Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:31, 12. 11. 2020.

| Društvo

Niški odbornik poziva gradsku vlast da završi izgradnju Bulevara 

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Bulevar
Poziva gradsku vlast da završi započeto; foto: B. Jovanović

Da je trasa deonice nastavka izgradnje nekada Somborskog, a sada Bulevara svetog Pantelejmona u Nišu, zarasla u korov, tvrdi odbornik Branislav Jovanović, koji poziva gradsku vlast da ga završi do Bulevara Nikole Tesle, jer smatra da je reč o kapitalnoj investiciji i ključnoj saobraćajnici.

Uz fotografije deonice koja nije završena, odbornik koalicije "Niš moj grad" konstatuje da zabrinjava što se na toj trasi grade višespratnice, a da bulevar nije završen, pa zato napominje da gradske službe i novo rukovodstvo treba što pre da se uključe i spreče dalje kočenje izgradnje saobraćajnice, za koju kaže da je ključna za Niš.

Ogledalo lokalne vlasti u prethodnih osam godina upravo su saobraćajnice i bulevari koji nisu građeni stvarno, već su se čelnici grada slikali na „našminkanom“ asfaltu, a razvoj grada je potpuno zaustavljen - kaže Jovanović.

Ono što nije završeno je nastavak Bulevara svetog Pantelejmona, građanima poznatijeg kao Somborski, kako ga i Jovanović naziva, do Bulevara Nikole Tesle. Kaže da je posao nadležnima olakšan, jer ta deonica prolazi kroz pantelejsku kasarnu.

Uz saglasnost Vlade Republike Srbije bi taj bulevar mogao brzo da se završi, jer smo mi u našem mandatu završili najtežu deonicu tog bulevara. Radi se o kapitalnoj investiciji i završetku saobraćajnog prstena oko grada - zaključuje odbornik.

Jovanović takođe konstatuje da su građanima potrebni bulevari, a ne slikanje.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • triwun

    14:38 // 13. 11. 2020.

    Prioritet u gradu je završetak Somborskog bulevara i izgradnja kružnog toka na raskrsnici Knjaževačke ulice i bulevara Medijana .Posle vrlo "pametne " promene režima na semaforu stvaraju se ogromne gužve . A tu prolazi sav saobraćaj prema Zajčaru i izlaz na autoput E80 prema Beogradu ,Sofiji i Skoplju !

  • Kiki

    14:08 // 13. 11. 2020.

    Ne brinite, Somborski bul. biće završen veoma brzo ali tek pošto grad (čitaj selo) završi sa izmeštanjem pruge i izgradnju Šabanovog bul.

  • Okram

    07:58 // 13. 11. 2020.

    Verujte,gužve u našem gradu su ništa za gužve u Beogradu i Novom Sadu. Činjenica jeste da treba završiti započeto,ali kućeterina je na trasi novog bulevara ka mestu gde treba da se spoji sa bul.Nikole Tesle,to je enigma i nemoguće je naći rešenje...a kuća je tu sagrađena jer je neko to odobrio,a ko, to je lako utvrditi,pa molim JV da malo uključe istraživačko novinarstvo i objave ko i kako,hvala.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: