Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:27, 24. 12. 2015.

Niškim medijima bitniji koncert Vodovoda od protesta novinara

pozoriste Slika novinarskog protesta obišla region; foto: Saša Đorđević

Dok se slika niških novinara koji protestuju tražeći smenu ministra Gašića ispred Narodnog pozorišta našla i na inostranim sajtovima, ovaj skup nisu zabeležile kamere nijedne od četiri lokalne televizije, koje su inače ocenjene kao bliske SNS-u. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dr.Pravdić

    13:05 // 24. 12. 2015.

    Vitko ne pravi se naivan!?Fora je u tome što više od polovine sredstava iz budžeta namenjenih informisanju ide medijima u tvom vlasništvu!!Sve se plašim da će "oslobođeni"mediji biti nezavisni i objektivni,malo sutra.Tako da tu priču ne možeš ni ti niti Ostojićka da prodajete više!!!

  • Nišlija

    17:37 // 24. 12. 2015.

    Mislim da je vreme da novinari pokrenu veliki protest koji će krenuti iz Niša.

  • Marija

    19:35 // 24. 12. 2015.

    Svaka čast JV što su skrenule pažnju na ovaj problem! SNS je obezbedio vladavinu za dugi niz godna kupovinom medija. Ono što ne objave mediji nije se ni dogodilo.

  • nemanja

    21:31 // 24. 12. 2015.

    hahah najaci je Nikola Panic iz Bum radio ciji je portal 018 , a izvestaji na tom portalu samo sns aktivnosti , nije to portal 018 nego portal sns-a Nis, i to se finasira iz para gradjana to je to...a ti natode cuti i glasaj sns kad nemas kog drugog na zalost....sami smo krivi

    • Niko

      09:14 // 25. 12. 2015.

      Sta smo hteli to smo i dobili. Eto ti ko je kadar u trecem najvecem gradu u drzavi. Nikola Panic!!? Njegovo ime izgovaram kad hocu da izvredjam nekog. On je predsednik mesnog odbora Palilula, vlasnik medija, radija... On je magnat bre, tajkun jos malo!! Ej moj Nišu šta si doziveo.
      Ko glasa za SNS sada na lokalnim izborima, taj ne voli svoju decu, jer im ostavlja grad koji ce ovakvi da vode..

  • Niko

    09:17 // 25. 12. 2015.

    ...Nišlije probudite se i nemojte da dozvolite vašim babama i dedama da izadju na glasanje, zadrzite ih nekako taj dan u kuci. To je Vaš istorijski zadatak da nam deci ne bi otimali imovinu sudski uterivaci dugova!!
    Na zalost i nema za koga da se glasa jer je sistem isti za sve, samo se promeni ime partije i opet isto. Jedino resenje je neka opcija koju ne cine politicari, nego neki pokret...

  • Niko

    09:21 // 25. 12. 2015.

    ..Neki pokret je jedino resenje.Ekonomski, gradjanski...nebitno. Neko ko ce doci i pohapsiti sve politicare koji vrse vlast od 1990. do 2015. Moja opcija je ekonomski pokret Branka Dragasa, koji nudi ovo i jos mnoga radikalnija resenja u borbi protiv svih politicara. Ako bude izaso na izbore glasam za njega ili profesora Djokicu Jovanovica kao alternativu sa njegovim gradjanskim pokretom.Budite se

    • anonymous

      14:26 // 29. 12. 2015.

      A zašto ne za pokret Dosta Je Bilo? Da li ste upoznati sa Sašom Radulovićem i onim za šta se on zalaže?

  • Spas Srbiji

    14:34 // 25. 12. 2015.

    Ljudi moji, Srbiji kao i Nišu treba sloga i jedinstvo, a ne ovo večito pozivanje na poklič.Urazumite se i počnite da mislite, radite, plaćajte porez i budite čistog srca eeee tako ćemo ostvariti promenu na bolje bićemo jaki i uspešni (za promenu).

    • Spasa nam nema propasti necemo

      21:33 // 25. 12. 2015.

      Ja svoj porez placam, kao i milioni drugih. Ali sta cemo za Zeljka Mitrovica, Dragana Tomica i druge?

  • tranzicija

    00:10 // 26. 12. 2015.

    Mnogo veci problem od Gasica je sam Vodovod a jos mnoga komunalna preduzeca i drzavne firme u Srbiji,koja su uhlebila desetine hiljade neradnika sa izmisljenim radnim mestima ali sa vrlo dobrim platama.Prosecna neto plata u javnom sektoru je 50 hiljada pa izracunajte koliko drzava baca para svako meseca za tezak nerad...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: