Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:15, 17. 7. 2020.

| Društvo

Nišlija apeluje da se isrctaju parking-mesta u delu Vrežinskog bulevara da bi bilo mesta i za pešake

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
parkiranje Knjaževačka
Zbog parkiranih automobila na trotoaru nema mesta za pešake; foto: čitalac

Da zbog parkiranih automobila u delu Vrežinskog bulevara u Nišu na trotoaru ne ostaje dovoljno mesta za pešake, piše čitalac preko aplikacije "Prijavi problem", a njegov apel je da se iscrtaju parking-mesta kao što je to učinjeno sa druge strane ulice i time reši problem.

Problem na koji Nišlija ukazuje je parkiranje na trotoaru na Vrežinskom bulevaru, od raskrsnice ka Matejevcu prema Donjoj Vrežini.

Sa desne strane su, kako opisuje, automobili parkirani ukoso, te zauzimaju skoro 90 % trotoara. Zato je samo manji deo ostao pešacima i prolaz je otežan.

Zamolio bih da se iscrtaju parking-mesta kao na trotoaru preko puta, tako da se automobili parkiraju paralelno sa ulicom, i onda bi preostalo verovatno 1,5 m za prolaz pešaka - apeluje Nišlija.

Njegov predlog je da i sa desne strane ovog dela ulice budu obeležena mesta za parkiranje kao preko puta, jer će to rešiti ovaj problem.

Ovaj tekst je nastao zahvaljujući građanima koji su preko naše stranice Prijavi problem prijavili probleme u svom gradu. Pozivamo vas da i vi budete aktivni građani i prijavite probleme koje primetite.

Problem je moguće prijaviti i preko naših Android i iOS aplikacija.

Video uputstvo za prijavljivanje problema iz aplikacija za mobilne telefone se nalazi ovde.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Naissus

    18:26 // 18. 7. 2020.

    Nikakve linije tu ne pomazu. Jedino kaznjavanjem mogu se postici neki rezultati a oni koji bi trebalo da sklanjaju vozila koja se parkiraju tamo gde ne treba, oni radije love AL, PK, VR, SC, ... po gradu

  • Miloš Bošković

    11:10 // 17. 7. 2020.

    Saobraćaj u celoj zemlji je u haosu. Kako u vožnji, tako u parkiranju. I najgore od svega je što smo mi to prihvatili za normalno i niko se posebno ne buni, niti političari vide to kao nešto što treba da se rešava.

    A problem sa parkingom će tek da eskalira - gustina naseljenosti je sve veća, a širina ulica je ista. Treba napasti problem pre nego što nastane, ali nema ništa od toga.

  • čekaj, čekaj..

    10:52 // 17. 7. 2020.

    naivno je misliti da će crtanje nekakvih linija sprečiti bahato parkiranje. Parkira se kako ko stigne i na mestima za hendikepirane - tamo gde je tako iscrtano, pa ništa!

    • Ouzo

      19:13 // 17. 7. 2020.

      ...jer logika dosljaka je - sta me briga, moje dete je veliko i ne vozi se decijim kolicima a i nemam nikog blizeg svog da je invalid !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: