Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:42, 28. 5. 2015.

Nišlije bi da kupe NTV, direktor se boji da je kasno

Ntv.jpg Grad prestaje da finansira Nišku televiziju 30. juna

Oko mesec dana pre nego što će Grad Niš prestati da finansira Nišku televiziju, grupa građana, koja će dobiti status udruženja, pokrenula je ideju da ovu televiziju otkupe Nišlije. U ovoj televiziji kažu da za ovu ideju ima premalo vremena.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • hm

    16:15 // 28. 5. 2015.

    Niska televizija kosta 62000e?!? Jel to neka zajebancija?

  • Putin

    16:49 // 28. 5. 2015.

    Ideja je odlicna, samo primeniti model fondacije.

  • shaft

    16:58 // 28. 5. 2015.

    Imaju li zaposljeni sindikat{e}?Zasto direktor,koji je partijski postavljen,ne bude energicniji,kazu da je sebi obezbedio posao?Kosticu,ne pali se,lako je sa Toplanom,ovde su veliki "igraci" u pitanju

  • shaft

    17:02 // 28. 5. 2015.

    ...Kada su JV bile napadane,ne cusmo od NTV-a ni rec kolegijalne solidarnosti!Petko nisavac je sve objasnio u kolumni,mozemo da se batrgamo do mile volje.

  • bx

    17:17 // 28. 5. 2015.

    Perisic je unistio grad,sve cega se dotakne.

  • Sai Baba

    20:58 // 28. 5. 2015.

    Navedite mi, bar, jedan primer u Evropi gde je takav model "reginalnog javnog servisa".A kako će organizovati da prikupe novac u tako kratkom roku?I šta posle, opet prikupljati za plate, investicije..

    • Dexter

      00:35 // 29. 5. 2015.

      Tako je. Ovakvi javni servisi pokazali su se kao leglo korupcije i vreme je da nestanu. A Kostić očito pokušava da udruženje koje još nije ni registrovano koristi kao sopstvenu ulaznicu u politiku.

  • Miroslav Krstic

    21:00 // 28. 5. 2015.

    Kao predsednik Sindikata SZROV SRBIJA imam predlog da se sprovede akcija uplate po 200 RSD(minimum) SMS-om gradjana Nisa i okoline i da budu deonicari Nove NTV.Od 50.000 gradjana 10 miliona RSD.

  • Prevara u najavi

    21:39 // 28. 5. 2015.

    Ta akcija nema podršku nišlija ! Jedino ako neki "nepoznati" donator(i) ne uplati veću sumu i tako bude "nepoznati vlasnik" televizije svih građana Niša !? Lepa zamisao za mućku !

  • Mehmed

    22:46 // 28. 5. 2015.

    Ja ne bih dao ni jedan dinar za ovo sto zovu televizijom, za ovo sto informise samo clanove SNS, za ovo sto zaposljava duplo vise radnika nego sto treba. Ja sam za gasenje.

  • Zoki

    08:25 // 29. 5. 2015.

    Mediji nemaju perspektivu u Srbiji. Ako NTV otkupe građani to neće biti javni servis, jer se neće finansirati iz bužeta. Radio Niš je ugasio Zoran Živković, a NTV Zoran Perišić.
    Slučajno su imenjaci.

    • Zoran

      09:44 // 29. 5. 2015.

      Kada je to Z.Živković ugasio Radio Niš?

  • Pametnjaković

    11:36 // 29. 5. 2015.

    Pazite Vi što kupujete. 80 radnika x minimum 50000 din.bruto, plus struja, telefon, RRA takse, tanjug, grejanje, zakup, benzin, itd itd. Dakle CCA 50 miliona godišnje. Treba to da se zaradi???

  • pera jovic

    08:42 // 17. 6. 2015.

    Iskljucivo vas gledam jer kod vas je sve cirlicaHVALAVAM STO OVAKO NESEBICNO BRAITE CIRLICU od svih natpisa sto idu preko tv pa dsve oko vase zgrade sama cirlica samo tako nastavite

  • nis

    19:23 // 3. 7. 2015.

    NTV je godinama prikazivao funkcionere Nisa pa zasto bi gradani spasavali ovu kucu?Prikazuju Jonica sa unukom kao super deku dok ih hiljade malisana u vrticima ne zanima.Sto ne prate kako se hrane deca u vrticima i kako zive obicni smrtnici u Nisu nego su svakoj vlasti bili EPP.Neka ih sada spasavaju oni.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: