Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:40, 22. 2. 2024.

| Društvo

Nišlije nezadovoljne novim trotoarima u Ulici 7. juli

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
7 juli
Žale se na kvalitet asfalta i loše izvedene radove;foto: Ljubica Jocić

Radove na asfaltiranju trotoara u Ulici 7. juli, Nišlije komentarišu nedostojnim plaćanja iz gradskog budžeta i dovode u upit izvođača radova i njihove dalje poslove. Najveće zamerke su nekvalitetno urađeni radovi, loš kvalitet asfalta i neprilagođenost pešacima.

7 juli (1) Nezadovoljni izvođačem radova;foto: Ljubica Jocić Na aplikaciji “Prijavi problem” Južnih vesti građani koji žive na jugu Srbije, konstantno pišu o najčešćim komunalnim problemima sa kojima se njihova lokalna zajednica suočava, a pored sada već tradicionalnih problema sa divljim deponijama i udarnim rupama, među čestim problemima nalaze se i neadekvatno asfaltiranje.

7 juli (3) Žale se na kvalitet asfalta i loše izvedene radove;foto: Ljubica Jocić Jedan takav problem je, prema rečima stanovnika ulice koja se nalazi u centru Niša, i tek završeni trotoar za koji ističu da je nije ravan, zbog čega je nepristupačan za pešake.

7 juli (6) Žale se na kvalitet asfalta i loše izvedene radove;foto: Ljubica Jocić Takođe se žale i na loš kvalitet asfalta, kao i na to da novi trotoar nije lepo urađen oko zgrada i lokala, ali i na to da ni spoj sa starim delom trotoara nije urađen pravilno.

Pitanje i da li je nadzorni organ iz Direkcije za izgradnju grada uopšte i pregledao radove ili je ovo privremeno asfsltiranje pa na leto ponovo asfaltiranje trotoara i prelaza preko ulica - ističu Nišlije.

7 juli (5) Žale se na kvalitet asfalta i loše izvedene radove;foto: Ljubica Jocić Pitanja su upućena i niškoj Direkciji za izgradnju da li su radovi na asfaltiranju trotoara u Ulici 7. juli završeni ili će biti nastavljeni, te kada će radovi biti završeni, međutim, do objavljavanja teksta odgovora nije bilo.

Podsetimo, skoro 418 miliona dinara vredni su ugovori za rekonstrukciju, zimsko održavanje i izgradnju puteva u Nišu koje je Direkcija za izgradnju potpisala za poslednja 3 meseca u 2023. godini sa pukovačkom Vodogradnjom u vlasništvu porodice predsednika Opštine Doljevac Gorana Ljubića Međarca i firmom Trace u vlasništvu bugarskog akcionarskog društva.

Ovaj tekst je nastao zahvaljujući građanima koji su preko naše stranice Prijavi problem prijavili probleme u svom gradu. Pozivamo vas da i vi budete aktivni građani i prijavite probleme koje primetite.

Problem je moguće prijaviti i preko naših Android i iOS aplikacija.

Video uputstvo za prijavljivanje problema iz aplikacija za mobilne telefone se nalazi ovde.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Al je ružan ovaj SNS svet.

    16:55 // 26. 2. 2024.

    Ovde rupa, onde avet.

    Mora da su žmurećki radili ovaj posao.

  • Predrag

    17:50 // 24. 2. 2024.

    Od koga je - dobro je da su i ovako napravili.

  • Nislija

    18:59 // 23. 2. 2024.

    Pogledajte park na trgu kralja Aleksandra deca Nece moci da trce bez pratnje roditelja toliko naravno nista bolje od gore navedenih trotoara I ulica

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: