Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:23, 24. 7. 2015.

Nišlije odustale od kupovine NTV-a, Beograđani žele "Studio B"

Ntv Novi vlasnik NTV-a biće poznat 10. avgusta nakon otvaranja ponuda Agenciji za privatizaciju i izbora najpovoljnijeg ponuđača

I dok je niško Udruženje predsednika skupštine stanara zasada odustalo od kupovine Niške televizije, beogradska Zadruga za javno informisanje "Plan B" odlučna je u nameri da kupi "Studio B".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • shaft

    22:40 // 24. 7. 2015.

    Pazi ovo-nece biti ugasena.vec samo privatizovana!Kosticu, ko si ti, odakle se pojavi,mnogo volis da se slikas i budes glavni! Znas li koliko je medija prodato i unisteno Burazerskim sistemom privatizacije?

  • Juznjak

    06:41 // 25. 7. 2015.

    Gospodine Kosticu, jel Vi uopste znate sta znaci da gradjani kupe NTV, a sta znaci ako je kupi privatnik?

    Gradjani = slobodan gradjanski mediji
    Privatnik = ..... ? Pretpostavljam da znate sta je ....

  • Sai Baba

    13:18 // 25. 7. 2015.

    Komunističkoj dogmi gde su fabrike radnicima a zemlja seljacima dodata je floskula TV građanima. Toliko populizma nije bilo ni kod Kardelja a ni kod Staljina, ali bi se ponosili učenicima i sledbenicima

    • mr. Mrgud

      18:52 // 25. 7. 2015.

      Gospodine, ovo je mnogo dalje od "komunisticke dogme". U Nisu ne postoji "grupa gradjana" koja je voljna a i u mogucnosti da plati odrzavanje televizije, kao u Beogradu. Zelim vam veliku radost i srecu pri gledanju- nove, prve,hepi, moje,vase,hi-fi, beogradske, RTS 3 i ostalih beogradskih TVa.

  • Dr.Pravdić

    21:09 // 25. 7. 2015.

    Da,kupiće je neki privatnik a posle će se iz gradske kase plaćati informisanje građana,čitali ste ovih dana,Narodnie Novine i Bell Ami dobijaju milione.

  • duvaniste city

    21:38 // 25. 7. 2015.

    Postovani gospodine Kostiću, ističete se da vodite gradsku toplanu, a ne želite televiziju koja nas najviše podržava? Dajte da iskoristimo energiju naroda. Neka svako da po 1000 dinara, pa da vodimo i NTV. Ideja je dobra. Zasto su neki beograđani bolji od nas? Dogorelo je.

  • Ne sedite u foteljama

    22:50 // 25. 7. 2015.

    i ne kritikujte. Kritizerima predlog - pokrenite se i organizujte se pa pozovite narod da kupi NTV. Udruženje predsednika skupština stanara, bez i jednog dinara, vodi tešku bitku protiv višestruko nadmoćnijeg neprijatelja - gradske uprave. Od njih dovoljno.

  • Milosav

    23:26 // 25. 7. 2015.

    Потурају се утопистичке идеје. Ако ја на "пројекте" добијем десетине милиона од државе, какве су Ваше шансе на тендеру? Колико грађана треба да дају по 1000 динара? Шта после? ТВ чији је власник један човек или 30.000 људи је приватни ТВ, не јавни сервис. Ниш мора да се бори за свој регионални ТВ. Са овима у граду није могуће, њих само интересује како да почисте градски буџет. Морамо сами.

  • Slavisa

    09:09 // 26. 7. 2015.

    Nisam da gradjani kupe NTV. Navuklo se tu sve neuko, mucavo, rrrrkavo, retki su pravi novinari. A o nezavisnom informisanju gradjana hahaha.

    • Oscar Pitagor

      13:14 // 26. 7. 2015.

      Погоди по којим критеријима су примљени. Објективнији програм правиће 5 просечних коментатора са нишких Форума.
      Сећам се како су од 70-их па надаље ДОВОЂЕНИ људи у Радио Ниш. Колико је то способно за тржиште - видели смо. Прича се и да је Драгољуб Милановић својевремено жртвовао најоданије.
      Јасно, ко ту види вредност - нека купи. Може и само да би копирао људе из Бгд који ето купују Studio B :(

  • micko od sipova

    12:35 // 4. 8. 2015.

    Moram da prokomentarisem. Budimo realni, sve stavimo po strani, sta je NTV uradila za Nis? Setimo se, RTV je nekada bila isto kao i NTV, ali su se trudili i radili... Nasi su samo krali i uzimali od ntv-a. Sada na kraju su nesto malo popravili od grafike, studija, informative sve je za bacanje. Ko god da je kupi, bice sigurno bolje nego sada, samo je bacanje para da je kupi neko. NIS JE SELENDRA

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: