Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:08, 18. 5. 2018.

Niškim borcima obećano da će za 6 meseci dobiti socijalne karte

borci rata Kada dobiju socijalne karte proceniće se koje će privilegije dobiti; foto: JV/J. A.

Borci rata 1999. godine su dobili obećanje od gradske vlasti u Nišu da će u narednih 6 meseci biti napravljene socijalne karte, koje će pokazati koje privilegije svako od njih treba da dobije - popuste za komunalije, besplatno lečenje ili gradski prevoz.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Danko

    13:26 // 19. 5. 2018.

    Kad urade te socijalne karte,jasno ce se videti ko su bili mobilisani ucesnici u ratu!Tu ce ogromna vecina biti nezaposljena sirotinja,seljaci,radnici ,koji su i dan danas socijalno ugrozeni ,prevareni i zaboravljeni!A mamini i tatini sinovi,politicari i drzavni sluzbenici,takozvane velike patriote,nece se naci na tim spiskovima,osim ako ne bude (a nece je biti) neke vece koristi za njih!

  • Smuk

    14:33 // 20. 5. 2018.

    Što neko reče u svom komentaru -"mrvice" ! Opet ih ima pre...veslaju ! Da li sa svim ti "popustima", "karticama" i ostalim glupostima, mogu da plate struju, grejanje, porez , itd a nemaju prebijeni dinar u džepu !
    Pare im dajte a ne "popuste i olakšice", aman ! Pare be , pare im trebaju , shvatate li be vi , u "vlasti" , imate li ak'l /pamet/ ? Mada , lako je prevariti naš narod.

  • Misa Nastic

    17:34 // 12. 8. 2018.

    Vas clan valjevo pozdrava vasam

  • Milan

    17:08 // 18. 5. 2018.

    Interesuje me kakve veze ima Milosevic sa niskim borcima,koliko znam je kursumlicanin

    • dejan velickovic

      19:52 // 18. 5. 2018.

      Jeste, Milosevic je iz Kursumlije i on je bio vodja protesta boraca Toplickog okruga i njegovom zaslugom su naplatili ratne dnevnice. Sada je svedok na svim sudjenjima za naplatu istih sirom cele Srbije. On je predsednik Gvozdenog puka Srbije, ciji smo mi ogranak u Nisu.

  • Goca

    04:52 // 19. 5. 2018.

    Sramota!To su samo mrvice.Ti ljudi su heroji samim tim sto su ucestvovali u ratu,i trebalo bi da im se oduzimo mnogo vise.Ali,da se ceka 19 godina za nekakve soc.karte(po meni te karte su ponizavajuce)to je necuveno.Medjutim,sve to ima smisla ako se gleda iz ugla propagande protiv rodoljublja.Na njihovom primeru je pokazano da ako se neko bori za svoju zemlju taj ce biti kaznjen,

  • Aperkat

    07:16 // 19. 5. 2018.

    Oce,oce,ova vlast sta obeca to i uradi i to pre vremena!Samo da damo aereodrum i da se vecnici ubace u jkp,pa godisnji odmori...
    Bice,bice.

  • Ivana

    11:49 // 19. 5. 2018.

    Zanima me šta se dešava sa porodicom učesnika u ratu koji je u međuvremenu preminuo. Imamo li i mi neka prava kao njihovi naslednici i kome da se obratimo?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: