Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:31, 29. 1. 2014.

| Društvo

Nišlije protiv ukidanja “kružne” linije

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
autobus-aerodromski-*autobusi.net*.jpg
Građani bi i dalje da se voze "aerodromskim" autobusima, foto: autobus.net

Čak 93 procenta čitalaca Južnih vesti izjasnilo se protiv ukidanja “kružne” linije, dok je za ovu ideju bilo 7 odsto građana koji čitaju naše vesti.

Na anketu, koja se nalazi u okviru teksta o najavljenom ukidanju linije, danas do 12 sati odgovorilo je ukupno 1.704 čitalaca, od kojih je 1.580 bilo protiv, a svega 124 za njeno ukidanje.

Svoj negativan stav prema ovoj ideji gradskih vlasti čitaoci su potvrdili i u svojim komentarima na sajtu, našoj Fejsbuk stranici i Twitter profilu.


- Uvek puni, a oni kažu nema putnika. Ko se vozi zna, a ko ukida vidi se koliko koristi taj prevoz. Ja bih predložila čak i češće polaske! - napisala je "Milena" ispod teksta na našem portalu.


- I šta sad ako želim da odem do Tempa, a živim kod Železnicke stanice? Moram da idem peške do centra pa da čekam N.R. Jović ili da platim 120 dinara plus još toliko za povratak! LOPOVI - komentar "nezadovoljnog građanina".


- Bravo, vraćamo se 15 godina unazad. Opet će zaposleni i studenti menjati po 2 ili 3 linije na putu do posla i škole, ali nije problem, ukinućemo i njih, pa neće ni biti potrebe za autobusima - napisao je u svom komentaru čitalac koji se potpisao kao Bratanac.

Inače, vest o ukidanju “aerodromskih” za nešto više od 24 sata pročitalo je preko 100.000 građana, a izazvala puno reakcija Nišlija, koji su se, sudeći po komentarima, često vozili linijom 34.

Podsetimo, kružna autobuska linija u Nišu trebalo bi da bude ukinuta zbog "racionalizacije troškova" i malog broja putnika, kako je pojasnio gradonačelnik Niša Zoran Perišić.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • minjulina_7

    15:31 // 3. 2. 2014.

    koristim liniju 34 skoro godinu dana do fakulteta,uvek su puni putnika,kondukteri su najljubazniji od svih ostalih u Nisu,cak sta vise sam se pitala da li ce uvesti malo cesce polaske. sramota!

  • kralj

    18:41 // 31. 1. 2014.

    ZAPREPASCEN SAM,NEMAM RECI,koristim vec pune dve godine gradski prevoz na liniji 3 i 34.sve pohvale svim zaposlenima na liniji 34, mnogo ste bolji od nis ekspresa,

  • $p@$@

    16:38 // 31. 1. 2014.

    ova drzava je mogla da vuce na ledja svakakve kurotresine i lopove,a kad je u pitanju nesto u interes naroda zadaje udarac.Bezobrazluk do mile volje.Voleo bih da taj sto je doneo takvu odluku ide pesa

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: