Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:22, 24. 10. 2018.

Niški gerilci “uselili” rode i majmune na kablove koji vise sa bandera

majmun visi sa kabla Majmun sa bananom visi sa kablova na banderi; foto: K. I.

Gnezda od kablova koja uglavnom "prave" kablovski operateri po Nišu, inspirisala su niške gerilce da u njih "usele" majmune i rode. Novom akcijom ova "tajna organizacija" želi da ukaže na problem bandera koje "napadaju" žice, a traže i odgovor na pitanje da li je to bezbedno za građane.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Sloba

    17:20 // 24. 10. 2018.

    Bravo. Ovo pitanje se stalno ignoriše, niti ko to zeli da ga postavi javno. Šta traze kablovi na banderama u sred grada? Svakodnevno, kome kako ztreba okači po jedan. Prvo ko to dozvoljava, drugo ako neko zeli da se bavi tim poslom zašto ne pristupi ozbiljno infrastrukturi nego samo ubira prihod a kablove ce još malo da krenu po drveću da kače.

    • Najzad

      21:32 // 24. 10. 2018.

      Prvo dozvoljava ministar Ljajic jer ne zna da to treba da sankcionise inspekcija za telekomunikacije koje u Nisu nema, drugo i onaj jadnik koji radi u Beogradu misli da se posao inspekcije obavlja u kancelariji dok pije kafu za zenom posto zajedno rade. Drugo taj ko se bavi tim poslom zasto bi mislio na to da li to nekom smeta jer zna da niko nece da ga kontrolise.

    • Dragan

      21:53 // 24. 10. 2018.

      7 evra po banderi mesečno.

  • Banderas, elektricar ne Antonio

    23:19 // 24. 10. 2018.

    Gradjani da uzmu stvar u svoje ruke i krenu da ozbiljnije pokazuju svoj stav, inicijative i zahteve, a ne da dele zute kartone ovim stetocinama.

  • Posmatrac

    22:27 // 24. 10. 2018.

    Ali- BRAVO!!! Mozda ce konacno svi ovi nekompetentni paraziti na vlasti i u foteljama poceti polako da se bude.... i da shvate da ako nisu kvalifikovani i kompetentni za odredjeno radno mesto- da tu ni ne pripadaju.

  • Zoki

    21:18 // 24. 10. 2018.

    A da li stvarno mislite da neko sme da postavi ovoliko kablova po stubovima koji su u vlasnistvu grada a da im to neko prvo nije dozvolio? Ko veruje u to, taj bas veruje u deda Mraza. Inace sve inspekcije i komunalne koje bi vas jurile za mnogo manje uzurpacije javne povrsine, ovde ne primecuju verovatno ni ove lepe rode koje su makar ulepsale ovaj sivi grad. Sve cestitke za ideju! Bravo!!

  • Ponosni građanin

    21:04 // 24. 10. 2018.

    Pitanje za gradonačelnika. ‚Turistička atrakcija.

  • dusan

    07:49 // 25. 10. 2018.

    Nesto na sta smo.mi navikli, gomila kablova iznad nas. A ljudi kad dodju iz novog sada ne mogu da veruju koliko ih i.a i uvek pitanje sto nisu stavljali podzemno...

  • Kriticar Vlasti

    10:40 // 25. 10. 2018.

    Konacno da dodje na red i problem kablova, treba to ispitati, jer je gotovo izvesno da se placa zakup bandera, neko uzima novac, a s druge strane grad postaje ruglo! Stanimo na put tome dok se jos vidi nebo na pesackom prelazu!

  • braca

    10:55 // 25. 10. 2018.

    Imam pitanje za nekog ko se vise razume u temu slicnu ovoj: zivim u zgradi a ispred terase mi landara koaksijalni kabl komsije sa prizemlja koji je gore ili okacio antenu ili "share-uje" kablovsku sa nekim. Em estetski ruzno, em me nije pitao, em svakog dana mi dodje da ga "precvikam".

    • Ouzo

      06:58 // 26. 10. 2018.

      Prvo ga upozori da pozove izvodjaca radova!Ako nece ili izvodjac dodje pa ne urade nista,cvikaj!

    • DrAgan

      22:11 // 26. 10. 2018.

      A koje je pitanje?

  • Verko

    10:53 // 25. 10. 2018.

    Kakva jukstapozicija, i Vučko i majmunče.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: