Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:02, 11. 4. 2017.

Niški studenti usvojili dodatne zahteve na protestu "protiv diktature"

Protest Dušanova Spisak zahteva se širi; Foto: JV

Na devetom protestu, uglavnom mladih nezadovoljnih društveno-političkom situacijom u zemlji, Nišlije su se podsetile starih, ali i prihvatile nove zahteve demonstranata iz Beograda. Ostavka celog političkog vrha na čelu sa Aleksandrom Vučićem, smena članova RIK-a i REM-a, ali i revizija biračkog spiska, sloboda medija i departizacija institucija su na spisku zahteva, koji će, kako su najavili, pojačati i lokalnim problemima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • P. V.

    23:27 // 11. 4. 2017.

    Za Vučić je danas, tamo gde su ponovljeni izbori, glasalo većina izašlih birača. :)

  • kadar nevera

    00:24 // 12. 4. 2017.

    Dzaba hodate, Vucic osvojio vise na ponovljenim mestima nego 2.4 zbog cega i jelte protestvujete. I jos nesto, nije vam smetao kao premijer sa mnogo jacom politickom moci nego vam smeta sada kao predsednik koja je protokolarna "uloga". Nemate pojma koliko ispadate smesni i neka ste ponovo pobedjeni i to gle cuda na izborima na koje ste zaboravili da izadjete.

    • Tool

      10:13 // 12. 4. 2017.

      Nije osvojio vise,smanjila se izlaznost i tih 78% je manje od prethodnih 57%, ali to siljenje da pokaze kako je eto on osvojio ne znam koje brojeve glasača, kad ono za njega glasalo po 300 coveka jos radni dan je bio.

    • Blackburn

      10:59 // 12. 4. 2017.

      U strahu su velike oci!

  • Андријан Тасић

    08:27 // 12. 4. 2017.

    Свака част студентима и свима који их подржавају! Колико год нас сатанизовали полтронски медији и разни други облици моралне и интелектуалне наказности, најбољи међу нама су на улицама.
    Свакодневно подржавам нашу омладину на протестима и поносан сам на њих, њихову позитивну енергију и достојанствен начин на који држе лекцију из слободарства, демократије и културе. Захтеви су логични и коректни.

  • Radiša

    09:53 // 12. 4. 2017.

    Već je sredina aprila a česme i fontane u gradu još uvek ne rade. Apelujem na gradsku vlast da još koliko sutra pusti u rad česme. U suprotnom će se Udruženje Ljubitelja Česama i Fontana Grada Niša pridružiti protestima! Ima nas oko stotinak i nećemo stati dok se naši zahtevi ne ispune! Nema smisla bre više!

    • gradjanin

      12:00 // 12. 4. 2017.

      Već je sredina aprila , a gradske ulice su prepune rupa.Apelujem na gradsku vlast da jos koliko sutra krenu sa krpljenjem udarnih rupa. U suprotnom će se Udruženje ljubitelja automobila grada Nišapridružiti protestima. Ima nas oko 10.000 i nećemo stati dok se naši zahtevi ne ispune. Nema smisla bre više!

  • E deco moja...

    10:43 // 12. 4. 2017.

    ...potrosice vas kao sto su i nas 1998 godine ! Srecno !

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: