Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:00, 28. 8. 2023.

| Društvo

Niški milicioneri psuju građane od kojih primaju platu, Komunalna ćuti

Autor:Tamara Todorović, Milan ZirojevićIzvor:Južne vesti
Oko sokolovo (1)
"Oko sokolovo" oko "Čaira" pravilo pomenetnju; foto: JV / Ljubica Jocić

Društvenim mrežama kruži video snimak na kom se čuje kako se službenik Komunalne milicije verbalno obračunava sa jednom ženom, a kasnije i prolaznikom koji je stao na njenu stranu. Čoveku su zbog toga upućene i psovke od strane službenika, a dok iz Komunalne milicije ćute, niška javnost osudila je ovaj čin kako zbog nedoličnog ponašanja, tako i zbog činjenice da je zaposleni plaćen novcem građana. Iz Komunalne ćute o incidentu.

Uniforme i vozilo sa simbolima države i grada i iz njega psovanje. Juče tokom dana na jednoj od najpraćenijih stranica "nishnocu" osvanuo je snimak incidenta oko Sportskog centra "Čair" u kome je glavni akter službenik niške Komunalne milicije.

Na njemu se prvobitno vidi kako se komunalni milicioner za volanom "Oka sokolovog" višim tonom obraća ženi iz drugog automobila, raspravljajući o saobraćajnim pravilima.

Ipak, osoba koja je to objavila, tvrdi da ih je upravo službenik prekršio.

Da li ovo priliči jednom državnom službeniku Komunalne milicije? Naime, napropisno je pravio polukružno, a onda vređao ženu, koja se pravilno kretala iz jednosmerne ulice. Nakon toga je nastavio sa vređanjem prolaznika koji je stao na strani žene koja nije bila kriva - stoji u objavi.

Kako se može čuti na snimku (dostupan je onima koji prate stranicu), prolaznik je kroz provakaciju ukazao milicioneru da nije u pravu, na šta mu službenik nije ostao dužan.

  • Prolaznik: Vi ste stajali, ona je dala... Vi ste stajali, nemoj da se pravite budale.
  • Milicioner: Ti je**m mater ja tebi...
  • Prolaznik: Ako, ako psuj - čuje se na snimku.

Osoba koja je poslala video snimak u viber grupi "Levak policije Niš" je odmah potom blokirana od strane administratora, što je dodatno razbesnelo korisnike društvenih mreža, koji su osudili ovakvo ponašanje.

Nakon toga se oglasio i jedan od administratora koji je takođe osudio ponašanje službenika, uz objašnjenje da grupa ipak nije namenjena za plasiranje takvog sadržaja, što je ponovo izazvalo negativne komentare Nišlija.

Redakcija Južnih vesti upitala je Komunalnu miliciju za komentar na ovaj incident koji je privukao veliku pažnju javnosti, ali do objavljivanja ovog teksta, odgovori na pitanja nisu stigli.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Звончица

    18:51 // 30. 8. 2023.

    Па није ни чудо Сељачина тешка
    Сељак је Часно име
    Али он је Сељачина
    Доћи ће им крај

  • Sale

    05:52 // 30. 8. 2023.

    Kad uhapse sa ulice tkz odrasle koji koriste zene i decu za prosjacenje a ne da se druze;Kad budu sklanjali sa puta konje,"bizmismenska" auta;kad stanu u kraj bahatoj muzici do zore;bahatim vozacima i bicklistima na trotoaru i bahatim selcima sto bi da tuku koga stignu onda zasluzuju plate i postovanje. Inace ovako se "narodna"milicija uvek ponasala nije bitno koje na vlasti (skoro 80god).

  • Solomon

    22:03 // 29. 8. 2023.

    Komunalni milicajci treba da brinu o životinjama, da čuvaju ovce, koze i ostale životinjke a država im dala vlast da zajebavaju narod. Tu nešto nije uredu,odnosno smrdi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: