Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:46, 7. 11. 2023.

| Društvo

Niški upravnici zgrada kažu da najbolje funkcionišu sa "Toplanom"

Autor:Sonja VidojkovićIzvor:Južne vesti
Toplana Niš
Kažu da u odnosu na druga preduzeća, dobro sarađuju; foto: Lj. Jocić

Saradnja između profesionalnih upravnika i Gradske Toplane je na visokom nivou, na najboljem nivou u odnosu na sva druga preduzeća, smatra predsednik niških upravnika Peđa Dimitrijević. Problemi građana sa grejanjem rešeni su na početku sezone pa se sada stanari uglavnom žale, kako kaže direktor Toplane Predrag Milačić, da im je "previše toplo ili hladno".

IMG-abc074a564cf2fe67990364ee95d3beb-V (1) "Vrlo brzo rešavaju probleme"; foto: S. V. Kada građani prijave kvar ili neki drugi problem upravniku, oni se, kažu, trude da odmah reaguju, kontaktiraju nadležne i što pre reše problem. Predsednik sekcije profesionalnih upravnika Peđa Dimitrijević ističe da on i njegove kolege u tom procesu najbolje funkcionišu sa Toplanom.

Saradnja između profesionalnih upravnika i Gradske Toplane je na visokom nivou, mogu da kažem na najboljem nivou u odnosu na sva druga preduzeća. Oni imaju reonske majstore koji sa nama kontaktiraju, uvek su raspoložni da saslušaju naše probleme, vrlo brzo ih rešavaju i zaista nemamo nikakve zamerke - kaže Dimitrijević.

IMG-f5a120648dace74cf2bfaf7a45ef7011-V Čelnici toplane održali sastanak sa upravnicima stambenih zajednica; foto: S. V. Najviše problema građani su prijavljivali na početku grejne sezone, ali nije bilo većih havarija koje bi otežale isporuku toplotne energije, kaže direktor Toplane Predrag Milačić. Na sastanku sa profesionalnim upravnicima, složio se da zajedno dobro funkcionišu i istakao da će i dalje biti otvoreni za saradnju.

Organizovani smo da imamo reonske kontrolore i upravnike koji su, da kažemo, neka vrsta oficira za vezu između korisnika daljinskog grejanja, odnosno stanara, i nas u Toplani. Izuzetno smo zadovoljni saradnjom sa upravnicima, zahvaljujući njima imamo bolju komunikaciju sa stanarima i brzo smo rešili probleme u samom startu sezone. Sada već kreću pozivi da je nekome mnogo toplo ili mnogo hladno - ističe Milačić.

Gradska Toplana u Nišu ima preko 30.600 korisnika stambenog prostora, 550 podstanica za zgrade i "greje" preko 1.000 zgrada.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • ČEDO MIRA

    21:03 // 22. 11. 2023.

    UPRAVNICI ZGRADA! Najveća prevara uz državnu pomoć.Ništa im ne možete ako se prepustite njihovom muljanju.Obiđite stanare pa čujte muke.A ko su "upavnici"? Penzioneri vojni,DOS funkcioneri, bivši,sada uvlakači SNS, lopuže! Stanari neznaju gde troše njihov novac. Glavni perači para su im iz Brzog broda, Naselja 9.maj itd. Imam dokaze!

  • Predrag Cvetanović

    21:34 // 7. 11. 2023.

    Iz mog iskustva kao da su na platnom spisku Toplane !

  • Mirjana Anastasijević

    20:17 // 7. 11. 2023.

    Saradnja je fantastična ja dok nisam dala odkaz sam sve uredno vodila i imam jako lepa iskustva sa svim institucijama.Verujem i da moj zamenik koji jecdosao samoinicijativno na mesto upravnika zgrade lepo saradjuje.Svuda ga ima

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: