Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:58, 18. 8. 2016.

Niški stanari ponovo šetaju od Toplane do Gradske kuće

800x600-stanari21-foto-I.-P Stanari ne odustaju; foto: I. P.

Zato što su i dalje nezadovoljni poslovanjem Toplane i "Parking servisa", udruženi niški stanari opet organizuju protestnu šetnju u četvrtak u 18 sati. Pozvan i gradonačelnik Niša Darko Bulatović koji je pre dva dana učestvovao na njihovoj tribini.

 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Овца за шишање

    09:57 // 18. 8. 2016.

    Ево шетача против СНС нарикача и прелетача!

  • B

    10:23 // 18. 8. 2016.

    Vrana vrani oci ne vadi!

  • todor

    10:29 // 18. 8. 2016.

    Placamo porez i mi koji se grejemo na drva i oni koje toplana greje.Od nasih para korisnici daljinskog grejanja dobijaju popuste a mi...?

  • Павле И. Премовић

    10:45 // 18. 8. 2016.

    Протесујем.Морам да запазим, да на мом Филозофском и Природно-математичком факултету у Нишу за својих скоро 40 година врло запаженог наставног и научног рада нисам био предложен или, не дај Боже, изабран за продекана за науку иако сам деценијама без конкуренције и у наставном и научном раду био на та два факултета. То могу да потврде моји бивши студенти. То је историјски блам Универзитета у Нишу.

  • tarmiricmi

    11:32 // 18. 8. 2016.

    Grejanje je silom nametnuta obaveza svima, i onima koji je zele i onima koji to ne zele. Kada bi se ispostovao Zakon, bilo bi bolje, jer bi nezadovoljni odavno pobegli od toplanE i ne bi bilo protesta. Toplana opstaje samo zato sto silom naplacuje napucane racune pa i to nije dovoljno... Svim silama za svoja prava i protiv zla!!!

    • shaft

      14:49 // 18. 8. 2016.

      Nisam korisnik Toplane i dovijam se na razne nacine da obezbedim ogrev.Drva ne prodaju na rate,moram da platim da ih iseku,slazem ih,sami lozimo i iznosimo pepeo!Popravke i ciscenje,takodje.A ti,sedis kuci,zorom je neko ustao da ti zagreje stan,za grejnu instalaciju drugi brine,a placas(ako placas),godinu dana!I ne valja ti!Pa,ko ti je nametnuo grejanje,ako zivis u zgradi sa centralnim?

  • Daki

    11:35 // 18. 8. 2016.

    Vise nista zanimljivi a setnju ostavite za narednu kampanju! Tragično je to što vi nista ne znate ni o poslovanju toplane a kamo li o poslovanju parking servisa

    • ni jednom javnom preduzeću

      12:16 // 18. 8. 2016.

      PR nije potreban, a kamo li čitave novinarske redakcije koje vam uređuju interne novine. Nisu vam potrebni vozači, niti kafe kuvarice, a ni higijeničari, jer možete da sklopite ugovor sa firmom koja bi vam jednom nedeljno održavala radni prostor. Malo povedite računa da ne bi ste stvarali svinjac. Službeni automobii potrebni su isključivo terencima, jedan je dovoljan za direktora i administraciju.

    • sve poslove u gradu

      12:16 // 18. 8. 2016.

      administrativci mogu pešaka ili busom da završe. Ako može poslanik svakodnevno sopstvenim automobilom do Beograda, može i direktor po potrebi da sedne u sopstveni auto, jer imaju iste zarade, pa ako jedni mogu da plaćaju od zarade putarinu i održavenje sopstvenog automobila, mogu i ostali. Lekar sam sebi kuva kafu, nema razloga da se tako ne ponašaju i radnici u javnim preduzećima.

    • 250km od sopstvene kuhinje

      12:16 // 18. 8. 2016.

      poslanik izvadi pare i plati, po nabavnoj ceni, ono što je pojeo i popio, a u javnim preduzećima se kafa, sokovi, alkohol i kafanski ručkovi svaljuju na naša leđa. Vreme je da se prekine sa tom ružnom praksom, platite i vi što pojedete i popijete, a ne da pijete i prežderavate se na naš račun, kao Šojić "zbog preduzeće". Kada se nepotrebni troškovi ukinu neće niko tražiti da vam plate umanje.

    • u svim javnim preduzećima

      12:16 // 18. 8. 2016.

      trošite neumereno, pa otuda i potreba da podižete cenu vaše usluge. Javna preduzeća su osnovana da bi ste bili na usluzi korisnicima,ne da plaćamo bahanalije zaposlenih. Ako vam ne odgovara radno mesto na kome ćete profesionalno i odgovorno raditi, što Skupština stanara i nišlije očekuju, a vi raskinite ugovor u radu pa pokušajte da budete neodgovorni u privatnom sektoru, da vidite gde ćete stići.

  • PRPA, A?

    12:21 // 18. 8. 2016.

    Pred nezadovoljstvom naroda su svi prinudjeni da podviju rep.
    Konacno se vidi da ni SNS nije imun na sve to.
    Sve dok narod cuti, oni treniraju strogocu.
    Cim se narod pobuni, odmah menjaju pricu i ulizuju se narodu.
    Dobro bi bilo da svi izadjemo na protest i da vidimo kako ce onda politicari da odbiju neki zahtev.
    Trazimo smanjenje kadrova, smanjenje njihovih plata i stroge kazne za korupciju.

    • Nislijka

      00:37 // 19. 8. 2016.

      Nema nista od toga, to su price za malu decu. Mobing u javnom sektoru samo tako. Svi nezadovoljni niko nista ne sme da kaze.

  • Danka

    12:55 // 18. 8. 2016.

    Svaka čast,nema odustajanja

  • džimi karter

    13:06 // 18. 8. 2016.

    Šetači nemojte da pravite budale od sebe.Na zadnjim izborima ste izabrali vlast i opet Vam ne valjaju.U Vašim redovima je SNS. Na ovaj način samo hoćete da im dižete cenu."MONTIRANA ŠETNJA"!A onda izađe gradonačelnik i reši problem.PROVIDNO NEMA ŠTA.

  • Dragana

    20:43 // 18. 8. 2016.

    Нема одустајања. Сви на протест.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: