Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:36, 10. 1. 2020.

Nišlije koje su tužile Toplanu i dalje čekaju pravdu

Toplana kapija Tužili Toplanu i čekaju presude; Foto: Arhiva JV; foto: JV

Ukupno 17 Nišlija tužilo je nišku Toplanu zbog nerealno naplaćivanih računa prethodnih godina, podaci su Udruženog pokreta slobodnih stanara. Advokatica Mirjana Nedeljkov zastupa petoro korisnika i kaže da će se više znati nakon trećeg veštačenja. Direktor "Toplane" Predrag Milačić kaže da cenu sada obračunavaju po preporukama revizora.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Menadžer Svrcko

    18:25 // 10. 1. 2020.

    Ne znam da li gradjani znaju ko prati rad toplane i ko je pisao odluku o isporuci toplotne energije to je naravno sekretarijat za komunalno, energetiku i saobraćaj pitajte ih na koji nacin su definisali grejanje pa i plaćanje imamo i menadžera za energetiku znači još jedan pride strucnjak koga plaća grad i poreski obveznici epa vi sad vidite zasto je sve ovako kako je i da li je odluka iskopirana.

    • Cika Velja

      23:33 // 10. 1. 2020.

      Alo,Vas dvojca,da li Vam je neko zabranio da stavljate tacke i zareze?Koluko polupismenih,strasno.

  • Fića

    19:41 // 10. 1. 2020.

    Šta bre rade tolki energetičari čemu služi energetski menađer da li je moguće da i to grad plaća malo li su se naputovali o trošku građana u tamo neku švedsku, slovački gde su sve bili to samo oni znaju napraviše problem sa grejanjem sve je počelo od demokrata evo i ovi ništa ne rešiše isti ljudi su im šefovi menađeri zaposlili ih Žuti a Naprednjaci ih još i nagradiše a mi godinama muke mučimo.

  • Imperium Opus

    00:32 // 11. 1. 2020.

    Sve su upropastili.
    Neka me neko razuveri i u odgovoru na ovaj moj komentar napiše makar jednu korisnu stvar koju je JUL sa svojim kadrom učinio za ovaj narod i državu.

  • Mara

    06:41 // 11. 1. 2020.

    Ko čeka taj dočeka

  • Брига менаџера Шврћка

    09:29 // 11. 1. 2020.

    Он цепа плату од 100.000 динара дупло већу од службеника са истом стручном спремом у градској управи, посао дупло мањи, одговорности нема само име, брига њега за одлуку, а још мање за грађане . А о секретаријату за комуналне делатности и енергетику као и енергетском одсеку то су већ сами грађани одавно све рекли, А САДА је и сам градоначелник схватио њихову фиктивност.

  • Dule

    10:42 // 11. 1. 2020.

    Slava tim ljudima koji protestuju i bore se za svoja prava usled astronomskih računa za grejanje.Većina Nišlija je pasivna i očekuju da se drugi izbore za njihova prava.Videli smo i viber prepisku predsednika opštine Medijana i odnos vladajuće stranke prema gradjanima i javnim resursima,to je neoprostivo i ispod svakog nivoa.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: