Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:35, 5. 12. 2022.

| Društvo

Niški studenti i srednjoškolci organizuju novogodišnju humanitarnu radionicu

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
novogodišnji ukrasi nova godina jelka KOSTA
Elektronski časopis "Bez limita" Filozofskog fakulteta sa učenicima ETŠ "Mija Stanimirović" organizuje humanitarnu radionicu; Ilustracija; A. Kostić

Učenici ETŠ “Mija Stanimirović” u saradnji sa časopisom "Bez limita" Filozofskog fakulteta u petak, 9. decembra, organizovaće humanitarnu radionicu na kojoj će izrađivati novogodišnje ukrase. Deo prodatih ukrasa, kako su naveli organizatori, biće namenjen za lečenje Natalije i Ive Bašović koje boluju od Fridrihove ataksije.

Lampion ukras nova godina KOSTA Deo novca od prodaje novogodišnjih ukrasa biće namenjen za lečenje Natalije i Ive Bašković; Ilustracija; foto: A. Kostić Studenti i srednjoškolci će na radionici “Daruj za život” pored novogodišnjih ukrasa i dekorisati medenjake, koji će biti namenjeni humanitarnoj prodaji. Sakupljeni novac, kako su najavili, biće namenjen onima kojima je najpotrebniji.

Praznici su vreme darivanja, a ima li značajnijeg dara od života? Vodeći se time, došli smo na ideju da organizujemo prazničnu radionicu na kojoj ćemo praviti novogodišnje ukrase i ukrašavati medenjake namenjene daljoj prodaji, kako bismo sakupili novac i pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija - kažu organizatori.

Deo novca od prodaje, kako su naveli, biće namenjen za lečenje Natalije i Ive Bašović, a ističu da će ukrase i medenjake proslediti i Humanitarnoj prodavnici u Nišu, gde će se sakupljati novac za najmlađe sugrađane koji je novac potreban za lečenje.

Humanitarna radionica “Daruj za život” treća je u nizu organizacija studenata Filozofoskog fakulteta, do sada, u saradnji sa srednjoškolcima organizovali su dve humanitarne akcije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: