Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:38, 3. 10. 2016.

Niški Aerodrom tužio Šabića

Rodoljub Šabić Još jedna tužba protiv Šabića; Foto: Mc.rs

Nezadovoljan zbog toga što je Poverenik za informacije od javnog značaja naložio JP Aerodrom da Južnim vestima dostavi dokumentaciju u vezi sa sistematizacijom radnih mesta, direktor tog preduzeća je protiv odluke Poverenika podneo tužbu Upravnom sudu. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Pandorina kutija

    09:02 // 3. 10. 2016.

    Pravilnik o sistematizaciji radnih mesta tajna je i za same radnike, možete proveriti makar u Nikole Pašića ako nigde drugde

    • mogli bi

      13:05 // 3. 10. 2016.

      da zahtevaju sistematizacije i sve izmene i dopune istih od svih gradskih preduzeća od 2000-te godine, pa do poslednje izmene.

  • Dexter

    09:15 // 3. 10. 2016.

    Dakle, u uzaludnom pokusaju da sakrije koliko je mesta za SNS botove obezbedio na Aerodromu, ovaj genije ce morati da placa troskove izgubljenog sudskog procesa. Bravurozan plan.
    I ova intelektualna sirocad je najurila Bugarinovica sa Aerodroma!

    • Buconi Fule

      09:49 // 3. 10. 2016.

      Jao,al ce ovaj da pukne ko balon pred izlazak mladenaca.Moze da krije nesto mnogo opasno,????

    • Milutin M.

      09:54 // 3. 10. 2016.

      Na žalost mi, građani, ćemo plaćati njihovo bahaćenje i elementarno neznanje.

    • Hule

      10:01 // 3. 10. 2016.

      Sve da plati al iz svoj novcanik.Ko li ga forsira????

    • lola

      12:45 // 3. 10. 2016.

      prosle godineje sudski spor, zbog otkaza koj je udeilila nastavniku direktorica,izgubila jedna niska osnovna skola. Sve troskove sudjenja i advokata, kao i nesispacene e plate nastavniku platili smo mi gradjani adirektorica se nije pomerila ni cm izsvoje fotelje!

  • Gane

    09:16 // 3. 10. 2016.

    Smesno je da prvostepeni organ tuzi drugostepeni. Ne moze to nigde na svetu, morali bi da znaju i pravnici aerodroma. Mogao bi aerodrom jedino da trazi od Republickog tuzioca da on podnese tuzbu ali ocito je da za to nema osnova.

  • Dule

    09:45 // 3. 10. 2016.

    Bahatost državnih rukovodilaca u Nišu je najjveći problem. A može im se jer nema ko da ih kontroliše i kažnjava. Kada državni radnici znaju da će biti kažnjeni ako ne rade svoj posao biće bolje i gradu Nišu.

    • Џон Траволта

      09:59 // 3. 10. 2016.

      Дај одмах овога померити и Бојзи на његово место.Наш Бојзи не пије,не пуши,не јури туђе жене,леп,згодан,паметан,пун идеја и то значи да има да Летимо,летимо,летимо,летимо чак има нова линија да се отвори до Новог Сада,да видимо Петроварадин,Фрушку Гору,па Егзит,ма лепота.

    • 10:35 // 3. 10. 2016.

      aj lav ju

    • dok ne dobijemo

      13:02 // 3. 10. 2016.

      mogućnost da na neposrednim izborima biramo tužioce i načelnike policijskih uprava, do tada će dobro uzubljeni mehanizam funkcionisati savršeno i mrviće svaki kamičak koji uleti i ne da se uzubiti.

  • ahm

    10:27 // 3. 10. 2016.

    O bezbednosti na niškom aerodromu brine profesor fizičkog...pa ko treba da bude tuzen ovde?

    • treba da se

      12:55 // 3. 10. 2016.

      ugledamo na aerodrom Nikola Tesla, tamo savršeno funkcionišu, ništa ne može ni da im promakne, a kamo li da utekne.

  • NAMERNA PRONEVERA

    11:37 // 3. 10. 2016.

    Zahtevati reakciju nadleznih koji su ga postavili na to mesto.
    Ovde se svesno ide na to da se firma osteti.
    Zbog cega?
    Zbog necijeg hira.
    To vec ne moze da se tretira kao nesavesno poslovanje, vec je u pitanju potpuno svesno postupanje.
    Sa pravnog aspekta je evidentna namera prevare i pronevere.
    I direktni i indirektni ucesnici, morace iz svog dzepa da nadoknade stetu, makar i prinudnom naplatom.

    • gde živite

      13:00 // 3. 10. 2016.

      Odbor Narodne skupštine izglasava saglasnost poslanicima da budu u sukobu interesa, a državna Agencija za borbu protiv korupcije i krimanala daje konačnu reč i potpisuje im saglasnost da budu u sukobu interesa. Tako dobijamo poslanike koji su i direktori u republičkim preduzećima ili u javnom sektoru, a Vi zahtevate reakciju nadležnih. Da nije žalosno, lepo bih se ismejala Vašem zahtevu.

  • Ironhead

    11:57 // 3. 10. 2016.

    Vezano za izjavu poverenika u ovom tekstu, evo sta pise na njihovom sajtu pod rubrikom kome se zaliti
    "Tužbu Upravnom sudu tražilac može podneti i ako nije zadovoljan rešenjem Poverenika donetim po njegovoj žalbi"

    • SNSovac,

      12:53 // 3. 10. 2016.

      vijajte se sa poverenikom po sudovima, a sistematizacije svih gradskih preduzeća i sve dopune i izmene,od 2000-te, pa nadalje izbacite na sajtove gradskih firmi. Ni jedno javno preduzeće nije vam dedovina, bez obzira na porodična stabla koja mogu da se iscrtavaju u njima. Nišlije vas finansiraju, pa imaju pravo da prate vaš rad i da reaguju na sve što im se ne dopadne.

  • Lahor

    12:46 // 3. 10. 2016.

    Samo oštro

  • Limunko

    15:12 // 3. 10. 2016.

    čista zamena teza,sad će direktor aerodroma da tuži poverenika kao da je na čelu privatne firme,a ne javnog preduzeća.kad te država postavi da u njeno ime nečim gazduješ,onda moraš da polažeš račune ne samo povereniku,nego i svakom ponaosob od nas koji te finansiramo,jer to nije tvoje vlasništvo,niti si tu došao što si mnogo stručan,već zato što imaš partijsku knjižicu onih koji vladaju državom.

  • Marko

    15:29 // 3. 10. 2016.

    Đurđanović krije sistematizaciju kao zmija noge. Mada u njoj nećete naći ništa epohalno, što se već ne zna. Već znamo da je zaposlio ljude bez odgovarajućih kvalivikacija na odgovorna mesta. Bitno pitanje je za čiji je račun to uradio i ko stoji iza njega.

    Strpićemo se još malo, da vidimo i tu famoznu sistematizaciju sa oznakom državne tajne, a onda ćemo dobiti odgovore na sva bitna pitanja.

  • Зоран Васиљевић

    16:42 // 3. 10. 2016.

    Које су то интелектуалне громаде у ЈП Аеродром. Туже Шабића јер ради свој посао. Јер тражи од њих да ураде оно што су дужни, а што избегавају. Они су Јавно предузеће, а понашају се као тајно друштво где је за улазак потребна иницијација у виду учлањења у СНС.

    • Marko

      17:39 // 3. 10. 2016.

      Može i Nove Srbije, a prethodno članstvo u JUL-u je poželjno.

  • blackburn

    16:42 // 3. 10. 2016.

    Pocinje ono cuveno radikalsko zamajavanje-kad te uhvate u nedozvoljenim radnjama,tuzi,da dobijes ne vremenu!To su ga naucili ovi novi"pravnici"sa privatnih univerziteta.

    • kao pravnici

      17:44 // 3. 10. 2016.

      sa privatnih fakulteta lošiji od pravnika BU, NSU, NU, PU (beogradskog, novosadkog, niškog, prištinskog) ili kragujevačkog univerziteta? Afera index nije vezana za privatne pravne fakultete, a u pravosuđu se baš trude, oni sa diplomama državnih pravnih fakulteta, da zastari ;)

    • Bjegovic

      18:56 // 3. 10. 2016.

      Da se vise ne zajebavamo i pisemo,pod HITNO smeniti direktora i postaviti g.Marinkovica tj.Bojzija.Smatram da ce g.Marinkovic poboljsati rad svih zaposlenih,da ce se boriti kao Lav da imamo vise letova ka zanimljivim destinacijama,da nece primati radnike jer izgleda da i sada visak postoji.Najbitnije je to da g.Marinkovic ima drugare sirom sveta koji su jako uspesni u svojim profesijama i da ce ih ubediti da lete do Nisa a ne da dolaze svojim automobilima.Nema vise cekanja,,da se sazovu svi odbornici "da se Marinkovic sutra postavi za direktora,ispustio sam da govori savrseno engleski,ruski,pomalo nemacki,znaci i tu nema rasipanja para na razne prevodioce..

  • Rosuljac Nislija-Dragoljub Stamenkovic

    12:13 // 4. 10. 2016.

    Кажу ,да кад човек добије моћ ,прво изгуби памет. А " воља за моћ" му никада није недостајала.

    • Временска прогноза

      09:37 // 5. 10. 2016.

      Само ти немој да пишеш по овом форуму,никад ништа ниси радео ,само си се мајао по железницу,а кад си ушао у СРС па кад постаде функционер леле мајко,није могло да се прича са тобом.Шетао си градом само да те народ види.Драгољубе,Драгољубе знамо се и у нове и у старе гаће.Како си се уселио у стан код Тасине школе???.Само ти немој да се јављаш.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: