Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

03:16, 4. 10. 2010.

Niški aerodrom ostaje bez letova

Ako se do 15. oktobra ne reši deo finansijskih problema, biće obustavljeni svi letovi, prenose Večernje novosti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • eriol

    08:02 // 4. 10. 2010.

    Verovatno bi pomoglo da aerodrom vode stručnjaci a ne lokalni partijski kadrovi.

    Ali bez obzira kako gledali na vest grad Niš treba da i dalje subvencioniše letove i održi aerodrom dok situacija u južnoj Srbiji ne bude bolja (a to može potrajati) i aerodorom bude profitabilan.

  • Vladimir

    10:09 // 4. 10. 2010.

    Mirise na propagandni clanak. Naziv je pomalo zlonameran.
    Elem, Nis stoji bolje i od Rijeke i od Osijeka,ali Hrvatskoj nije palo na pamet da ne daje subvencije za ove aerodrome jer jednostavno zeli da ocuva svoje regije i da im sansu za ravnomerni razvoj. kod nas se dizanjem galame i strajkovim gleda unistiti i ono malo potencijala sto imamo....Ranije najave da ce aerodrom preci u potpunosti na budzet grada Nisa su dobre i ako je to jedina sansa da sacuvamo Nis na mapi Evrope, ja sam saglasan.

  • Dragana Licno

    12:24 // 4. 10. 2010.

    Aerodrom Turs treba detaljno ispitati!
    Letela sam na liniji Nis-Forli pet puta ove godine, i placala sam razlicite cene, od 50 do 100 evra za povratnu kartu.
    U sustini, i 100 evra nije mnogo, ali ako vec to grad placa (subvencionise), zasto da nase pare idu nekom iz Aerodrom Tursa, a pritom aerodrom da propada.

    U pocetku je sve lepo funkcionisalo, ali letos se dogodilo sledece:

    I avgustu sam otisla u Aerodrom Turs da kupim kartu i cena je bila za 80 evra u jednom pravcu! Rekli su nema jeftinijih, jeftinije su prodate. Naravno, koliko ima jeftinih a koliko skupih, sve je to poslovna tajna! Posto sam rezervisala tu kartu, posle dva dana, clan moje porodice je otisao u Aerodrom turs da kupi kartu u jednom pravcu, i oni su je prodali za 50 evra!

    Sve mi se cini da oni proizvoljno pricaju te cene, od prilike kako ocene kupca i ko im se kako svidi. Jer ako sam ja pre toga mogla da kupim skupu kartu, kako da je posle bilo jeftinih? I ako ja vec kupim skupu, cisto sumnjam da ce da me zovu da mi vrate taj visak.

    Posto nikad ne izdaju fiskalne racune, to im samo omogucava ovakve malverzacije. Licno sam htela da pozovem inspekciju povodom ovog slucaja, ali nisam imala vremena.

    Volela bih da gresim, ali cini mi se da neko iz Aerodrom tursa dva puta nedeljno za od 10 do 50 karata uzme oko 30 evra po karti, koje kasnije plati grad.....

  • ДуЛе

    14:11 // 4. 10. 2010.

    Велика штета!Град треба да учини све да спасе Аеродром и да га развија што више,да се уведу нове линије на пример за Беч и Немачку,јер тамо има пуно Срба.
    Жалосно је да Ниш и јужна Србија немају аеродром и летове!

  • zoki

    16:57 // 4. 10. 2010.

    JA MISLIM DA JE VREME DA SE JUZNE VESTI I OSTALI LOKALNI MEDIJI ODMAH UKLJUCE I LOBIRAJU DA SE POMOGNE NISKOM AERODROMU JER NAS ISTI SVRSTAVA NA MAPU MODERNIH GRADOVA.POMOGNITE DA ZAZIVI PETICIJA ZA OPSTANAK NISKOG AERODROMA I NEKA SE UKLJUCE I SVE STRANKE,VLADINE I NEVLADINE ORGANIZACIJE KAKO BI SE PROBUDILA SVEST ONIH KOJI ODLUCUJU.AKO GRAD NE MOZE DA POMOGNE UZ NASU POMOC SVIM RASPOLOZIVIM ARGUMENTIMA I PETICIJOM NA REPUBLIKU.NEKA ULOZE SREDSTVA PRVO U NISKI AERODROM PA ONDA NEKA PRAVE NOVE KAKO NAJAVLJUJU NA REPUBLICKOM NIVOU.NIJE BITNO KO VODI AERODROM BITNO JE DA U OVOM TRENUTKU ISTI OPSTANE.SADA MORAMO BITI SLOZNI.POZDRAV!

  • MILENA

    18:31 // 4. 10. 2010.

    Neka niski politicari pokazu koliko imaju uticaja na resorna ministarstva.Aerodrom je ispit za lokalnu vlast ali ne manji i za republicku

  • Marija

    10:50 // 5. 10. 2010.

    Da bi se izbegli problemi sa kupovinom preko aerodrom turas preporucujem sveim da karte kupuju preko interneta.

    Aerordrom turs ne nudi karte po povoljnijoj ceni u odnosu na Internet.
    Za letove Montenegro Airlinesa moguce je karte kupiti ili preko njihovog sajta ili preko bilo kog sajta za kupovinu karata. Cena je ista ili cak niza nego u Aerodrom tursu.

    Ja sam letela u septembru do Frankfurta za 176E (povratna karta) i to kupila kartu preko sajta www.lastminute.com
    Raspitala sam se za kartu i kod Aerordom tursa i na sajtu Montenegro airlines i ova varijanta od 176E mi je ispala najjeftinija.

    Jako je korisno kad imamo aerodrom u grau i nadam se da cemo uspeti da ga sacuvamo

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: