Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:33, 4. 10. 2019.

| Društvo

Niški taksisti pridružuju se protestu od naredne nedelje

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
taksi
Taksisti će izaći u sredu u 12 sati na niške ulice; foto: ilustracija/ flickr - BluNew.org

Da bi podržali beogradske kolege, ali i da bi ukazali na niška udruženja koja, kako kažu, ne prijavljuju radnike i ponašaju se kao nelojalna konkurencija, u sredu 9. oktobra u 12 sati izaći će u protestnu vožnju ulicama i niški taksisti.

Već 5 dana beogradski taksisti “okupiraju” i blokiraju ulice, nezadovoljni postojanjem Car Go-a. Njima će se, kako kaže Dragan Spasić iz “Duga taksija”, pridružiti i Nišlije.

Pored podrške kolegama iz prestonice, kaže Spasić, razlog za izlazak na ulice je i to što nekoliko niških udruženja ne prijavljuje radnike.

U Nišu ima mnogo nelegalnih taksi udruženja koja ne prijavljuju radnike, rade bez taksi dozvola. Međutim, niko neće da ih pogleda, da ih proveri, da reaguje - kaže Spasić.

On dodaje da će protesna vožnja najverovatnije biti na potezu od “Zone 2” na Bulevaru Nemanjića, pa do Trga kralja Aleksandra.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mirko Lazic

    18:04 // 6. 10. 2019.

    Strajkuju taksisti protiv rada na crno.... Protiv kog strajkujete, bagro, protiv sebe, kad svako udruzenje ima bar polovinu neprijavljenih vozaca? Svi oni koji rade nocu su neprijavljeni i rade na crno, jer inspekcija ne radi nocu..
    Prvo ocistite svoja udruzenja od napusenih, tetoviranih po vratovima, osudjivanih i seksualnih manijaka pa onda sve ostalo.

  • Dexa

    22:42 // 5. 10. 2019.

    Ne pamtim kada sam pročitao ovoliko poganih komentara na jednom mestu.
    Kao da su ih kucali SNS botovi...

  • Naissus

    18:29 // 5. 10. 2019.

    Nacitah se gluposti za ceo zivot. Mnogi pisu samo da bi nesto rekli a ne razmisljaju o tome sto govore. Sve sto vas kopka nalazi se u tekstu teme na koju komentarisete a da je prethodno niste ni procitali.

    Sto se tice neregistrovanih taksi sluzbi u gradu (neko gore pomenu), jedini koji rade na divljaka u Nisu su oni kod aerodroma I oni kod autobuske I to vec I gradski vrapci znaju ...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: