Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:40, 16. 4. 2022.

| Društvo

Nišlije na Bulevaru Nemanjića protestovale zbog koševa bez kojih su ostali bez objašnjenja

Autor:M. Milojević KostićIzvor:Južne vesti
protest
Traže da im vrate koš koji je "poslat" u Brzi brod; foto: M. M. K.

Nakon što su protekle nedelje bez najave ostali bez koševa na terenu ispred zgrada u ulici Pariske komune, a nakon toga jedan koš “pronašli” u naselju Nikola Tesla, stanari ovog dela Bulevara protestovali su na terenu. Osim što su besni jer su preko noći ostali bez dela terena, uplašeni su da je ovo samo priprema Grada i Parking servisa za budući parking, jer se odmah pored gradi nova zgrada.

2 Građani pitaju, nadležni ne odgovaraju; Foto: M. M. K.Puno igralište komšija - od najmlađih do najstarijih, i svi oni poručuju “da ovakvu bahatost” ne pamte. Sa istim ciljem su se i okupili, žele da saznaju kakva je budućnost igrališta i korarkaškog terena ispred zgrada gde žive.

Zaključajte vrata, dvorišta, vidite da su krenuli da skidaju, uzimaju i ne pitaju. Mi kad pozovemo i pitamo, oni ignorišu. Misle, može im se - kaže jedan od okupljenih.

KOŠEVI NASLOVNA Uplašeni da će od igrališta da naprave parking; Foto: M. M. K.Najmlađi na protest poneli su i košarkaške lopte. Sada njima mogu samo da se dobacuju, jer koševa nema.

Besni smo, ali i uplašeni. Kako mi se čini, ima samo da dođu i krenu da iscrtavaju za parking, možda i zgradu neko opet napravi, šta im teško da daju dozvolu - ističe sugrađanka.

Podsetimo, protekle nedelje na očigled stanara “Parking servis” razmontirao je koševe. Građani su se skupili i pokušali da ih spreče, ali kako je bio radni dan morali su na posao -kad su se vratili, koševa nije bilo.

Dan nakon pisanja Južnih vesti, jedan koš je “pronađen”, na terenu u naselju Nikole Tesla ali objašnjenje o ovoj akciji ni stanari ni mediji ne dobijaju od Grada i Parking servisa.

Okupljeni su pozvali i gradonačelnicu Niša Draganu Sotirovski da pomogne komšijama i da im objasni šta se desilo protekle nedelje, pošto kako kažu od “Parking servisa” jedino dobijaju kazne za parkiranje, ali ne i odgovore na mejlove i pozive.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • danija

    11:20 // 17. 4. 2022.

    Sta je sledece. Da ulaze u dvorista,stanove. Pa ovo vise nema kraja. A grad nikad bedniji i zapusteniji. Muka mi je da prosetam, jer lici na palanku.

    • Uroš

      17:12 // 17. 4. 2022.

      Niš nikada nije bio uređen i lep, niti će biti.!

  • danija

    11:16 // 17. 4. 2022.

    Kosevi su samo kap u casi. I nije vise poenta toliko u kosu koliko u tome da je nislijama dozlogrdila bahatost i bezobrazluk nepismene garniture.

  • Aleksa

    08:40 // 17. 4. 2022.

    Vidi se po koševima da se razbiste od igranja a tu i nije mesto sportskim aktivnostima nišavski bedem vam je 100 metara odatle i može da se igra košarka i fudbal i da se uveče pije pivo i vino i da se ne bojite da će vam neko razbiti ulaz i automobile.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: