009. zaposljavao G17 ili ti URS, neznalice i nestrucna lica, od kojih neki pametniji ne mogu da dodju do izrazaja, jer oni napreduju ponovo. Nacelnici su imali kakvu takvu samostalnost u odlucivanju, a sekretari su lica koja nemaju funkciju, da se lakse manipulise...

  • nemanja

    13:12 // 13. 1. 2017.

    Sve je isto samo nisu nacelnici vec sekretari, u sustini sve isto samo ih ima plus vise ....Opozicije ni traga ni glasa jer verovatno mora neki njihov da se udomi ovde....

  • Magdalena - Medijana

    12:21 // 13. 1. 2017.

    Spasite kulturu od Nebojše Stevanovića - klavira. Da li su Nišlije zaboravile aferu "STENVEJ" ?

  • radnicima gradske uprave

    14:36 // 13. 1. 2017.

    saučešće

    • Mila

      15:05 // 13. 1. 2017.

      Uuu bas ih zalim. Sta njih briga dal su im nadjedjeni sekretari ili nacelnici. U zgradi u ul.Nikole Pasica 24, gustina naseljenosti veca nego u Kini. Ispijaju kafe i raspravljaju sa strankama, cekajuci 15.30!

  • krojf

    19:32 // 13. 1. 2017.

    Sekretarijate će voditi ljudi koji nemaju položen državni ispit , zar to nije bruka nad brukama. Ovi nastavljaju staru praksu tj.samo da zadovolje različite interese ,a ne zakon. Za ranije načelnike ,državni ispit je bio obavezan,a sada ništa nije obavezno. Kako bi to objasnio Janić,kako sme i po čijem nalogu ta nova imena da postavlja za rukovodioce bez državnog ispita za rad u organima uprave

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: