Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:17, 6. 12. 2011.

| Društvo

Niški taksista uhapšen na Kosovu

Autor:P.B. i M.S.Izvor:Južne vesti
taxi
foto: dj-media.net

Jedan taksista „Cool taksija“ uhapšen je sinoć na Kosovu kada je iz Niša prevozio dve ili tri osobe prema Gnjilanu, saznaju Južne vesti u Taksi asocijaciji Niša. Prema prvim informacijama od Dragana Stojimirovića, člana ove asocijacije, njegov kolega iz Cool taksija je prihvatio vožnju mušterija preko dispečarskog centra, a potom se sa njima u crvenoj Opel astri uputio ka Kosovu.

U Nišu su se sinoć raspredale mnoge zastrašujuće priče kao da je kidnapovan, ali se tokom noći on javio svojoj porodici kada se doznalo da je uhapšen od regularnih snaga reda.

Ipak, Južne vesti do sada nisu saznale ko je uhapsio niškog taksistu, a pretpostavlja se da je pritvoren zbog sumnje u krivična dela svojih mušterija, pa je zajedno s njima priveden. Po gradu se prepričava da je, navodno u jednoj od mušterijinih torbi nađena velika svota novca, ali to je za sada nepotvrđeno.

Niškoj policiji za sada niko nije prijavio nestanak taksiste. Ukoliko je uhapšen, onda to nije u nadležnosti Policijske uprave Niš.

- Vozilo je navodno naručio neko iz naselja Broj 6. Ako je neko i bio u tom automobilu kriminogena ličnost, onda to naš kolega nije bio jer je prihvatio poziv preko centrale - kaže nam Stojimirović.

U firmi "Cool taksi" kažu da je najbitnije da su mu dozvolili da se javi porodici, a da bez detalja o ovom slučaju, ne mogu ništa zvanično da saopšte.

- Mi ne možemo da pretresamo prtljag svojih mušterija. On je navodno prihvatio da vozi ljude do Merdara, a zašto je prihvatio da nastavi dalje, to za sada ne možemo da znamo. Ubuduće ćemo pred svaku takvu vangradsku vožnju da tražimo broj lične karte mušterije - rekli su nam u "Cool taksiju".

Prema nezvaničnim informacijama neko je zvao i tražio taksistu koji će za 200 evra da ga vozi do Kosova. Jedan taksista je odbio uz obrazloženje da mu auto nesiguran, da bi taksista sa crvenim Opelom, prihvatio.

Nebojša Petković, šef opšteg kriminaliteta u Policijskoj upravi Niš rekao je danas na redovnoj konferenciji za novinare da je supruga taksiste prijavila nestanak 4. decembra.

- Posle prijave mi smo ušli u trag taksisti. On nije otet, znamo gde se nalazi i to smo preneli porodici, a sada je dobro - rekao je Petković.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: