Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:31, 14. 4. 2022.

| Društvo

Nišlije iz teksta Južnih vesti prepoznale razmontirani koš sa Bulevara, pa otkrivaju gde je završio

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
tereni
Isti koš, nova lokacija; foto: T. T.

Nakon što su koševi na Bulevaru Nemanjića juče razmontirani, jedan od njih je već danas završio u naselju Nikola Tesla, čiji su stanovnici pre skoro 2 meseca predali inicijativu za uređenje terena, u čemu je trebalo da im pomogne Opština Niška Banja. Kako je došlo do toga da koševi koje su stanari zgrada koristili godinama završe kod drugih, pitanja su na koja nadležni još ne odgovaraju.

Krajem februara meštani "Nikole Tesle" uredili su igralište i predali Opštini inicijativu za pomoć oko sređivanja tog prostora, postavljanja nove zaštitene ograde i video-nadzora, kao i zamene koševa.

teren nikola tesla Radnici "Parking servisa" namontirali koš; foto: čitalacOd Opštine su, kako su tada rekli, dobili usmeno obećanje da će radovi početi čim se vreme poboljša. U prvim lepim danima meštani su umesto zamene koševa, dobili tuđe koje su do pre samo 2 dana koristili stanari na Bulevaru Nemanjića.

U prolazu sam primetio da radnici “Parking servisa” nešto montiraju na terenu, kada sam prišao, primetio da je to isti koš kao sa slike u vašem jučerašnjem tekstu. Drago mi je da sada imamo dobar koš, ali mi je jako neprijatno, jer je taj koš koristio drugim ljudima - kaže Nišlija.

Neprijatno su iznenađeni i stanari zgrada koji tvrde da su sami postavljali te koševe i kažu da su razočarani zbog otimanja nečega što će nadalje koristiti drugima, kao i da i dalje ne znaju šta će biti sa njihovim terenom.

Oni su nam koševe odneli čim smo se mi juče razišli, kad smo saznali gde su završili nije nam bilo prijatno, jer sada ne znamo gde će se naša deca igrati, da li će imati teren i ko je ovakvo postupanje naredio. Da li su potrebe meštana u naselju Nikola Tesla veće od naših? - upitao je nezadovoljni Nišlija.

Odgovore na pitanja šta će biti sa terenom i po čijem nalogu su koševi uklonjeni, stanari, kao ni novinari Južnih vesti, još nisu dobili, jer iz “Parking servisa” ni danas nisu odgovorili.

Po čijem nalogu “Parking servis” uklanjaja i premešta koševe ćute i iz Grada Niša i Opštine Niška Banja na čijoj teritoriji se nalazi teren koji je dobio novo-stari koš.

Podsećamo, stanarima na Bulevaru Nemanjića nije najavljeno da će koševe uklanjati, već su samo zatekli radnike kako demontiraju, a tvrde da su ih viđali i prethodnih dana da “premeravaju” teren, pa strahaju da će na tom mestu možda iscrtati parking.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mara

    11:03 // 15. 4. 2022.

    Nis prop'o.

    • Срба

      04:04 // 17. 4. 2022.

      Мара васкрсла!

  • Дурко из Бадњевац

    10:24 // 15. 4. 2022.

    А бе људи, мора се ради на равномеран развој! Доста се Булевар развијао, с'г мало ред и на Број 6! Какој оно беше, док на једнога не смркне на другога не мож' да сване. Сваки треба да осети помалко од тој златно доба, не сам' једни исти.

  • Irena

    10:18 // 15. 4. 2022.

    Cekajte, uzeti nesto bez pitanja je KRADJA, jel tako?
    Hoce li neko da odgovara? Sad stanari tuzbu!
    Hvala gospodinu koji je obavestio gde su kosevi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: