Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:16, 2. 8. 2013.

| Društvo

Nišlija naslutio “Er Srbiju”

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
airsrbija.jpg
airsrbija.com

Uroš Tošić iz Niša još pre tri godine kupio je internet domen airsrbija.com. Poseta ovom sajtu od juče drastično uvećana.

Do sada je Tošićev sajt imao 300 do 400 poseta dnevno, a nakon formiranja nove avio kompanije “Air Serbia” te brojke su postale prošlost.

- Posle svih ovih vesti o kupovini JAT-a poseta je samo juče bila preko 6.000 - priča Tošić.

Zanimljivo je da je Tošić ovu internet adresu kupio još 2010. godine, kao da je slutio da jednog dana možda Srbija i dobije svoju avio kompaniju.

- Osnovna ideja mi je bila da kupim domen airserbia.com baš kako je naša nova kompanija i dobila ime. Ipak, u tom trenutku taj domen je bio zauzet, pa sam se odlučio za “domaću verziju”. Iako nije zvanični i moj sajt je povećao posetu - kaže Tošić.

tosic Uroš Tošić, arhivska fotografijaInače, airsrbija.com je sajt za prodaju i rezervaciju avio karata. Tu svoju reklamu, ponude i redove letenja mogu da objave svetske avio kompanije, a dostupan je i spisak turističkih agencija i aerodroma.

Tošić ne očekuje da svoj domen može da proda Etihadu, osnivaču nove srpske avio kompanije, jer kako kaže, jedno slovo čini razliku. Ipak, i pored uvećane posete, ostaje nada da će Etihad jednog dana okrenuti njegov broj telefona i pitati za cenu. 

Podsetimo, u Beogradu je juče potpisan ugovor prema kojem avio kompanija iz Abu Dabija kupuje 49 odsto JAT-a i zajedno sa Vladom Srbije formira novu kompaniju “Air Serbia”.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • he he he

    17:50 // 3. 8. 2013.

    Evo bas trcim da letim,i do sad sam leteo pa cu sad kod ovog da kupujem karte...

  • meraklija obren

    14:56 // 3. 8. 2013.

    Predlazem decku kad se namlati s pare da ulozi u radnicki!

  • darko

    14:49 // 3. 8. 2013.

    Sultan Uros al bin Tosic ;-)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: