Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:05, 30. 6. 2018.

Nišlija koji prodaje bubreg da plati struju: Muka i očaj me naterali

struja Preko bubrega do struje; foto: A. K.

Zbog duga od 174.000 dinara, za koji kaže da je izmišljen, Nišlija Stojadin Mitić sa Ledene Stene odlučio da proda bubreg. Bez struje i sa bolesnom ženom, oglasio je prodaju preko društvenih mreža, a navodi da je najveća ponuda koju je dobio 6.000 evra. Iz Elektoprivrede Srbije kažu da je sve urađeno po zakonu i da je Mitić više puta otkriven u krađi struje.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Smuk

    19:04 // 30. 6. 2018.

    Šta li će da proda Bata "Drvar" za dug EPS-u od 1.000.000 dinara ? Plus i što je "pozajmljivao" struju !

    • veljko

      23:01 // 30. 6. 2018.

      Mozak sigurno nece...

  • vidiš ti tu nelogičnost

    20:21 // 30. 6. 2018.

    živ čovek malo vredi, a na delove do milion na crnom tržištu

  • Jova

    16:00 // 1. 7. 2018.

    Da je je nelegalno i kradja struje ako se sam prikačiš posle isključenja a da iz distribucije nisu imali sudsko rešenje a nikad ga nemaju. Veće je krivično delo to isključenje jer se ugrožavaju životi ljudi nego ovo drugo. Dokle više zamena teza i laganje naroda. Elektrodistribucija radi mimo zakona i mi svi trpimo. Ako nam je sve!
    AV AV

  • Peki

    10:12 // 1. 7. 2018.

    Ali je zato Bratislav mogao da krade struju i dogura do presednika opstine Pantelej.

    • Milisav

      08:53 // 2. 7. 2018.

      Pitam ovom prilikom JV. da li je pomenuti predsednik Opštine krao struju ili ne. Ako je krao da li je procesuiran? Ako nije, da li je on tužio sve koji su iznosili neistinu ?

  • Borovo

    22:39 // 30. 6. 2018.

    A industriji obuće Beograd oprostise milionske dugove,kakav apsurd.

    • dzoni

      22:01 // 5. 11. 2018.

      I Niškoj televiziji da je kupi njihov pulen i ostalim televizijama i

  • Mara

    15:45 // 1. 7. 2018.

    Dokle smo došli. Strasno

  • Čapa iz sokaka

    18:11 // 30. 6. 2018.

    Ima mnogo delatnijeg, poštenijeg, ozbiljnijeg i tvrđeg načina da se stane na put kabadahiluku nenarodne vlasti i njenih pljačkaških tzv. javnih preduzeća od prodavanja bubrega, sakaćenja prstiju, štrajkova glađu... Postoji za to samo jedan nužni uslov - solidarnost građanstva.

  • suludo

    20:17 // 30. 6. 2018.

    kako dug individualnog korisnika može da bude preko 300.000 dinara?

    struja je osnovno ljudsko pravo i za osteljive kategorije mora da bude besplatna

  • Mara

    21:21 // 30. 6. 2018.

    Strasno i žalosno dokle smo dosli

  • Nikola

    23:22 // 30. 6. 2018.

    Kako da ne?! Bas bih voleo da mu ponudi neko paru za bubreg i da od toga plati struju... foliranti koji skrecu paznju na sebe...

    • ELVIN PAVKOVIC

      09:52 // 2. 7. 2018.

      Evo i ja sam jedan od foliranata kojima je skinuto brojilo.Zahvalio bih ti ako bi ponudio jetru mojoj bolesnoj zeni koja ima CIROZU iste .Za rak grlica materice koji je imala nema potrebe da se trudis SPRZEN JE .Jedino ako mozes da nam platis operaciju butne kosti da ne bi vise imala kracu nogu.Unapred zahvalan

  • Realno

    09:02 // 2. 7. 2018.

    Jer sud je sud, a dug je dug !!!

  • Milisav

    09:29 // 1. 7. 2018.

    Tri priče, jedne muka. U svakoj pomalo istine, u svakoj pomalo inata. A, muka ostaje. Bubrezi, priča za sebe. Koliko tragična, i u prvi mah posledica beznađa, toliko provokativna i skockana, reklo bi se od nekoga upućenijeg, jer cena tog ogana je mnogo, višestruko veća. U svakom slučaju želim dobro toj porodici, da čuvaju zdravlje, a struja će se rešiti.

  • DR RAKSHAN

    08:15 // 18. 12. 2019.

    Jeste li u financijskoj krizi, trebate li novca za bolji životni standard, jeste li u dugovima i želite prodati bubreg za novac danas nas posjetite i ostvarit ćemo taj vaš san da se obistini, kupimo jedan bubreg za 600 000 USD ! Tražite li priliku da promijenite razinu, oslobodite se dugova i kažete ne siromaštvu, tražite li financijski proboj, tražite li sredstva za otplatu najma zajma i rješavan

  • P. V.

    23:19 // 1. 7. 2018.

    Da sam ja godinama, i pošto me više puta ulove u krađi, krala struju a da nijednom nisam platila dug, mene bi niška ED tužila, morala bih da platim sve sudske troškove i morala bih i u zatvor a tog čoveku su tolerisali i krađu i neplaćanje struje, pa se on ohrabrio i nastavio da struju krade i da dug ne plaća a kada je doterao carado duvara i da konačno plati dug, on javno glumi jadno nevinašce.

  • GREAT ILLUMINATI ORDER 666

    23:32 // 23. 8. 2019.

    Pozdrav iz VELIKE NARUDŽBE ILLUMINATI Sjedinjenim Državama i cijelom svijetu, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu ILLUMINATI NALOGA gdje možete oporaviti izgubljene snove, a također i gdje možete ugledati svjetlost bogatstva i sreće bez bilo koja žrtva krvi. I tokom godina imamo svjetske vođe, MILIJUNARE, milijardere, naučnike, SUPERSTARE i sva djela života, dobrodošli ste u svijet u

  • GREAT ILLUMINATI ORDER

    09:42 // 20. 3. 2019.

    Pozdrav od velikog poretka iluminata u jedinstvenu državu i širom sveta, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu Iluminata gde možete oporaviti svoje izgubljene snove, kao i gde možete videti svetlo bogatstva i sreće bez ikakve krvne žrtve. I mi takođe plaćamo sumu od 550.000 USD da pozdravimo sve nove članove kada se pridruže bratstvu, kao i kući po izboru i lokaciji sa investicijama, z

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: