Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:33, 22. 3. 2016.

Nišlije podnele krivične prijave protiv gradskih vlasti

Sud-Djokica-Jovanovic.JPG foto: JV

Nakon što je u izveštaju Državne revizorske institucije objavljeno da je niška vlast u 2014. godini nenamenski potrošila skoro petinu godišnjeg budžeta, lideri Udruženja predsednika skupština stanara su protiv gradonačelnika i načelnika 11 gradskih uprava podneli krivične prijave.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Zlatna malina

    10:01 // 22. 3. 2016.

    Svaka čast Gradjani. Aktuelna vlast jedino ume da globi gradjane,a ništa ne funkcioniše u gradu. Naravno,osim pauka,parking servisa i radara. A da..i znaju da hapse ulične svirače koji nikome ne smetaju u metropolama svetskim i samo su u Nišu nepoželjni.

  • joksim

    10:23 // 22. 3. 2016.

    dosta bahatog ponasanja politicara u Nisu, grejanje poskupelo, voda poskupela, porezi, prirezi, narod nikad siromasniji a politicari nikad bogatiji u luksuznim automobilima sa zatamljenim staklima.. za direktore - strucnjake i da ne pricamo, znamo kako su dosli i sta rade i za koga rade..

  • kadar nevera

    10:49 // 22. 3. 2016.

    Cekaj stani, da je trebalo, drzava bi sama podnela prijave i gonila odgovorne, ne znam samo sta se vi pravite pametni kada vec necete da ucestvujete u politickom zivotu ovog grada a politika vam iz usta ne izlazi. lepo raspustite udruzenje jer ionako sluzite samo za medijsku promociju sebe.

    • Бот

      11:15 // 22. 3. 2016.

      Која држава ? Ово је колонија у којој корист имају само политичари на власти и тајкуни. Остали могу само да преживљавају.

      Државни ревизор је хватао 1000 пута политичаре у малверзацијама и шта је било ? Ништа. И од ових тужби неће бити ништа, али ето.

    • komsija

      13:08 // 22. 3. 2016.

      Svi gradjani su slobodni da ucestvuju u protestima i da pomognu u akciji. Niko nikog ne prisiljava da ucestvuje u buntu. Ko hoce, neka ucestvuje u protestima, a ko nece, neka sedi kod kuce i neka cuti. Medjutim ako neko ne ucestvuje u buntu, a ne zeli ni da sedi i cuti, vec se buni protiv gradjana, taj ima interesa da to radi. Izadji na protest i reci javno to sto ovde pises. Siso jedna SNS-ovska.

    • mislis

      18:06 // 22. 3. 2016.

      kao ti?

    • kadar nevera

      10:49 // 23. 3. 2016.

      @Komsija
      Nije ulica mesto za izrazavanje bunta,licnih misljenja. Samo mi nije jasno "komsija" zasto se neko mesa u politicki zivot grada a nece da izadje na izbore, podnosi krivicne prijave a od toga nema nista osim licne promocije. Ovo je jedan od nacina izrazavanja misljenja a o Vasoj kulturi govori Vasa zadnja recenica i nivo na kome se obracate onom ko drugacije misli

  • malo prolecno spremanje

    11:00 // 22. 3. 2016.

    ostao veliki ves jos od 5-tog oktobra

  • ciklama

    12:52 // 22. 3. 2016.

    Odavno je to trebalo,utaditi

  • anica

    22:30 // 22. 3. 2016.

    Ovo samo u Nis moze da ima.Hitno tuzilastvo da pozove Perisica da odgovara.Kako li ga Vucic trpi vise???

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: