Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:50, 23. 3. 2017.

Niške ulice pune rupa, ne zna se kada će biti sanirane

udarna rupa Propao asfalt niških ulicama širom grada; foto: čitalac

Od Novog sela do Brzog broda, gotovo da nema naselja u Nišu u kojem ulice nisu prošarane rupama. Dok Nišlije negoduju, strahujući da bi mogli da oštete felne automobila, a oni kreativniji u rupama sade cveće, gradski većnik za infrastrukturu Miloš Milošević kaže da se čeka sprovođenje javne nabavke kako bi ulice mogle da se saniraju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Gaga

    13:14 // 23. 3. 2017.

    Briga njih i za kratere, i za cesme koje ne rade, i za ulice prepune smeca,....Unistili su grad za ovih pet godina kako su na vlasti! Bitno je da su docekali vodju sa onolikim posterima i panoima.Dno dna!

  • sale

    13:28 // 23. 3. 2017.

    Jeste, da se krpe rupe, pa da se potrose pare iz budzeta, pa onda da se ima deficiti i da premijer vice na gradonacelnika...

    Ne ide...

    Jeftinije je zameniti trapove na kolima, nego da se krpe rupe... A i sporije se vozi sa rupama, pa je i bezbednost u saobracaju veca...

  • milan

    13:38 // 23. 3. 2017.

    ovo nije nista na potezu od glavne kapije MIN a do krvine ka bulevaru Ivana Milutinovica ( ka Medosevcu) vozaci vec danima voze svaki dan po trotoaru jer po kolovozu je nemoguce voziti ruper su ogromne .niko ne kontrolise i ne popravlja ,a saobrcajnica je bas frekventna !

    • Sasa

      16:01 // 23. 3. 2017.

      Pa te rupe nisu krpljene godinama, tu prolazim samo kad moram, i sluzbenim autom :)

  • Nislija

    14:12 // 23. 3. 2017.

    nikad gore nije bilo.
    pre dva dana iskrivio felnu u zetskoj ulici i naravno nikom nista..... :(

  • Igor

    14:12 // 23. 3. 2017.

    Pa cekajte...kakva Javna nabavka...pa zar grad nema Ugovor sa odredjenim firmama o odrzavanju na godisnjem nivou?! Nemoj samo da kazete da je za svaku rupu napisna posebna partija za nabavku!

    • Sasa

      16:03 // 23. 3. 2017.

      Pa naravno da je napisana. Kad krenu da krpe, prvo prebroje rupe i obeleze ih brojevima, pa verovatno naprave predracun, i kad prodje mesec dana onda ih tek zakrpe, i to drzi dva meseca i krene opet da se raspada. Vise bi drzale samo rizlom da ih napune.

  • Misa

    15:37 // 23. 3. 2017.

    Juce zakrpili Kosovke devojke i Borsku ...pantelej

  • Nislija

    16:41 // 23. 3. 2017.

    Tek da vidite put prema medosevcu, kod cigan male, pa tu je nemoguce proci....strasno nesto

    • Milan

      12:18 // 24. 3. 2017.

      pa to sam upravo gore komentarisao tu ulicu od prige do skretanja za medosevac ili cigan male. lako je ovima sto voze sluzbene automobile i autobuse, kamione neki kako mi ovde i zivimo tu !

  • sugradjanin

    18:11 // 23. 3. 2017.

    Za svako ostecene auta na ovim rupama traziti odstetu od grada.Trotoar u Vozdovoj od broja 31-47 skoro neprohodan,jer ga je korenje podiglo.

  • Per

    18:29 // 23. 3. 2017.

    Neka ih zakrpe sa konjskim izmetom koje konjske zaprege ostavljaju po asfaltu.

  • Ivan Milovanovic

    19:55 // 23. 3. 2017.

    Umesto zemlje i cveca bolje preko noci gradjani da naliju beton, koliko toliko da se izdigne, ne mora savrseno da se poravna, pa nek trljaju drugi glavu posle kako da skinu kad nisu hteli mesecima da ih pokrpe. Malo cement, sljunak, voda, prikupe se pare za materijal, pa kao sto ne nadju one koji oblepe plakatima ulaz u podzemni, nece naci ni one koji protrce sa kofom betona tamo negde u pola noci

  • Blackburn

    19:56 // 23. 3. 2017.

    Za ulice,ocigledno,ne vazi Lambrozova teorija?

  • Vrana

    20:22 // 23. 3. 2017.

    Ko planira i razmislja moze da uzme u obzir sve rokove vezane za tender i vec prvog januara da zvanicno objavi koja firma ce dobiti novac od gradjana Nisa za popravljanje ostecenih ulica. To je onaj ko savesno radi posao koji mu je poveren!

  • Raka

    22:46 // 23. 3. 2017.

    Početak gradjevinske sezone?????Jel to 1.Mart, 17.Mart., 23.Mart, 1.April. ..???Gde to ima ??? Rupe se krpe kad nastanu i čim je jedan dan suvo....Jedna nesposobna ali i veoma neodgovorna vlast...Jednostavno im se može!!Žalosno je što na lokalnim izborima ne biramo direktno ljude iz kraja već glasamo za fikuse u opštinama i skupštini grada koji dižu ruke po direktivi i uzimaju dnevnice...

  • Koja

    23:08 // 23. 3. 2017.

    Sav asfalt otišao na koridore. Rupe će da pričekaju.

  • deki

    08:59 // 24. 3. 2017.

    Samo jako

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: