Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:51, 23. 10. 2021.

| Društvo

Niški "dostavljači" pokrenuli akciju za Banku dobročinstva [video]

Autor:M. Milojević KostićIzvor:Južne vesti
akcija
Niski dostavljači pokrenuli humanitarnu akciju

Nakon što je Borko Paunović, koji radi kao dostavljač, odlučio da honorar i bakšiš uplati u humanitarne svrhe, akciji su se pridružile i ostale kolege. Sada pozivaju i sugrađane da podrže akciju koja traje do 29. oktobra. Sav novac će nakon toga proslediti Banci dobročinstva, a odatle dalje za lečenje dece.

Ideja da odvoje deo zarade i pomognu onima koji sakupljaju novac za lečenje od Paunovića se proširila među onima koji rade sličan posao, pa je tako nastala akcija "Dostavljači iz Niša".

Ne postoji ogranicenje za prilog, može čovek dati i deset, može i 1.000 dinara, ko je koliko u mogućnosti. Bitan je zbir na kraju - kaže Paunović.

Sve je više zainteresovanih. Kako ne žele da prilikom dostave traže novac, akciju promovišu preko društvenih mreža, snimaju i postavljaju na Jutjub kanal.

Molim sve koji žele da pomognu, da podele ideju ili moj video material koji ću izbaciti u subotu 23. oktobra na jutjub kanalu "Paun” i predstaviti kako je izgledao taj prvi deo prikupljanja novca. Cilj mi je da se od tog videa u narednih 7 dana javi što više ljudi i priključi akciji - poručuje Paunović.

Na kraju akcije, sve što sakupe uplatiće Banci dobročinstva.

Dostavljači nisu jedini koji pomažu. Ispred Banke je u petak održan humanitarni bazar za lečenje sestara Natalije i Ive Bašović.

Niški "dostavljači" pokrenuli akciju za Banku dobročinstva

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sara Glogovac

    11:22 // 30. 10. 2021.

    Za nisku decu, a uplaceno je samo za jedno dete. Nije fer ako su skupljali za nisku decu da se uplati samo jednom detetu, i to mu nije hitno. Budite fer, raspodelite svoj deci, ili napisite u naslovu da se skupljalo za jedno dete. Bolje sami uplatite, nego sto dajete Banci dobrocinstva. Ona zena uopste nije fer. Raspitajte se malo kako rasporedjuje novac i sta radi.

  • Dejan

    10:05 // 23. 10. 2021.

    Lep gest, iako smatram da Glovo treba ukinuti.

    • Ivan

      14:58 // 23. 10. 2021.

      Ko da ga ukine?
      Da li si se zapitao ko drži Glovo,a ko je držao Donesi?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: